Bekaretimi verdiğimin eski sevgilimin aynı okuldan başka sevgili bulması

Haaa konu bekaret değil yanii..

Hay Allah iyiliğini versin..

Ben de giden bekarete üzüldün sandım..

Yani sen bekaretini verdiğin adamın gözünün önünde başkasıyla çıkmasına içerledin..Asıl konu bu..

Ee gönül bu canım adam sevmiştir kızı napsın, sen öyle dedin diye niye vazgeçsin istediği kızdan?

Kusurabakma ama yaşın ufak sanırım..

Unut, görme, duyma..Yapacak birşeyin yok..

Alkışlıyorum, demek ki aramızda hala duygusal zekası canlı olan insanlar var.

Ee gönül bu canım adam sevmiştir kızı napsın, sen öyle dedin diye niye vazgeçsin istediği kızdan?

Kusurabakma ama yaşın ufak sanırım..

Unut, görme, duyma..Yapacak birşeyin yok..
Ne kalpsiz bir yorum, ne kadar düşüncesizce, ne kadar bencil. Şu konuda yorum yapan nerdeyse herkese kızdım ama bir tek sizin konu sahibi ile aynı duyguyu yaşamanızı diliyorum.

bu konuya bu yorumların yapılmasına inanamıyorum azıcık anlayış ya
ben konu sahibinin yaptığını onaylamayabilirim ama düşmez kalkmaz bir Allah

konu sahıbı bekaretini verdiğini söylemese konun gidişatı farklı olurdu

ben bekaretimi verdim benden ayrıldı şimdide gözumun önunde başka bırıyle demek

bekaretımı verdiğim için benı bırakmamlıydı bağlı kalmalıydı manasına geliyor en azından ben öyle andlım ve yorum yaptım

yoksa bır zamanlar erkek arkadaşı olan bırını yenı bı kızla gözunun önunde görmek tabıkı can sıkıcı

insanlar seneler önceki erkke arkadaşlarını takip edıyor sanaldan tabıkı üzüntü verici

ama dediğim gibi bekaret meselesi karışınca bide eski sevgili yenı bırıyle dıye şerefsiz olunca yorumlarda bu yönde oldu

Konu sahibi sen de öğrenmişsindir artık, derdini kimseye, sanalda bile olsa, ama kimseye açmaman, anlatmaman gerektigini. Sabırlar diliyorum, hayatında bundan sonra hep iyi şeyler olsun

toplum olarak ne kadar cok meraklıyız hemen yargılayıp , ınfaz etmeye sankı kendımız hıc hata yapmıyormusuz gıbı ınsanız beserız sasarız bu kadar acımasız olmayın kımse bu sekılde muameleyı hak etmıyor bence:26:

Konu sahibine yüklenenler, konu sahibini başlığı irdelemeden savunanlar.

Hatunlar, bir kez daha anlıyoruz ki üslup her şeyden önemli. Başlık, üslup açısından oldukça itici ve yanlış anlaşılmaya müsait. Derdin anlatılma şekli tek bir cümleden ibaret. Buradaki bekaret unsurunun özellikle "verdiğim" şeklinde belirtilmesinin akabinde, bittabi yorumlar da bu yönde olacaktır. Duygu ve vicdan içeren yorumların alınabilmesi için, duygu içeren bir başlık ve konu olmalıdır önce. "Bekaretimi verdiğim" ile başlayan bir cümleye, içinde duygu barındıran nasıl bir cevap verilebilir ki bundan başka? Başlığı geçtik altına bakıyorum tek bir cümle. Şerefsiz vs. Yineliyorum üslup çok önemli. Başlığı açan hanımefendi daha naif bir dil kullansaydı, elbette ki böyle tepkiler almazdı.

Gelelim tepki veren zatlara. Tıpkı üslup gibi sabır da olması gereken bir davranış sanki :) Her ne kadar üslup yanlış yönlendirse de sizleri, bekleyip mevzuyu anlamaya çalışmak daha makbul olmaz mıydı sanki? Neden illa bir suçlu aranır ki? Ortada bir sorun yahut tartışma varsa, her iki tarafın da hallerini sorgulaması gerekmez mi? Ayrıca bir de taraflar oluşturup körü körüne bir tarafı savunmak niye?

Özür dilerim uzattım ama neredeyse her konuda aynı durumla karşılaşınca yazayım dedim. Konu sahibine gelince, kısa cümleler yerine ayrıntılı ve daha düzgün bir üslup tercih ederek derdini anlatırsa, eminim daha çok yardımı dokunacaktır buradakilerin. İfade edebildiği ölçüde anladığım kadarıyla, eski sevgilisini bir başkasıyla görmekten rahatsız olmuş. Bu neredeyse her kadının başına gelir ve olağan bir durumdur. Kendinizi fazla hırpalamadan, ilgilenmemeye ve görmemeye gayret gösteriniz. İşe yarayacaktır.

konu sahıbı müsaıt olduğun bır gün gelde adam akıllı anlat şu konuyu ben anlayamadım.
Sorun senın gözünün önünde eskı erkek arkadaşının yaşadığı ılışkıyse eğer, onda yapcak bırşey yok malesef
ıster fızandan bulur ısterse de senın burnunun dıbındekı hatunu alır

Konu sahibinin üzerine gitmekten ekstra zevk alanlar var
Biriniz de kurdugunuz cümleye dikkat edin ya !

tenesemısır ne dedım ben şımdı??
Adamın paşa gönlüne kalmış bırşey yalan mı?
Ne dıyeyım yanı? Gıt vur öldür hepsını bu sana yapılcak şey mı deseydım ?

Sen nıye bana çatıyorsun anlamadım ?
Zevk aldığım felan da yok kendı fıkrımı söyledım.

Gidip vurup öldürmeyecek tabi
böyle durumlarda sogukkanlılıgı korumak en mantıklı davranıştır

Cümlene tepki verdim ben. Bir gun senin de unutmak için sevmedigin biri başkasıyla beraber oldugunda dönüp bu cümleyi tekrar oku. Hoş dünyada adalet olsa...

Merak etme benım başıma bundan daha kötüsü geldı.
Mümkünse benım cümleme tepkı felan verme, hoşuna gıtmezse veya hakaret vs ettığımı düşünüyorsan KİB yaparsın olur bıter.

Eski sevgilin adı üstünde senin ile birlikte olması ne onu sana mecbur kılar nede seni ona. İster aynı çevreden isten deniz aşırı ülkeden biri ile tanışır sevgili olur bu kişinin yine kişisel kararıdır. Geçmişe takılmayı bırak başkasının geleceğine de.

şunu blir şunu söylerim hiçbir erkeğe güvenmeyeceksin.sen sevdiğini sanıp en özel şeylerini onla yaşarsın ama onun umrunda olmaz..erkeklerin çoğu için bu böyledir..ister yalvar ister başka bir şey yap ayrılmışsınız ve o istediğini yapmakta özgür..burnunun dibinde ibriyle çıkmasın tabii kötü ama bu bi gün olacaktı zaten,en azından alışman açısından kolay olur.yazın çıksa kışın çıksa ne olacak,ayrılmışsınız bitmiş..

artık onu görme ilgilenme sen onu takip ettikçe daha çok yara alırsın acın daha çok artar..evet o insanla bunu yaşamaman gerekirmiş ama olmuş.olanla ölene çare yok derler..

bu arada konun sahtesanılır elbette iki konu açmışsın ikiside tek cümle açıp gitmişsin tek yorum yok.iki gündür d ecinsllik konuları tavan yaptı kk da yeni üyesin senden önce de bi fake konu açılmıştı şimdi hepsi üst üste gelince mille tabii ki sahte sandı bu da çok doğal..ama olmadığı anlaşıldı bundan sonra mantıklı yorumlar gelir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…