BEKARIM AMA BOŞANMIŞ VE ÇOCUĞU OLAN BİR ADAMDAN ETKİLENDİM

Çocuğuna zaman ayirdigi gunler olacak. Cocuktan dolayi eski esiyle gorusmeleri olacak.kendi maaşını cocugunun eksiklerine de harcayacak. Yani kismen 2 eve bakmis olacak. Buna dayanirim zoruma gitmez diyorsaniz ailenizde kabul ederse olur. Ama bi sorusturun niye bosanmis. Ona sormaktan ziyade cevresinde tandiiginiz varsa onlara sorun.

Çok yakın bi arkadaşımda aynı şekildeydi kendisi bekardı evleneceği kişi eşinden ayrılmıştı , arkadaşım vazgeçmedi kimseyi de dinlemedi insanoğlunun başına her şey gelebilir dedi ve evlendi ama Evlendiği kişi ilk evliliğinde her şeye doğmuştu arkadaşım kıpır kıpır biriydi ama eşi o kadar yorulmuştuki hayattan hiç zevk almıyordu arkadaşımı da böyle böyle soğuttu her şeyden ,gencecik kızın bütünn sevinci elinden alınmış gibiydi hayatını bitirdi resmen, İlk evlilikten sonra çoğu şeyin hevesi gidiyor sanki erkeklerde tabi kişiden kişiye değişebilir ama iyi düşün karışındaki kişi senin kadar hevesli olmayabilir bazı şey kere ve neden ayrıldığı çok önemli iyi araştır.

Her yonden problem olur. Birincisi ne kadar iyi olursan ol uvey anne olacaksin..Ikincisi senin cocugun oldugunda diger cocugu problem gibi goreceksin. Bu forumda cok ornekleri var. Ucuncusu eski esiyle cocuk icin gorusmeleri senin icin problem olacak. Dorduncusu senin ilk evliligin oldugu icin birsuru beklenrin ve heyecanin olacak. Oysa o bunlari daha once yasadigi icin seninle ayni hissetmeyecek.... bu boyle surer gider...
Neden bekar ve kendi yaslarinda problemsiz biriyle dusunmuyorsun?

Aslinda mantiken düşününce niye olmasin diyorum ama kendimi düşününce ben istemezdim diyorum eski esiyle gorusmek zorunda kalacak, siz cocuk yaparsanız bunun bazi sorunlar yaratma ihtimali olacak vs vs. bilemedim valla. Asiksam gozum gormezdi ama sanirim evlenmek istiyorsam basindan hic boyle bir iliski kurmazdim. Ama evlenme gibi bir planiniz yakin zamanda yoksa istediğinizi yaşayın.

Sadece "etkilenmek" ise bu, baslamayın ve kendinizi kaptırmayın derim. O evlilik yaşamış, bu heyecanları atlatmış. Siz ise aksine, bu telasları ilk defa yasayacaksınız. Niye bu telasları, heyecanları ve tecrübeleri aynı anda edinmek varken daha önceden bunları yasamıs biriyle sırf "etkilenmek" duygusu ile yola girerek kafanızı karıştırasınız ki?

tanımaktan ne çıkar acaba diye düşünüyorum. tanıdıktan sonra karar vermek daha mantıklı olabilir. belki o bekar ben evli çocuklu olabilirdim. hayatta herşey gelebilir başımıza. allah beterinden korusun
Bosanmis eşlerin eğer çocukları barsa arada bu hiç kopmayacak bir bağ demek bence.Bu çocuğun dogum günü olacak.Mezuniyeti olacak.Erkekse sünnet düğünü olacak.Düğünü olacak.Olacak da olacak.Bunlari da düşünün bence.Belki okulda anne babanın ortak katilmasi gereken etkinlikler olacak.Es adayiniz gitmek istiycek çocuk için.Sizin içiniz içinizi yiyecek.
Daha çok gencsin.Gerçek hayat acimasiz.Aranizda birşey de oluşmamıs.Yol yakinken don canim.Ayrica o bekar sen bosanmis ve cocuklu olsaydin inan ki dönüp bakmazdi bile.Yanlis anlaşılmasın ben boyle bi duruma karsi değilim ama toplumumuz öyle malesef.Çocuk olmasa arada görüş derim.Ama çocuk çok farkli bir durum.
Yanlis anladiysam da yazışmalardan simdiden özür dileyerek yaziyorum.Maddi durumu iyi diye sanki görüşmek istiyorsun.Maddiyat kalici değil.Hep böyle varlikli olur mu bilinmez.Iyice olc tart.

Çok gençsin, bir kadın kolay kolay çocuğuyla boşanmaz bak burdaki konulara, adam iyi olsa karısı boşamazdı, genç ve geçmişine sorumluluğu olmayan bir erkek bulmaya bak.

Ne kadar güzel yazmışsınız...
Kadınlar pat diye boşanma kararı almıyor...
Adam çok karakterliyse kadın mı aldatmış?
Artı 32 yasındaysa kızı daha küçük olmalı ve ilgiye daha muhtactır.

Eski eşi telefonun ucunda olur herzaman
Ateşi çıktı gel, seni istio ağlıo koş gel, okulu vs...
Sen tatil planı yapacaksın karısı aradığı anda direkt hersey iptal...
Vicdan yapar herzaman
Sevgiliyken de yaşarsın bunları tam buluşacakken süslenirsin püslenirsin bi telefon gelemiyorum kızım hastalanmış...
Belki gece sırf kızı istio diye bazen eski evinde bile kalanlar var...
Hazırım diosan ok ama
Bence koşarak uzaklaş

Gercekten bosanmislarmi bunu ogrenin once kagit ustunde evli gibi seylere inanmiyorum ben.ayriyetten eger cok cok yogun duygular yoksa uzak durun bence.sziin ilk defa yasayacaginiz seyleri o daha once yasamis olacak.yarin obur gun cocugada bakmak zorunda kalacaksiniz.ozellikle ergenlikte anneler yetersiz kaldiklari yerde babalara yolluyorlar cunki.iyice olcup tartip bence benim icin sorun degil diyorsaniz olur neden olmasin

Ben aklimdan bile gecirmezdim, gecirmedimde...
Illa adami tanimak istiyorsan once neden bosandigini ogren ama kendisine sorarak degil. Sorsan esimi dövdüm, aldattim, psikolojik siddet uyguladim vsvs diyecek değil.
Onun dışında evlilik yapmış olması benim icin direk silme sebebi olurdu.
Bazilari diyecek sevgili olunca sıkıntı yok evlenince mi sıkıntı? Evet evlenince sıkıntı, mevzu sadece cinsellik degil. Evlilik sevgililik gibi degildir her yönden, ayni sekilde sevgili olup kari koca gibi ayni evde yasamis biriylede evlenmezdim.
Hele ki cocuk olmasi! Baska bir kadindan cocuk ve o cocuk omur boyu o kadinla olan bagini kopartmayacak bisey zaten kopartmasinda kopariyorsa oyle adamdan sanada hayir gelmez ancak benim kaldirabilecegim bisey degil bu.

. Iyi dusun. Ikiye bolunmus bir hayatin parcasi olacaksin.

Son düzenleyen: Moderatör:

işte bende acaba sıkıntı yaratırmıyım diye bilmiyorum. kendimden bu konuda hiç emin değilim

Kendinizden emin degilseniz bulasmayin derim

işte emin değilim ama etkilendim. tarzından kişiliğinden. hoş ve karakterli bir adam

tüm yorumları okuyamadım ama Niloss_tk 'ya aynen katılıyorum
çocuğa karşı en ufak olumsuz bir tavrınız olmayacağından emin olmadan adım atmayın
eşiyle de görüşecektir büyük ihtimalle, bunu da sorun etmeyeceğinizden emin olun
ve lütfen
birçok kadının yaptığı gibi "hele bi evleneyim gerekirse çocuğun icabına bakarım" tutumuna girmeyin
çünkü, her şeyden önemlisi, baba-çocuk ilişkisini bozarsanız o çocuk size öyle bir ah eder ki ama bu dünyada ama diğer dünyada altından kalkamayabilirsiniz
mesela ben. 22 sene önce babamın ikinci eşi aramızı bozdu, babam da izin verdi tabi, ikisine de çok büyük ahım var, öyle böyle değil
affetmedim, affetmeyeceğim

Aynı şekilde Siz de boşanmış bir çocuklu biri olabilirdiniz, adam katil değil ki evlenmiş olmamış ayrılmış. Mutlaka ki kendine göre zorlukları olan bir durum, eşiyle çocuk için kontak halinde olmaları gerekecek böyle şeylere tahammülü olmayan bir yapınız varsa, özellikle hislerin zorluklara katlanacak kadar kuvvetli değilseniz İyi düşünün. Ama hislerinizden eminseniz bunlar problem olmamalı.

Benim kuzenim evliyken başka bir kızla birbirlerine asik oldular, (kıza evli olduğunu söylememiş) olaylar gelişince eski eşine durumu anlattı ve boşandı o kızla evlendi, 5 senedir evliler bir de oğulları oldu. İnanılmaz mutlular, hala ilk günkü gibi aşıklar. Diğer çocuğuyla yeni evlendigi kızın arasında da çok iyi bir abla kardeş diyaloğu oldu. İki çocuğu da birbirlerini çok seviyor vs.. Dengeleri koruduktan sonra sevginin çözemeyecegi hiçbir şey yok bence

Valla burda biriyle tanistim..
Arkadasa pes dedim..
Kendisi bekar evlendigi adamin 3 cocugu varken onla evlenmis..
O cocuklari buyutmus ..
Suan kendisininde bir cocugu var..
Yurek ister bu isler ama simdi mutlu..
Onemli olan anlasabilmek..
Iyi biriyse denersin..
Olmadi yolunu ayirirsin..
Yasin daha cokgenc..

İyi halt etmiş kuzeniniz. Bu arada demekki yuva yıkanın yuvası oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…