- 16 Mart 2016
- 388
- 645
- 18
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Size kesinlikle katılıyorum çok doğru noktalara değiniyosunuz çağdaşlaşmak modernleşmek ;asimile olmak değil.Konuyu saptiran belli benim soylediklerimi her aile cocuklarina aşılasa bunlari kiz erkek farketmez bu ulkede ne tacavuz yasanir ne butur seyler olur hersey ailelerde bitiyor egitim ilk basda ailede baslar okulda devam eder toplumu birarada tutan benim saydigim degerler
O sizin çağdaş moder
O sizin çağdaş modern gordugunuz avrupanin bircogunda düşük bel pantalon yasaklandi biliyomusunuz bunlari onlar tehlikenin farkina varip bazi seyleri toplamanin derdinde benim saydigim seyler ulkeyi ayakta tutan degerler unutmayiniz
Bak sana kısaca anlatayım. Ülkede çocuk tecavüzleri vs.en çok nerede? Biliyorsundur. Neden biliyor musun? Normal insanlar sağlıklı ilişkiler kurar, sevişir, eğlenir. Sağlıklıdır.bir toplumu ayakta tutan nedir peki cagdaslama ile
Sizin cagdaslama dediginiz kulturel cokuntu yozlasmadir bu toplumun bitmesidir aile kavramının bitmesidir ilericikik bilim teknolojiyle olur unutmayin butur seyleri normalmis gösterip bu ülkeyi bitirmekle toplumu bitirmekle olmuyor sizde bunu anlayiniz
Bunu söyleme gereği niye duydunuz?ailemin isteğiyle tesettürlüyüm başörtülüyüm yani
25 gün önce falan söyledim bu arada hastanede yatıyorum psikiyatri servisinde yeni geldim izne.üniv3te okuyorum üniv3 te tıkandım kaldım yıl tekrarı yapacağım saolun güzel dilekleriniz için inşallah iyi olur sağlığıma kavuşurum...
Beraber olmak için evlendiyseniz, halvet olduktan sonra adamı boşasaydınız ya?İlk cinsel deneyimlerini çiftler evlilikte tadmazsalar ne anladım ben o evlilikten o balayından.O zaman evlilik akti dolabımızda garanticilik adı altında duruyor.
Beraber olmak için evlenmedim tabiki ama ben ilk cinsel deneyimimizi evlilikte yaşanması gerektiğini DÜŞÜNÜYORUM.O zaman çok modernsek evlilik akti olmasın dost hayatı yaşayalım balayı olmasın...Bu benim düşüncem ve şu an zıt kutuplardayızBeraber olmak için evlendiyseniz, halvet olduktan sonra adamı boşasaydınız ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?