- 11 Aralık 2016
- 238
- 76
- 13
- 30
Aaa senin Rabbinden haberin varmıydı ?rabbim beyin de vermiş ama işte kocalarınızınkiyle yaşayıp gidiyorsunuz yetiyor size
Ay tesekkur ederim iznin icin...bu arada ac bi deyimlere bak.wdebinle oturmak ne anlamda kullanilyorSenin edepten anladığın şey ne bilmiyorum. Ama sen oturmaya devam et bence de :)
Aaa senin Rabbinden haberin varmıydı ?
Şaşırdım gerçekten
Kocasına takmış kafayı milletin kendinde yok ya
Üzülme kız gerizekalı seni alan bulunur saklarsın kusurlarını diktirme falan dedin ya öyle bişeyi de ilk senden duydum ama dikkat et bir kaç seferden fazla yaptırılmıyormuş öyle yaZıyor nette
Sizede farkli goruslere olan sayginizdan dolayi en ilerici kadin odulu layik goruldu tarafimdan
Ben kimseye hakaret etmedim.akisne burda biz gibi dusunenlere neden hakaret edilip asagilaniyor buna kizdim.bunun adi ilerigorusluluk olmuyor.tam tersiSaygılıyım evet bu zamana kadar burada kimseyi kırmamaya çalıştım. Ama sizden kendime saygı göremedim, siz demediniz ama başka bir arkadaş ahlaksız ve gerizekalı gibi yakıştırmalar yaptı bana sağolsun.
Hayır kızım saçmalama öyle önüne gelenle yatmıcaksın evlendikten sonra sadece kocanla zor olur senin gibi o... için amahem kayınpeder hem koca çift dikiş oky
Bukadar igrenckesmeyin lutfen.sizin amneniz dedeniz oyunuz buyunuz yokmu yaahem kayınpeder hem koca çift dikiş oky
Ben kimseye hakaret etmedim.akisne burda biz gibi dusunenlere neden hakaret edilip asagilaniyor buna kizdim.bunun adi ilerigorusluluk olmuyor.tam tersi
Hayır kızım saçmalama öyle önüne gelenle yatmıcaksın evlendikten sonra sadece kocanla zor olur senin gibi o... için ama
Tamam iste ozaman sikinti yok bana görede...ama yinede bi baskasini elestirirken ayni hataya dusuluyor malesef.oyuzden tek care her goruse saygi...Hanımefendi, keşke herkes laflarını düşünerek konuşsa. Ben farklı bir dine mensubum mesela ve başka bir arkadaşın "Müslümanlığa uymuyorlar, ahlaksızlaşıyorlar" gibi bir yorumunu gördüm. Başka bir dine mensup olduğum ve alındığımı söyleyince de "O senin zeka sorunun" gibi bir cümleyle karşılaştım, sizce hala saygılı davranabilmem mümkün mü? Hassas davranmak çok önemli. Sizin hayatınızı sorgulamam ve ne yaşadığınızı yargılamam, siz de benimkini veya bir başkasınınkini herhangi bir dine ya da düşünceye göre yargılamamalısınız.
Bunu bile anlamadıAy tesekkur ederim iznin icin...bu arada ac bi deyimlere bak.wdebinle oturmak ne anlamda kullanilyor
Benim de terbiyemi bozdu densiz konuyu nerelere getirdi konunun amacından saptırıp bu yönlerden sinir etmeye çalışıyorBukadar igrenckesmeyin lutfen.sizin amneniz dedeniz oyunuz buyunuz yokmu yaa
Bukadar igrenckesmeyin lutfen.sizin amneniz dedeniz oyunuz buyunuz yokmu yaa
Benim de terbiyemi bozdu densiz konuyu nerelere getirdi konunun amacından saptırıp bu yönlerden sinir etmeye çalışıyor
Hahahhh noldu canım aynı şeyleri sana yapınca havan söndüüü !not alıyorum. yarın sabahta bilişimdeyim yüzüme de söylersin
Zorlama sende kendin kaşınmabna surtuk yazılan mesajı begenmişken bu aklı kendine saklasan da seninle de savcılıkta görüşmesek
Hahahhh noldu canım aynı şeyleri sana yapınca havan söndüüü !
Kendi yazdıklarını da al not emi MAL
Kocacımla geliriz yüzüne bişey mi söyleniriz yoksa kocam senin suratını mı dağıtır bilemem yazdıklarını okuyunca herşeye hazır oL sürtüK !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?