Seni takdir ettim açıkçası . Seni gerçekten sevse her halinle kabul eder . Dönmezsede senin için hayırlı olan budur . Zamanı geldiğinde bunu önemsemeyecek doğru insan çıkacaktır karşına . Sakın diktirmek gibi bir düşünceye girme . Mutlu evlilik bekâretten Geçmiyor emin ol . Kaç kişi tanıyorum çok mutlu evlilikler yapmış olan .Ciddi bir iliskim vardi evlilik yolundaydik ta ki ben bakire olmadigimi söyleyene kadar... Yıllar önce bilincsizlik mi desem cahillik mi desem o an istemeden bekaretimi kaybettim. O kadar cok pismanim ki devamli tövbe ediyorum. Şuan evlilik yolunda ilerleyen bir iliskim vardi birbirimizi o kadar çok sevdik ve herşey o kadar güzel o kadar kusursuz ilerliyordu ki.. Çok sevdim gerçekten çok sevdim ona karsi dürüst olmak istedim madem bir yola cikicaz yalansiz olmali dedim bakire olmadigimi kendisine söylemeye karar verdim vicdanim çok agir basti sonucu ne olursa olsun karsimdaki insani kandirmak istemedim ve söyledim. Yıkıldı ayrildi benden. Günlerdir çok kotu hissediyorum berbat durumdayim. Onu o kadar çok seviyorum ki bazen onsuzluga dayanamayacak gibi oluyorum. Çok dil döktüm içimden gecen herşeyi söyledim geri döndüremedim. Kimseyle paylasamiyorum bu durumu kendi içimde boguluyorum. Sizce doğru mu ettim soylemekle? Bunu yapmak zorundaydim sanirim. Yorumlariniza ihtiyacim var
Olmuştur biseyler belki bile isteğe belki tecavuz,taciz neyse ne bizi ilgilendirmez.Yaa burdan emin miyiz? Eril zihniyet size bunları söyletiyor olmasın... Bile isteye yaptınız sonra erkekler sizi pişman etti nedir bunu demiyorsunuz da hep bilinçsizlik istem dışı adam size tecavüz mü etti yani?
Ciddi bir iliskim vardi evlilik yolundaydik ta ki ben bakire olmadigimi söyleyene kadar... Yıllar önce bilincsizlik mi desem cahillik mi desem o an istemeden bekaretimi kaybettim. O kadar cok pismanim ki devamli tövbe ediyorum. Şuan evlilik yolunda ilerleyen bir iliskim vardi birbirimizi o kadar çok sevdik ve herşey o kadar güzel o kadar kusursuz ilerliyordu ki.. Çok sevdim gerçekten çok sevdim ona karsi dürüst olmak istedim madem bir yola cikicaz yalansiz olmali dedim bakire olmadigimi kendisine söylemeye karar verdim vicdanim çok agir basti sonucu ne olursa olsun karsimdaki insani kandirmak istemedim ve söyledim. Yıkıldı ayrildi benden. Günlerdir çok kotu hissediyorum berbat durumdayim. Onu o kadar çok seviyorum ki bazen onsuzluga dayanamayacak gibi oluyorum. Çok dil döktüm içimden gecen herşeyi söyledim geri döndüremedim. Kimseyle paylasamiyorum bu durumu kendi içimde boguluyorum. Sizce doğru mu ettim soylemekle? Bunu yapmak zorundaydim sanirim. Yorumlariniza ihtiyacim var
Yürüsün gitsin pislik adam seni sevmiyormuş aman sevmesinde bu görüşteki sünepe zavallı !! Suan üzülüyorsun ama ilerde sende hak vericeksin böyle insanla hayat mı geçer herkesin bi yaşanmışlıgı var saygı duymak zorunda duymuyorsada defolur gider bırak sunu canım üzme kendini kalitesini belli etmişCiddi bir iliskim vardi evlilik yolundaydik ta ki ben bakire olmadigimi söyleyene kadar... Yıllar önce bilincsizlik mi desem cahillik mi desem o an istemeden bekaretimi kaybettim. O kadar cok pismanim ki devamli tövbe ediyorum. Şuan evlilik yolunda ilerleyen bir iliskim vardi birbirimizi o kadar çok sevdik ve herşey o kadar güzel o kadar kusursuz ilerliyordu ki.. Çok sevdim gerçekten çok sevdim ona karsi dürüst olmak istedim madem bir yola cikicaz yalansiz olmali dedim bakire olmadigimi kendisine söylemeye karar verdim vicdanim çok agir basti sonucu ne olursa olsun karsimdaki insani kandirmak istemedim ve söyledim. Yıkıldı ayrildi benden. Günlerdir çok kotu hissediyorum berbat durumdayim. Onu o kadar çok seviyorum ki bazen onsuzluga dayanamayacak gibi oluyorum. Çok dil döktüm içimden gecen herşeyi söyledim geri döndüremedim. Kimseyle paylasamiyorum bu durumu kendi içimde boguluyorum. Sizce doğru mu ettim soylemekle? Bunu yapmak zorundaydim sanirim. Yorumlariniza ihtiyacim var
Hayır yani tek bu üye değil ki kaç konu okuduk başı böyle ama ben çok pişmanım ama şöyle ama böyle yani pişman olunacaksa yapılmayacak böyle şeyler ya da gerçek şu ki anam babam ne der kocam ne der baskısından çoğu kadın bunu diyor ilk başta zevk ya da merak için yapsa da eril zihniyetten nefret ediyorum biriyle yatıp pişman olan erkek bulabilir miyiz acaba?Olmuştur biseyler belki bile isteğe belki tecavuz,taciz neyse ne bizi ilgilendirmez.
Hic kimseye aciklama yapmak zorunda degil.Konu başka buradan üstüne gidipte uzmeyin bence
Ben şöyle düşünüyorum bazen ateşe kendi kendimizi bile isteye atariz.Pişman olucagimizi tahmin edebiliriz ama insaniz ya zaaflarimiz ve nefsimiz var merak eder illa yapariz.Hayır yani tek bu üye değil ki kaç konu okuduk başı böyle ama ben çok pişmanım ama şöyle ama böyle yani pişman olunacaksa yapılmayacak böyle şeyler ya da gerçek şu ki anam babam ne der kocam ne der baskısından çoğu kadın bunu diyor ilk başta zevk ya da merak için yapsa da eril zihniyetten nefret ediyorum biriyle yatıp pişman olan erkek bulabilir miyiz acaba?
Yaşamadığına nasıl emin oluyorsunuz peki belki yaşadı?Ona söylemen doğru bir davranış olmuş.
O daha önce böyle bişey yaşamış mı yaşamadıysa karşısındakinin de ilki olmayı isteyebilir.
Yanlış anlaşılmasın terketmesi normal haklı kimse evlenmeden böyle bişey yapamaz demiyorum.
Sadece evleneceği kadının ilki olmayı istemesi en doğal hakkı.
Bende eşim daha önce bişey yaşamış olsaydı kabul etmezdim.
Hayır yani tek bu üye değil ki kaç konu okuduk başı böyle ama ben çok pişmanım ama şöyle ama böyle yani pişman olunacaksa yapılmayacak böyle şeyler ya da gerçek şu ki anam babam ne der kocam ne der baskısından çoğu kadın bunu diyor ilk başta zevk ya da merak için yapsa da eril zihniyetten nefret ediyorum biriyle yatıp pişman olan erkek bulabilir miyiz acaba?
Bu olayın aslını yaşayan biri olarak yazayım sana. Ben yaşadım bu durumları. Şuanki eşim. Ne mutlu bana. Evlenmeden tam 2 ay önce söyledim bu durumu ona. Mesaj yazmıştım. Ne olursa olsun dürüstlükten kaybedeyim dedim. İyikide böyle yapmışım. İnsanları kandırmak bana göre değildi. İlk 30 dakika hiç bişi yazmadı sürekli çevrimiçiydi sonra bana biraz zaman vee lütfen sana yazıcam dedi. Hiç bişi yazmadım gayet olgunlukla karar senin. Bu ilişki burdada bitebilir. Kaybediceksem dürüstlükten kaybedeyim dedim. Ne mi oldu ? 1 gün sonra yazdı. İnsanların kalbinin ne kadar pis olduğunu namus bekçiliği yapamayacağını ve beni ben olduğum için sevdiğini bi et parçası herşeyi kapsamadığın söyledi. Ve o kadar ağır kavgalarımızda dahi bir kez yüzüme vurmadı. O bizim için orda kaldı bitti gitti unuttu. Rabbim seninde karşına böyle insan çıkarsın
İnanıyorum , güveniyorum , hissediyorum , onu tanıyorum , geçmisini biliyorum yetmez mi ?Yaşamadığına nasıl emin oluyorsunuz peki belki yaşadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?