BEKARET !!!

sen çok yaşa hepimiz banlanıcaz zaten ne kibi
E oda ayri bi sikinti farkli gorusleri konusuyoruz diye niye banlaniyoruz anlamadim.benim tek takildigim sey ozgurlugumun kisitlanmasi dusuncemden ötürü..kimsenin hayatina karisip mudahele edecek kadar hadsiz deilim.ama dusuncekerinden dolayi kimse asagilanmamali...ayrica banlanmamalida ama uzunca bi sure giremiycez belli

Allah kızlık zarını bekareti anlaşılsın diye vermemiş. Açta bir oku istersen gerçekte ne işe yaradığını. Bu kadar uzaksın sahip olduğun bedenden.

Ya aslında en güzeli kız çocuğun doğar doğmaz zarını aldırdığın bir uygulama vardı hangi ülkedeydi şu an hatırlamıyorum. Burada da uygulayacaksın. Ne zarmış yahu, kafalarına göre herkesi ahlaksız, gerizekalı ilan ettiler. Şimdi kendileri ahlaklı ve çok namuslu mu oldu? Yazıktır ben bir şey diyemiyorum. Sizin gibi kadınların varlığı biraz olsun umut veriyor bana yine de.

Ya suusrsuz terbiyesiz diye insanlari siniflandirip sonrada siniflandirmadan yakiniyorsunuz..nasil bi zihniyet bu yaa :)

bahsettiğiniz zarın olma sebebi aslında bekaret meselesi değildir. zar, vajinayı aslında enfeksiyondan korur :)
Evet bekrarken hic enfeksiyon kapmayiz oyuzden.tek gayesi budur..bekareti gideninde cani cehenneme..artik enfeksiyondan ölsede olur...gercekten kendinizi rahatlatyormu bu aptalca sebep

Ya suusrsuz terbiyesiz diye insanlari siniflandirip sonrada siniflandirmadan yakiniyorsunuz..nasil bi zihniyet bu yaa :)

Bak işte anlamamışsın..demiştim anlamayacaklar diye..

Bende sizin yorumlarınızı okudukça inan ki çok mutlu oluyorum. Ama kadınların toplumdan dışlanmaya çalışıldığı şu dönemde, birlik sağlamak yerine hemcinslerini bu kadar aşağılamalarına çok üzülüyorum. Böyle kadınlar yüzünden sürekli eziliyoruz. Hem erkeklerle hem hemcinslerimizle mücadele ediyoruz.

burada yaptığın asiliği kayın pederine insanların içinde aşağılanmışken yapsan adam yerine koyacaklar seni
kızmaktan vazgeçtim sana tabi ki klavye buldun saldıracaksın her tarafa
Bana bak Sürtük !
Şu an sana hayatında hiç duymadığın küfürleri ederdim ama dua et sende olmayan terbiye bende var belki kp me de saygıdan susmusumdır ne dersin beyinsiz yaratık !
Profilimdeki msjları da okuman ayrı bi ironi tabi saldıracak başka bi silahın yok dimi !

Edebinle oturunca jimse kimseyi ezmiyor kafaya takma canim

sevgili konu sahibi,

bir flortu var eden sey, begeni; bir evliligi var eden sey guvendir.
guvenin mihenk tasi da saygidir.

karsinizdaki namzet, sade ama sadece bu sebeple sizinle evlenmeye layik biri degil. keza size, sizin gecmisinize saygisi yok.

diger taraftan, zorla bir iliskiye girmenin manasi farklidir; lutfen "hazirlikli degildim ruhen ama su yahut bu sebeple bu isin olmasina onay verdim ve yasadim" ile "zorla iliskiye girdim" farkli seylerdir.

yasadiginiz hicbir seyden pismanlik duymayiniz. esime, tanistigimizin 10uncu dakikasinda daha evvel evlendigimi soylemistim. beni almindan operek kendine es yapti.

demem su ki, eve kadin - cocuga ana olacak disi varligin gostergesi zar degil; yurektir.

B Brn_

bence de edersin senden beklenir dikişli pupy
kayınpederine söylicem daha çok aşşalasın seni akıllanmazsın sen zavallı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…