E oda ayri bi sikintisen çok yaşa hepimiz banlanıcaz zaten ne kibi
Allah kızlık zarını bekareti anlaşılsın diye vermemiş. Açta bir oku istersen gerçekte ne işe yaradığını. Bu kadar uzaksın sahip olduğun bedenden.
Ya suusrsuz terbiyesiz diye insanlari siniflandirip sonrada siniflandirmadan yakiniyorsunuz..nasil bi zihniyet bu yaa :)Konu da kapanacak banlanicaz da evet..
Saygısızlık ötesi birşey yaptıkları;şuursuzluk,kendini bilmezlik,terbiyesizlik..İnsanı sınıflandırmak..
Yüksek ihtimal ne demek istediğini/istediğimi yine anlamayacaklar...Sallayıp duracaklar şuursuzca ve ezbere..
Ciddiye alınası kişilikte ve zihniyette değiller..
Rabbim sen kadar bilememis.kadinlara kizlik zari vermis.kusura bakma canim yaa tüh
Evet bekrarken hic enfeksiyon kapmayiz oyuzden.tek gayesi budur..bekareti gideninde cani cehenneme..artik enfeksiyondan ölsede olur...gercekten kendinizi rahatlatyormu bu aptalca sebepbahsettiğiniz zarın olma sebebi aslında bekaret meselesi değildir. zar, vajinayı aslında enfeksiyondan korur :)
Ya suusrsuz terbiyesiz diye insanlari siniflandirip sonrada siniflandirmadan yakiniyorsunuz..nasil bi zihniyet bu yaa :)
Orda bi guzel insanlari terbiyesizler bilem neler diye siniflandirip burda bak iste inlimimissiinn...he yavrum heBak işte anlamamışsın..demiştim anlamayacaklar diye..
Bende sizin yorumlarınızı okudukça inan ki çok mutlu oluyorum. Ama kadınların toplumdan dışlanmaya çalışıldığı şu dönemde, birlik sağlamak yerine hemcinslerini bu kadar aşağılamalarına çok üzülüyorum. Böyle kadınlar yüzünden sürekli eziliyoruz. Hem erkeklerle hem hemcinslerimizle mücadele ediyoruz.Ya aslında en güzeli kız çocuğun doğar doğmaz zarını aldırdığın bir uygulama vardı hangi ülkedeydi şu an hatırlamıyorum. Burada da uygulayacaksın. Ne zarmış yahu, kafalarına göre herkesi ahlaksız, gerizekalı ilan ettiler. Şimdi kendileri ahlaklı ve çok namuslu mu oldu? Yazıktır ben bir şey diyemiyorum. Sizin gibi kadınların varlığı biraz olsun umut veriyor bana yine de.
Bana bak Sürtük !burada yaptığın asiliği kayın pederine insanların içinde aşağılanmışken yapsan adam yerine koyacaklar seni
kızmaktan vazgeçtim sana tabi ki klavye buldun saldıracaksın her tarafa
Edebinle oturunca jimse kimseyi ezmiyor kafaya takma canimBende sizin yorumlarınızı okudukça inan ki çok mutlu oluyorum. Ama kadınların toplumdan dışlanmaya çalışıldığı şu dönemde, birlik sağlamak yerine hemcinslerini bu kadar aşağılamalarına çok üzülüyorum. Böyle kadınlar yüzünden sürekli eziliyoruz. Hem erkeklerle hem hemcinslerimizle mücadele ediyoruz.
Edebinle oturunca jimse kimseyi ezmiyor kafaya takma canim
Edebinle oturunca jimse kimseyi ezmiyor kafaya takma canim
Senin edepten anladığın şey ne bilmiyorum. Ama sen oturmaya devam et bence de :)Edebinle oturunca jimse kimseyi ezmiyor kafaya takma canim
Sizede farkli goruslere olan sayginizdan dolayi en ilerici kadin odulu layik goruldu tarafimdanTamam en edepli ve en namuslu sensin sana en namuslu kadın ödülü veriyoruz.
Merak etme o dedigin zaten bende fazlasiyla mevcut sen dert etme"edeple" oturunca değil, ayakları yere basan ve ekonomik özgürlüğü olan bir birey olduğunuzda kimse sizi ezemiyor.
Bana bak Sürtük !
Şu an sana hayatında hiç duymadığın küfürleri ederdim ama dua et sende olmayan terbiye bende var belki kp me de saygıdan susmusumdır ne dersin beyinsiz yaratık !
Profilimdeki msjları da okuman ayrı bi ironi tabi saldıracak başka bi silahın yok dimi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?