ben erkek değilim yada konu fake değil önce bunu belirteyim bu kadar üzülmemin nedeni bu kişinin bana verdiği sözler.. ona sadece gözümün önünde kimseyle olmaması için yalvardım aynı şehirde bulsun aynı mahallede bulsun ama ben görmeyeyim dedim o gitti inat yapar gibi aynı okuldan buldu hemde benim okula gittiğim aynı gün ! bu kızla yazında çıkabilirdi hep tanıyordu
Alkışlıyorum, demek ki aramızda hala duygusal zekası canlı olan insanlar var.Forumun gayet güzel işleyen bir sistemi ve ilgili administerleri var.
Konunun ya da kişinin fake olduğunu onlar anlayamıyorlar mı da üyeler buna karar veriyor?
Diğer konuysa bekaretini vermeseydi de üzülürdü kızcağız.
Geçmişte de olsa sevmiş sonuçta.
Erkeklerin hala neden zihniyetin bozuk olduğunu tartışıp durmaya gerek yok.
Onları yetiştiren kadınlar hemcinslerine karşı bu kadar acımasız olduktan sonra...
Ne kalpsiz bir yorum, ne kadar düşüncesizce, ne kadar bencil. Şu konuda yorum yapan nerdeyse herkese kızdım ama bir tek sizin konu sahibi ile aynı duyguyu yaşamanızı diliyorum.Ee gönül bu canım adam sevmiştir kızı napsın, sen öyle dedin diye niye vazgeçsin istediği kızdan?
Kusurabakma ama yaşın ufak sanırım..
Unut, görme, duyma..Yapacak birşeyin yok..
Konu sahibinin üzerine gitmekten ekstra zevk alanlar varisterse de senın burnunun dıbındekı hatunu alır
Konu sahibinin üzerine gitmekten ekstra zevk alanlar var
Biriniz de kurdugunuz cümleye dikkat edin ya !
Gidip vurup öldürmeyecek tabitenesemısır ne dedım ben şımdı??
Adamın paşa gönlüne kalmış bırşey yalan mı?
Ne dıyeyım yanı? Gıt vur öldür hepsını bu sana yapılcak şey mı deseydım ?
Sen nıye bana çatıyorsun anlamadım ?
Zevk aldığım felan da yok kendı fıkrımı söyledım.
Gidip vurup öldürmeyecek tabi
böyle durumlarda sogukkanlılıgı korumak en mantıklı davranıştır
Cümlene tepki verdim ben. Bir gun senin de unutmak için sevmedigin biri başkasıyla beraber oldugunda dönüp bu cümleyi tekrar oku. Hoş dünyada adalet olsa...
ben erkek değilim yada konu fake değil önce bunu belirteyim bu kadar üzülmemin nedeni bu kişinin bana verdiği sözler.. ona sadece gözümün önünde kimseyle olmaması için yalvardım aynı şehirde bulsun aynı mahallede bulsun ama ben görmeyeyim dedim o gitti inat yapar gibi aynı okuldan buldu hemde benim okula gittiğim aynı gün ! bu kızla yazında çıkabilirdi hep tanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?