- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Benim ne diyorum siz ne diyorsunzzz hanım efendi . Öncelikle benim ne yazdığımı iyi okuyun yoksa beni ilgilendirmez kimsenin rahat rahata... cinselliği yaşla alakalı bir 24 yaşındaki bir bayan bana göre olgun be istediğini bilecek yaşta evlenme vaadiyle kandırılıp bir ilişki olmakmış ben küçük yastaki çocuk kızlara üzülüyorum bir anne olrak yoksa konu zar mar değil kaldırılmak... cinsellik bir tercihtir isteyen istediğini yapabilir özgür hür iradesiyle madem tercihini yapmışsın istemişsin karalar bağlamık sacma ama bak benim dediğime geliyor konu sahibi benimle evlenmez terk edilmiş anladiginm kadarıyla b ende diyorum madem böyleydi bu adam evlenmezdi zaten dediğime geliyor kixin kalitesizligi degil erkegin kalitesizligiyle alakaliEvlenmek isteyen erkek sevismez düşüncesi nereden geliyor bilmiyorum. Cevremdeki cogu arkadasimin ustelik evlendikleri kisilerle evlenmeden cinsel hayatlari vardi, ayni evde yasayanlar da oldu.
Evlenmek isteyen erkek niye sevismesin? Sevişmek de iliskinin bir parcasi, aylarca yillarca sevgili olan insanlar liseliler gibi el ele gezmekle mi kalacak? Sizin cevreniz oyle olabilir ama benimki degil mesela. Dolayisiyla sizin ve sizinkine benzer yapıdaki cevrelerde bulunan erkekler oyle olabilir ama her erkek oyle degil. Seks ayip bir sey degil ki adam evlenmeyi dusundugu kadinla yapmasin.
Bir de evlenmek zaten pat diye ikinci ayda verilen bir karar degil. Belki sevisirken iliski evliliğe gitmiyordu ama iki yil sonra evlenmeye karar verdiler nolacak. Baştan evlenecegim diye baslamaz ki ilişki.
Ikinci konuya gelirsek yani kizinizin basina gelse diye. Benim annem evli olmadigim halde cinsel hayatim oldugunu biliyor. Hic de dunya basina yikilmadi. Aksine iliskilerimde sorumlu hareketlerde bulunacağıma ve kimlerle iliskiye girecegim konusuna dikkat edecegimi bildigi icin ici rahat.
Son düzenleme: