BEKARET !!!

Seni takdir ettim açıkçası . Seni gerçekten sevse her halinle kabul eder . Dönmezsede senin için hayırlı olan budur . Zamanı geldiğinde bunu önemsemeyecek doğru insan çıkacaktır karşına . Sakın diktirmek gibi bir düşünceye girme . Mutlu evlilik bekâretten Geçmiyor emin ol . Kaç kişi tanıyorum çok mutlu evlilikler yapmış olan .

Yaa burdan emin miyiz? Eril zihniyet size bunları söyletiyor olmasın... Bile isteye yaptınız sonra erkekler sizi pişman etti nedir bunu demiyorsunuz da hep bilinçsizlik istem dışı adam size tecavüz mü etti yani?
Olmuştur biseyler belki bile isteğe belki tecavuz,taciz neyse ne bizi ilgilendirmez.
Hic kimseye aciklama yapmak zorunda degil.Konu başka buradan üstüne gidipte uzmeyin bence

Bekaret için seni terk eden erkek adam değildir! Üzülme lütfen.

İyi yapmışsın..Bu saklanacak birşey değil ki zaten,saklanabilmesi için gerekli yöntemleri var gerçi ama bu da çok adice olurdu.

Ama işin şu boyutu var;bu beden kimin? Senin..Senin bedeninle ilgili olan bir durumda karşındakı kişi böylesine bir tavır içine girdiyse şekilci bir insanmış,senin ruhunla değil de işe yaramaz bir zarla ilgileniyordu demek ki. O yüzden ondan kurtulduğun için şükretmelisin aslında. Ama anlayabiliyorum seni kalbe söz geçmiyor..

Birçok şeyi süper bir şekilde yaşayıp sadece zarı koruyan ve ben bakireyim diye evlenip evlendiği kişiyi ayakta uyutan çok kadın var ve 'aaa zarı var işte bakire' diye ayakta uyuyan çok erkek var. Oysaki bekaret zarda değil kadının bedenini cinsel temastan uzak tutmasında..

Erkekler,zar zar diye tutturduğu sürece her türlü şeyi yaşayıp bakireyim diye ortalıkta dolaşan kadınlarla evlenmek zorunda kalırlar..

En azından sen biseyi dürüstce yaşayıp,bunu da dürüstce söylemişsin sevdiğin adama..Hiç pişman olma.. Çok seviyorsun madem;bir süre daha onu sevdiğini anlat,konuş..Kafasını dinlemesini,düşünmesini söyle..
Çok klişe bir söz ama dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır zaten..

Yürüsün gitsin pislik adam seni sevmiyormuş aman sevmesinde bu görüşteki sünepe zavallı !! Suan üzülüyorsun ama ilerde sende hak vericeksin böyle insanla hayat mı geçer herkesin bi yaşanmışlıgı var saygı duymak zorunda duymuyorsada defolur gider bırak sunu canım üzme kendini kalitesini belli etmiş

Bence geçmiş yargilanmamali hangimiz hata yapmıyoruz ki etmişsin bir hata tövbe etmişsin ne güzel , sıkma canını o şimdi güven proglemi yapmıştır canı yanmıştır ama seven adam gerçek seven bunu dert etmez sana geldiğinde herşeyi konuşur ve konuyu kapatır bir daha açmaz seni incitecek kiricak bir sey yapmaz ona mesaj atma dönmesi icin rabbinden iste ilerde mutsuzluktan sa şimdi mutsuz ol ilerde seni olduğun gibi seven de çıkar üzülme .

Olmuştur biseyler belki bile isteğe belki tecavuz,taciz neyse ne bizi ilgilendirmez.
Hic kimseye aciklama yapmak zorunda degil.Konu başka buradan üstüne gidipte uzmeyin bence
Hayır yani tek bu üye değil ki kaç konu okuduk başı böyle ama ben çok pişmanım ama şöyle ama böyle yani pişman olunacaksa yapılmayacak böyle şeyler ya da gerçek şu ki anam babam ne der kocam ne der baskısından çoğu kadın bunu diyor ilk başta zevk ya da merak için yapsa da eril zihniyetten nefret ediyorum biriyle yatıp pişman olan erkek bulabilir miyiz acaba?

bence cocuk olaya burdaki kisilerin dedigi gibi sadece zar dusuncesiyle bakmamis dinine bagli oldugunu soylediniz kabul etmeme durumu bundan dolayi olabilir ki sahis bakirse beraber olcagi kisininde ilki olmak isteyebilir gayet normal bu durum .Ben bunda zihniyetsizlik deil kisisel tercih olarak goruyorum gayet saygi duyulacak bi durum.
Eger kendisi de bakir deil ise olay degisir.

Ben şöyle düşünüyorum bazen ateşe kendi kendimizi bile isteye atariz.Pişman olucagimizi tahmin edebiliriz ama insaniz ya zaaflarimiz ve nefsimiz var merak eder illa yapariz.
Belki de pişman olucagini düşünmedi ondan yapti bilemeyiz.
Sizde haklisiniz yapilsa bile arkasında durulmali bende boyle düşünüyorum.
Bazi üyeler demiş bakirse bakire istemek hakki diye hangi kitapta ve kanun da yaziyorsa artik.Çok severse insan gayet kabullenebilir bir durum karşısıdakinin zihniyetine bagli tabi.
Acaba arkadasimiz bakire olsa erkek bakir olmasa arkadasimiz kabullenir miydi ?
Bence cevap Evet adaletini seviyim dünya..

Bu olayın aslını yaşayan biri olarak yazayım sana. Ben yaşadım bu durumları. Şuanki eşim. Ne mutlu bana. Evlenmeden tam 2 ay önce söyledim bu durumu ona. Mesaj yazmıştım. Ne olursa olsun dürüstlükten kaybedeyim dedim. İyikide böyle yapmışım. İnsanları kandırmak bana göre değildi. İlk 30 dakika hiç bişi yazmadı sürekli çevrimiçiydi sonra bana biraz zaman vee lütfen sana yazıcam dedi. Hiç bişi yazmadım gayet olgunlukla karar senin. Bu ilişki burdada bitebilir. Kaybediceksem dürüstlükten kaybedeyim dedim. Ne mi oldu ? 1 gün sonra yazdı. İnsanların kalbinin ne kadar pis olduğunu namus bekçiliği yapamayacağını ve beni ben olduğum için sevdiğini bi et parçası herşeyi kapsamadığın söyledi. Ve o kadar ağır kavgalarımızda dahi bir kez yüzüme vurmadı. O bizim için orda kaldı bitti gitti unuttu. Rabbim seninde karşına böyle insan çıkarsın

Ona söylemen doğru bir davranış olmuş.
O daha önce böyle bişey yaşamış mı yaşamadıysa karşısındakinin de ilki olmayı isteyebilir.
Yanlış anlaşılmasın terketmesi normal haklı kimse evlenmeden böyle bişey yapamaz demiyorum.
Sadece evleneceği kadının ilki olmayı istemesi en doğal hakkı.
Bende eşim daha önce bişey yaşamış olsaydı kabul etmezdim.

Adam bakirmis ya aslinda bu onun secimi . Bakir/e insan istemek bir secimdir hak etmek/etmemek degildir. Yalniz bu akilli kendisine durust davranmayan operasyon geciren birine denk gelirse daha mi iyi? Insanlari oldugu gibi kabul edemedik bir turlu.

Ben bakir bir erkek bulmadigim icin evlenmiyorum iste. Bir iki ay da bu bahaneyle idare ederim.

Yaşamadığına nasıl emin oluyorsunuz peki belki yaşadı?

Demekki koşulsuz şartsız sevmemiş canım, sen doğru olanı yapmışsın

Evet bile isteye yapilmis bisey değildi. Size simdi bunun aciklamasini yapacak değilim ki konu da bu değil zaten.

Doğru yapmışsınız.Yani bilmiyorum benim inancıma göre bu ters fakat aşık olduğum adam daha önce biriyle birlikte olduğunu söylese bu onu ilgilendirir onun günahı diye düşünürüm.Benim icin de aynı şey geçerli,bunun hesabını vermek kabul beklemek çok saçma.Bunun günah olduğuna inanıyorsanız bundan siz sorumlusunuz sadece.

Gerçekten seven mantıklı birinin de böyle bi tepki vermemesi gerekirdi.Ayrılmanız isabet olmuş

Eskiden yapmış olduğunuz şeylerden pişman olmayın , sonuçta siz isteyerek yapmışsınız (tecavüz değilse tabi ) karşındaki kişi senin insanlığına değil de zarına önem veriyormuş iyi ki de bitmiş o zaman. Kabul etseydi her defasında yüzünüze vurabilirdi.

Ne kadar güzel çok sevindim adiniza. Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…