- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
Çok yakın bi arkadaşımda aynı şekildeydi kendisi bekardı evleneceği kişi eşinden ayrılmıştı , arkadaşım vazgeçmedi kimseyi de dinlemedi insanoğlunun başına her şey gelebilir dedi ve evlendi ama Evlendiği kişi ilk evliliğinde her şeye doğmuştu arkadaşım kıpır kıpır biriydi ama eşi o kadar yorulmuştuki hayattan hiç zevk almıyordu arkadaşımı da böyle böyle soğuttu her şeyden ,gencecik kızın bütünn sevinci elinden alınmış gibiydi hayatını bitirdi resmen, İlk evlilikten sonra çoğu şeyin hevesi gidiyor sanki erkeklerde tabi kişiden kişiye değişebilir ama iyi düşün karışındaki kişi senin kadar hevesli olmayabilir bazı şey kere ve neden ayrıldığı çok önemli iyi araştır.25 YAŞINDAYIM ODA 32 YAŞINDA EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR TANE DE KIZI VAR. KIZI ANNESİNDE KALIYOR. SİZCE TANIMAK YADA BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK İÇİN ŞANS VERİLMELİ Mİ:? SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ
Sadece "etkilenmek" ise bu, baslamayın ve kendinizi kaptırmayın derim. O evlilik yaşamış, bu heyecanları atlatmış. Siz ise aksine, bu telasları ilk defa yasayacaksınız. Niye bu telasları, heyecanları ve tecrübeleri aynı anda edinmek varken daha önceden bunları yasamıs biriyle sırf "etkilenmek" duygusu ile yola girerek kafanızı karıştırasınız ki?25 YAŞINDAYIM ODA 32 YAŞINDA EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR TANE DE KIZI VAR. KIZI ANNESİNDE KALIYOR. SİZCE TANIMAK YADA BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK İÇİN ŞANS VERİLMELİ Mİ:? SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ
Bosanmis eşlerin eğer çocukları barsa arada bu hiç kopmayacak bir bağ demek bence.Bu çocuğun dogum günü olacak.Mezuniyeti olacak.Erkekse sünnet düğünü olacak.Düğünü olacak.Olacak da olacak.Bunlari da düşünün bence.Belki okulda anne babanın ortak katilmasi gereken etkinlikler olacak.Es adayiniz gitmek istiycek çocuk için.Sizin içiniz içinizi yiyecek.tanımaktan ne çıkar acaba diye düşünüyorum. tanıdıktan sonra karar vermek daha mantıklı olabilir. belki o bekar ben evli çocuklu olabilirdim. hayatta herşey gelebilir başımıza. allah beterinden korusun
Çok gençsin, bir kadın kolay kolay çocuğuyla boşanmaz bak burdaki konulara, adam iyi olsa karısı boşamazdı, genç ve geçmişine sorumluluğu olmayan bir erkek bulmaya bak.25 YAŞINDAYIM ODA 32 YAŞINDA EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR TANE DE KIZI VAR. KIZI ANNESİNDE KALIYOR. SİZCE TANIMAK YADA BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK İÇİN ŞANS VERİLMELİ Mİ:? SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ
Yaaa neymiş devamı?Eskiler hep der evlenmemiş bayan için "karı boşamış adamla evlenilmez" bu lafın devamı da var da yazmayayım
Yaaa neymiş devamı?
Bi kadın (bu sitede görüldüğü gibi) kolay boşanmıyor kolay vazgeçmiyor. %90 aldatma şiddet küfür olmadan boşanmıyor. Yani bence çook iyi araştır. Ciddi düşünürsen adamın tanıdıklarına bile sorabilirsin.
2. Olarak bi kızları var yani hayatın boyunca 3. Şahıslar yani karısı olcak . Belki her hafta konuşup görüşmeleri gerekcek. Borç içinde kadına nafaka göndercek. Bi haftasonu Sinama yapalım derken hop kızı gelcek planlar iptal...
Çok ii düşün bana kalırsa yol yakınken dön
Zenginlikle alakasi yok bence evlilik hayatini seven bi erkek tekrar yuva kurmak isteyebilir. Nasiptir bu isler eger o cocugu caninizin bi parcasi olarak kabullenebilir,ona yapilan hic birseyi kiskanmayacaksaniz gayette olur. Ve sunu unutmayin o cocuk belirli bi yasa gelene kadar eski esiyle irtibat halinde olacak bunu kaldirabilir misiniz ?
işte bende acaba sıkıntı yaratırmıyım diye bilmiyorum. kendimden bu konuda hiç emin değilim
Kendinizden emin degilseniz bulasmayin derim
işte emin değilim ama etkilendim. tarzından kişiliğinden. hoş ve karakterli bir adam
Valla burda biriyle tanistim..25 YAŞINDAYIM ODA 32 YAŞINDA EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR TANE DE KIZI VAR. KIZI ANNESİNDE KALIYOR. SİZCE TANIMAK YADA BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK İÇİN ŞANS VERİLMELİ Mİ:? SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ
İyi halt etmiş kuzeniniz. Bu arada demekki yuva yıkanın yuvası oluyormuş.Aynı şekilde Siz de boşanmış bir çocuklu biri olabilirdiniz, adam katil değil ki evlenmiş olmamış ayrılmış. Mutlaka ki kendine göre zorlukları olan bir durum, eşiyle çocuk için kontak halinde olmaları gerekecek böyle şeylere tahammülü olmayan bir yapınız varsa, özellikle hislerin zorluklara katlanacak kadar kuvvetli değilseniz İyi düşünün. Ama hislerinizden eminseniz bunlar problem olmamalı.
Benim kuzenim evliyken başka bir kızla birbirlerine asik oldular, (kıza evli olduğunu söylememiş) olaylar gelişince eski eşine durumu anlattı ve boşandı o kızla evlendi, 5 senedir evliler bir de oğulları oldu. İnanılmaz mutlular, hala ilk günkü gibi aşıklar. Diğer çocuğuyla yeni evlendigi kızın arasında da çok iyi bir abla kardeş diyaloğu oldu. İki çocuğu da birbirlerini çok seviyor vs.. Dengeleri koruduktan sonra sevginin çözemeyecegi hiçbir şey yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?