BEKARET !!!

Kendisi bakir miydi peki?
He eğer öyle idiyse,bakire tercih etme hakkı var.

Sen doğru olanı yapmışsın sana layık biri değilmiş zaten takılma insan olmuşsun sen istesen kızım diye kandıranlardan olurdun kıymetini bilememiş öküz

Arkadaşlar sorun ne henüz bilmiyorum,okumadım ancak yorumlar çok sert.
Sakinleşelim lütfen

Ben söylemek ve söylememenin tercih olduğunu düşünüyorum.
Ayıp tövbe edildiyse gizlenir diye bilirim ama yok ben bilsin istiyorum diyorsan söylersin kendi bileceğin şey.
Saklamak "çok fena bir şey" diye düşünmüyorum illa, ama hayat görüşün bakış açın farklıysa kesin söylenmeli diye düşünüyorum.
Söylemişsiniz siz ama eğer dönerse başınıza kakar mı ileride bunu bir irdeleyin derim.
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda...

Arkadaşlar sakinleşin lütfen konu nerden nereye geldi...çok abarttnz gece gece hiç tanımadğnz birinin ahını almayın bu kadar... Bitsin gitsin herkesin fikri zikri kendine...

Hey Allah'ım ya . Konu sahibinin konusunu kapattırmak için elinizden geleni yapmışsınız maşallah. Bu işin dini boyutu ayrı , konu sahibinin sorduğu şey ayrı. Küfürler havada uçuşmuş. Kimseyle paylaşamadığı için burda içini döküp rahatlamaya çalışan insanları pişman etmek yerine daha sakin olamazmısınız.

valla ben olsam abinin yerinde, benim hanım nasıl bu kadar çirkin küfreder adeta bir boğa gibi fantezik cümleler kurar diye oturur düşünürüm. Bir hanıma asla yakışmayan cümleler.

Belki boşarım da. Ben bu derece çirkin küfreden bir kadını, alıp da karım diye yanımda gezdirmem mesela, kadının da kalitelisi var.

Böyle bir ihtimal de var bak, iyi düşün. Daha 22 yaşındasın, oo çok küçücüksün, biri sinirlendirince hep küfür mü ediyorsun böyle?

Ne kadar ayıp. Mesajlarını aç, dışarıdan bir göz olarak oku. Bak bakalım kendine yakıştırabilecek misin? Bence benefitse özür borcun var.

+ 1

Bunu diyebiliyorsa ben olsa zorlamazdm. Evlenip mutsuz olmak da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…