Benim bu konuda saçma ve tehlikeli bulduğum tek yaklaşım cinsel birliktelik yaşadığın birini başka biriyle görünce "ne yapayım hepsini vurayım mı?" yaklaşımıdır. Şahısların cinsel hayatları kendilerinden başka hiç kimseyi ilgilendirmez. Ama ilk yorumumda da belirttiğim gibi nasıl bir erkek bir kızla birlikte olup onun bekaretini bozduğunda ona sonsuza kadar sahip olma ve hesap sorma hakkına sahip olmuyorsa, bir kadın da sırf bir erkek onun bekaretini bozdu diye onun üzerinde böylesi bir hak iddia edemez.
Arada isterse cinsel birliktelik olsun, isterse bir kaç sene boyunca sadece göz göze oturulmuş olsun, yine de ayrılıklar ve ayrıldıktan sonra eski sevgiliyi başkasıyla gözünün önünde görme insana acı verir. Burada anlaşılmayacak bir şey yok. Önemli olan bu acının sağlıklı tavırlarla yaşanması.
Bence bunca arkadaş da, derdini paylaşan arkadaşın bekaretini nerede ne zaman kime verdiğini değil de, işin bu yönünü tartışsaydı daha iyi olurdu.
ben erkek değilim yada konu fake değil önce bunu belirteyim bu kadar üzülmemin nedeni bu kişinin bana verdiği sözler.. ona sadece gözümün önünde kimseyle olmaması için yalvardım aynı şehirde bulsun aynı mahallede bulsun ama ben görmeyeyim dedim o gitti inat yapar gibi aynı okuldan buldu hemde benim okula gittiğim aynı gün ! bu kızla yazında çıkabilirdi hep tanıyordu
Zaten senin için çok kıymetli bir şey olsaydı vermezdin..
Adı üstünde sevgilinmiş,eşin değil..Kaldı ki nice bekâretlerini eşlerine verip üstüne çoluk çocuğuyla ortada bırakılan kadınlar dururken senin terkedilmen oldukça olağan..
çok sevdim bu yorumlarıBirlikte oldunuz diye ömür boyu senin dibinde olacak değil..
Bekaretini vermezsen ayrılırız, birlikte olursak evleniriz masalı eskidi artık nasıl kanıyorsunuz buna ben anlamadım ki..
Ama en ilginci yazın çıksaydı o kızla, benim gözümün önünde çıkmasın da nerede çıkıyorsa çıksın mantığına bir mana yükleyemedim ne demek istedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?