Bekaretimi kaybettim

Evlenmek isteyen erkek sevismez düşüncesi nereden geliyor bilmiyorum. Cevremdeki cogu arkadasimin ustelik evlendikleri kisilerle evlenmeden cinsel hayatlari vardi, ayni evde yasayanlar da oldu.
Evlenmek isteyen erkek niye sevismesin? Sevişmek de iliskinin bir parcasi, aylarca yillarca sevgili olan insanlar liseliler gibi el ele gezmekle mi kalacak? Sizin cevreniz oyle olabilir ama benimki degil mesela. Dolayisiyla sizin ve sizinkine benzer yapıdaki cevrelerde bulunan erkekler oyle olabilir ama her erkek oyle degil. Seks ayip bir sey degil ki adam evlenmeyi dusundugu kadinla yapmasin.
Bir de evlenmek zaten pat diye ikinci ayda verilen bir karar degil. Belki sevisirken iliski evliliğe gitmiyordu ama iki yil sonra evlenmeye karar verdiler nolacak. Baştan evlenecegim diye baslamaz ki ilişki.

Ikinci konuya gelirsek yani kizinizin basina gelse diye. Benim annem evli olmadigim halde cinsel hayatim oldugunu biliyor. Hic de dunya basina yikilmadi. Aksine iliskilerimde sorumlu hareketlerde bulunacağıma ve kimlerle iliskiye girecegim konusuna dikkat edecegimi bildigi icin ici rahat.
Benim ne diyorum siz ne diyorsunzzz hanım efendi . Öncelikle benim ne yazdığımı iyi okuyun yoksa beni ilgilendirmez kimsenin rahat rahata... cinselliği yaşla alakalı bir 24 yaşındaki bir bayan bana göre olgun be istediğini bilecek yaşta evlenme vaadiyle kandırılıp bir ilişki olmakmış ben küçük yastaki çocuk kızlara üzülüyorum bir anne olrak yoksa konu zar mar değil kaldırılmak... cinsellik bir tercihtir isteyen istediğini yapabilir özgür hür iradesiyle madem tercihini yapmışsın istemişsin karalar bağlamık sacma ama bak benim dediğime geliyor konu sahibi benimle evlenmez terk edilmiş anladiginm kadarıyla b ende diyorum madem böyleydi bu adam evlenmezdi zaten dediğime geliyor kixin kalitesizligi degil erkegin kalitesizligiyle alakali

Son düzenleme:
O seni denemek istedi bence ama sen kabul edince böyle işler ters oldu. Arkadaş hemcinslerimi anlamıyorum biraz kadınlık değerinize sahip çıkın değer verin kendinize bu kadar ucuz musunuz yahu? Namus ne için var? Bende erkek olsam karşımda ki sevgilim dahi olsa bekaretini vermeye niyetliyse asla evlenmem böyle biriyle niye evlenilir ki zaten mantıklı mı? Kusura bakma ama çok büyük bir hata yapmışsın intihar mintihar geç bunları otur adam akıllı vicdanını sorguya çek. Bir yol bul kendine.

Ne aşağılaması ne saçmalıyorsunuz siz? Kadın daha böyle bir durumda nasıl aşağılanabilirdi ki zaten? O kişi bu kızı böyle bir duruma sokarak zaten aşağılamadı mı? Bu durum değil Benim lafım mı zorunuza gitti? Evlilik öncesi ilişkilerin garantisi var mı söyleyin o halde etik boyutuna açıklık getirin saçma sapan konuşmayın asıl sizin yorumunuz mide bulandırdı

Adam kızı hangi duruma sokmuş? Konuda evlilik vaadiyle kandırdığına dair bir şey yazmıyor.
2 senelik ilişki evliliğe gidecek diye bir kural yok. Adam bambaşka bir sebepten evlenmek istemiyor olabilir. Mecbur mu evlenmeye?

Burada konu sahibini ve evlilik öncesi ilişki yaşayanları "ucuz", "böyle biriyle niye evlenilir ki, mantıklı mı?" diyerek aşağılayan sizsiniz.
Nasıl olsa mantıklı olurdu mesela? Kırmızı kuşak bağlayıp 5 tane 5 binlik bilezik isteyince mi mantıklı olurdu? Karşılığında altın alınca mı, 6 binlik gelinlik aldırınca mı yoksa 10 binlik koltuk takımı aldırınca mı mantıklı olurdu? Mesela 3 binlik koltuk takımıyla pek de mantıklı olmuyordur belki, ne dersiniz?
Ayrıca "böyle biri" ne demek, "kadınlık değeri" ne demek?

Peki kendinize şunu sordunuz mu hiç: "Benim gibi biriyle niye evlenilir ki, mantıklı mı?"
Aklınıza bekaretten başka bir şey gelmiyorsa sizin adınıza çok üzgünüm gerçekten.

Bence bu konu iyice sacmaldi kimsi zara onem veriyor kimsi onem vermiyor evet biz oyle yetustirldik zar olmazsa olmaz demiyorm ama orf ve adetlerimizde ilk gecenin anlami var ha ben bunu destekliyorm yada desteklemiyorm kime ne 23 yaşında evlendim okulumu bıraktım kendi hür irademle son pişmanlık fayda esr mi etmez 24 yaşında anne oldum evet çok erken oldu şuan 4 ciye hamileyim hepsini isteyerek yaptım zorlandansa yorulsamda pisman değilim yaşınız olmuş 24 ben psikolojinizi anlıyorum ama tercihinizin arkasında durun bunu bile bile yaptın kimse gazozunuza ilaç atipta size sahip olması önünüze bakin illa karşınıza biri çıkar günümüzde erkeklere buna onem veriyor zara ama emin olun dürüstlüğe daha çok önem veriyor siz 16 18 yaşında bir kız değilsiniz akılsız ne istediğinizi bilecek yaştasınız ölmeyi bayılmak saymayın dünyada zardan daha önemli şeyler var unutmayın saglam olun dik durun işinize gücünüze ailenize bakin zira bu hayat bir daha ele geçmiyor siz kandirlmadinz lütfen farkına varın bunun kendinizce bunu yapmayın.kendi tercihindi bitti gitti inanın yaşamak zardan daha önemli. Ve lütfen hanımlar tercihlere saygı duyun düşünceler burayı arenaya geçiriyorsunuz bu ne hırs bu ne öfke kimse bise yazamayacak mi ben ak derim siz kara önemli olan bayanın hangi yorumu dikkate alması. Söylediğim herseyinde arkasindayim genelelme değil ama. Seven erkek evlenceci kadını bırakmaz zar gitsede gitmesede ... ama bu konu farklı cunku tercihhler ayni

Hanımlar,
umarım beni yormaz rapor edilmesi gereken tüm yorumları butona basarak bildirirsiniz.

İçerik bekaret olunca topikte yazılanları tahmin etmek güç değil, 19 sayfa boyunca kelime kelime neler yazdınız bilmiyorum çünkü okuma fırsatım olmadı henüz, en azından ilk birkaç sayfası dışındaki yorumlardan bi'haberim lakin dediğim gibi tahmin etmek güç değil.

Bazılarımıza tabudur, bazılarımıza değildir ama şu bir gerçektir ve sanırım bir kadının birliktelik yaşaması söz konusu olunca çoğumuz tek bir noktada hemfikiriz, eğer birliktelik yaşayacaksak sonrasında asla pişman olmamalıyız, pişman olacaksak da birlikte olmamalıyız çünkü bir erkekle birlikte olmak demek=evlilik demek değildir.

Konu sahibesi sonradan yaşayacağı pişmanlığı düşünememiş, ne yaşadıysa yaşadı bu bize onu ayıplama, hesap sorma, hatta dalga geçme hakkı vermiyor, zaten pişmanlığıyla kendi kendini yiyip bitiren bir kadının üstüne gitmek bize yakışmıyor inanın, dalga geçip bozulan psikolojisini daha da bozmaya neden olan alaycı yorumlarınıza ne diyeceğimi de bilemiyorum, ders çıkartır mısınız veya başka aynı içerikli konuda tavrınızı değiştirir misiniz bilemem, o sizlerin bileceği bir şey ama burada insanlar sizlere içini açıyor, üzüntülerini, yaşadıkları pişmanlıkları, keşkelerini anlatıyor çünkü çevrelerine anlatamıyorlar, sırtlarının sıvanmasını beklemiyorlar, size sırt sıvazlayın da demiyoruz ama bence istiyorlar ki umutsuz oldukları anlarda onlara ışık olun, kendilerince hata olarak gördükleri şeylerde bunu da aşabilirsin deyin, uçurumun kenarındaymış gibi hissettiklerinde tutacakları el olun.

Biliyor musunuz bence kolay olan ayıplamaktır, insanların pişmanlıklarını defalarca kere yüze vurmaktır kolay olan, hatta bize çok ters gelen yaşam biçimlerini kötü ilan etmektir, zor olansa kabul etmediğimiz bizce kırmızı çizgi olan şeyleri yapan insanların pişman olduklarını görünce yol gösterici olabilmektir.

Back
X