Kuzum dayim bas savci ve kuzende hsyk da..istyorsan yardimci olabilirz..numara istermisinbna surtuk yazılan mesajı begenmişken bu aklı kendine saklasan da seninle de savcılıkta görüşmesek
Kendisi bakir miydi peki?Ciddi bir iliskim vardi evlilik yolundaydik ta ki ben bakire olmadigimi söyleyene kadar... Yıllar önce bilincsizlik mi desem cahillik mi desem o an istemeden bekaretimi kaybettim. O kadar cok pismanim ki devamli tövbe ediyorum. Şuan evlilik yolunda ilerleyen bir iliskim vardi birbirimizi o kadar çok sevdik ve herşey o kadar güzel o kadar kusursuz ilerliyordu ki.. Çok sevdim gerçekten çok sevdim ona karsi dürüst olmak istedim madem bir yola cikicaz yalansiz olmali dedim bakire olmadigimi kendisine söylemeye karar verdim vicdanim çok agir basti sonucu ne olursa olsun karsimdaki insani kandirmak istemedim ve söyledim. Yıkıldı ayrildi benden. Günlerdir çok kotu hissediyorum berbat durumdayim. Onu o kadar çok seviyorum ki bazen onsuzluga dayanamayacak gibi oluyorum. Çok dil döktüm içimden gecen herşeyi söyledim geri döndüremedim. Kimseyle paylasamiyorum bu durumu kendi içimde boguluyorum. Sizce doğru mu ettim soylemekle? Bunu yapmak zorundaydim sanirim. Yorumlariniza ihtiyacim var
Elinden geleni ardına koyma senden mi korkacağım benim alnım açık iğrençce konuşan sensinyo yo hiç sinirini bozma banı kalkar kalkmaz dilekçemi göndereceğim sana
maalesef hakaretleri sıralayıp kenara çekilemiyorsun öyle
Kuzum dayim bas savci ve kuzende hsyk da..istyorsan yardimci olabilirz..numara istermisin
Aynen tercih etme haklarimizin olmasi ne guzel..tebrik ederim yorumunnuzdan dolayiKendisi bakir miydi peki?
He eğer öyle idiyse,bakire tercih etme hakkı var.
Torpillik bisey yapmadim ben merak etmehımm torpilim var diyorsun yok bana şirketimin avukatı yeterli zaten online şikayet edebiliyormuşuz
şimdi online yarın da avukata vekalet
Kendin söyleyeceğini söyledin lafın kalmayınca savcılık aferin sanahımm torpilim var diyorsun yok bana şirketimin avukatı yeterli zaten online şikayet edebiliyormuşuz
şimdi online yarın da avukata vekalet
Kendin söyleyeceğini söyledin lafın kalmayınca savcılık aferin sana
Özel hayatı saldırı da bi suç canım bil
Yaw hadi git kızım napıyorsan yap icraatını görelim burda klavye delikanlılığı yapma saat kaç oldu hadi yarın görüşürüz canımbırakıcaz buna mahkeme karar verecek neyse ki kk bilgileri gerektiğinde veriyor
valla ben olsam abinin yerinde, benim hanım nasıl bu kadar çirkin küfreder adeta bir boğa gibi fantezik cümleler kurar diye oturur düşünürüm. Bir hanıma asla yakışmayan cümleler.Hahahhh noldu canım aynı şeyleri sana yapınca havan söndüüü !
Kendi yazdıklarını da al not emi MAL
Kocacımla geliriz yüzüne bişey mi söyleniriz yoksa kocam senin suratını mı dağıtır bilemem yazdıklarını okuyunca herşeye hazır oL sürtüK !
Aynen bende suan onu dunuyordum :)Konu sahibi yattı uyuyo mışıl mışıl... Siz kendinize dert edindinz...
valla ben olsam abinin yerinde, benim hanım nasıl bu kadar çirkin küfreder adeta bir boğa gibi fantezik cümleler kurar diye oturur düşünürüm. Bir hanıma asla yakışmayan cümleler.
Belki boşarım da. Ben bu derece çirkin küfreden bir kadını, alıp da karım diye yanımda gezdirmem mesela, kadının da kalitelisi var.
Böyle bir ihtimal de var bak, iyi düşün. Daha 22 yaşındasın, oo çok küçücüksün, biri sinirlendirince hep küfür mü ediyorsun böyle?
Ne kadar ayıp. Mesajlarını aç, dışarıdan bir göz olarak oku. Bak bakalım kendine yakıştırabilecek misin? Bence benefitse özür borcun var.
Adına çok sevindim insallah bir ömür çok mutlu olursun. Evet ilerde ister istemez bunu yüzüne vurabilirim seni kirabilirim sonuç mutsuz oluruz dedi. Bilmiyorum sevgi benim için herşeyden önce geliyor belki de ben daha çok sevmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?