Bekaretimi verdiğimin eski sevgilimin aynı okuldan başka sevgili bulması

bırlıkte olarak onu kendıne bağlıycanı umdun herhalde yeni kız arkadaşı olmasına bukadar şaşırdığına göre

Konuya inanmıyorsanız incelenmesi için bildirirsiniz, hakaret etmeye gerek yok.

Demekki neymis güvenmeden,gelecegin ne olacagı bilinmeden hic kimseye bir tel toka bile vermemek gerekirmiş .. simdi isteyen istedigini yapar...

Ağlayıp zırlayacaksan niye verdin bekaretini? Bekareti verince otomatikman ömür boyu sevgili olucağınızı falan mı sanmıştın :26:

Arkadaşlar bu konuya yorum yapma amacınız nedir ?
Sahte oldugunu için mi ? sahteyse kibleyin
Üzgün bir kızın içinde oldugu durumla dalga geçmek mi ? Size göre dogru olmayabilir, komik olabilir ama uslup konusunda kendinizle çelişiyorsunuz. Başka bir konuda bu uslubu bir bayana hiç yakıştıramadım diyip eleştiri yapıyorsunuz. Bu konuda gördük uslubunuzu. Yorumlarınızla birbiriyle dalga geçen küçük çocuklardan farkınız kalmadı. Yorum yapmadan konuyu kapatınca bişey olmuyor merak etmeyin
Evlenmeden ilişkiye girdiysen tastamam dogrusun zaten.
Cinsel bişeyler yaşadıgın insanı başkasıyla görmek, ilkokulda kovalamaca oynadıgın çocugu başkasıyla görmekle aynı şey zaten.

Benim bu konuda saçma ve tehlikeli bulduğum tek yaklaşım cinsel birliktelik yaşadığın birini başka biriyle görünce "ne yapayım hepsini vurayım mı?" yaklaşımıdır. Şahısların cinsel hayatları kendilerinden başka hiç kimseyi ilgilendirmez. Ama ilk yorumumda da belirttiğim gibi nasıl bir erkek bir kızla birlikte olup onun bekaretini bozduğunda ona sonsuza kadar sahip olma ve hesap sorma hakkına sahip olmuyorsa, bir kadın da sırf bir erkek onun bekaretini bozdu diye onun üzerinde böylesi bir hak iddia edemez.

Arada isterse cinsel birliktelik olsun, isterse bir kaç sene boyunca sadece göz göze oturulmuş olsun, yine de ayrılıklar ve ayrıldıktan sonra eski sevgiliyi başkasıyla gözünün önünde görme insana acı verir. Burada anlaşılmayacak bir şey yok. Önemli olan bu acının sağlıklı tavırlarla yaşanması.

Bence bunca arkadaş da, derdini paylaşan arkadaşın bekaretini nerede ne zaman kime verdiğini değil de, işin bu yönünü tartışsaydı daha iyi olurdu.

Ben şuna katılmıyorum
Lisede çok bir yakınlık yaşamadıgın insanı başkasıyla görsen üzülürsün evet ama bu acı, cinsel yakınlık yaşadıgın birini, bunun illaki ileri bişey olması gerekmiyor, sadece öpüşsen bile, başkasıyla gördüğünde yaşadıgın acının yanında devede kulak kalır. Zalim yorum yapan arkadaşlar böyle bişey yaşamamış, ne güzel.

Kızlarımız bekaretlerini verince evlenirler diye mi düşünüyor acaba?
Sözleşme imzalamadınız sonuçta bekaretini verirken. Yapılacak birşey yok..

konu sahibini erkek üye diye mimleyen,ya da bu kadar kınayan,dalga geçen yorumcuların da, ben,kadın olduğuna inanmak istemiyorum.erkekler bile bu kadar acımasızca konuşmazdı.nedir derdiniz hırs çıkarmak mı?ilginç...

Madem bekaret sizin için bu kadar çok önemli, vermeseydiniz arkadaş. Ne yani ayrıldınız diye ömrünün sonuna kadar seni mi bekleyecekti. Bir bardak soğuk su iç üstüne ve hayatına devam et bence.

konu sahibi erkek ise farzedelım bu kısının vıcdanına kalmıs..degılse yorumum su..artık gecmıse donemezsınız kendınızı uzmekten vazgecın..o kısıyıde unutun sıze deger verse bunu yapmazdı..sız kendınıze deger verın gecmısı sılın onunuze bakın..ve gelecekte hata yapmamayı ınsanlara cabuk guvenmemeyı ögrenmıs oldunuz ıyı yanıda bu..sizi her halınızle sevebılecek evlenebılecegınız bırı elbet olacaktır..psıkolojık olarak etkılendım dıyorsanız doktora gıdın..çözüm üretın kendınıze ah vah etmeyle olmuyor..

ben erkek değilim yada konu fake değil önce bunu belirteyim bu kadar üzülmemin nedeni bu kişinin bana verdiği sözler.. ona sadece gözümün önünde kimseyle olmaması için yalvardım aynı şehirde bulsun aynı mahallede bulsun ama ben görmeyeyim dedim o gitti inat yapar gibi aynı okuldan buldu hemde benim okula gittiğim aynı gün ! bu kızla yazında çıkabilirdi hep tanıyordu

He yeni göreüm cnım
Olmuşla ölmüşe çare yok unutursun için yana yana unutursun ölüm snaa bana zaman basıp kanayan yarana unutursun:///

Birlikte oldunuz diye ömür boyu senin dibinde olacak değil..

Bekaretini vermezsen ayrılırız, birlikte olursak evleniriz masalı eskidi artık nasıl kanıyorsunuz buna ben anlamadım ki..

Ama en ilginci yazın çıksaydı o kızla, benim gözümün önünde çıkmasın da nerede çıkıyorsa çıksın mantığına bir mana yükleyemedim ne demek istedin ?

çok sevdim bu yorumları

Bekaretiniz sizin için çook önemliyse bir zahmet evleninceye kadar sıkın dişinizi..

Yok bekaret önemli değil, sevdiğimle herşeyi yaşarım..diyorsanız o zaman da, her ilişkinin malesef evlilikle noktalanmadan bitebilme ihtimali oduğunu ve karşınızdaki erkeğin sizden sonra da bir ilişki yaşayabileceğini kafanıza sokun artık..

Sevgilinizin, bekaretinizi zorla sonlandırmadığını varsayarsak, adam yas tutacak değil..

Elbette ki sizden sonra da ilişkileri olacak..

üzgünüm ama bazı şeyleri baştan düşünüp ona göre yaşamak lazım..

Sonra ahlanıp vahlanmaktan başka birşey yapamazsınız çünkü.

Forumun gayet güzel işleyen bir sistemi ve ilgili administerleri var.
Konunun ya da kişinin fake olduğunu onlar anlayamıyorlar mı da üyeler buna karar veriyor?
Diğer konuysa bekaretini vermeseydi de üzülürdü kızcağız.
Geçmişte de olsa sevmiş sonuçta.
Erkeklerin hala neden zihniyetinin bozuk olduğunu tartışıp durmaya gerek yok.
Onları yetiştiren kadınlar hemcinslerine karşı bu kadar acımasız olduktan sonra...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…