BEKARIM AMA BOŞANMIŞ VE ÇOCUĞU OLAN BİR ADAMDAN ETKİLENDİM

cako1991

Aslan kadını
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
136
44
28
33
25 YAŞINDAYIM ODA 32 YAŞINDA EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR TANE DE KIZI VAR. KIZI ANNESİNDE KALIYOR. SİZCE TANIMAK YADA BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK İÇİN ŞANS VERİLMELİ Mİ:? SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ

aklınızdaki soru işaretlerini gidermeden başlamayın. geleceğe dair ailenizin ve kendinizin kaldırabileceği kadarını yaşayın.
boşanma sebebi önemli elbette.. ve ilerisi için ola ki devam ederseniz bir üvey anne olma bakışı ile karşılaşacaksınız isteseniz de istemesiniz de..
ve aynı heveslere sahip olmayacaksınız...

Cocugu olmasa tamam da cocugu var ve sizin cocugunuz olmadigi icin bazi durumlarda sorun yasayacaginiz kesin..bence hic bulasmayin derim.Annesinde kalmasi da hic onemli degil onun sorumlulugu olacak adamda.Tatili maddi destegi manevi her anlamda siz yipranirsiniz.Ha yanlis anlasilmasin cocugu problem olarak gormuyorum ama bekar hic evlenmemis biri ile bosanmis cocuklu birini dusunerek yorum yapiyorum

KIZLAR BU ÇOCUK BENİ ARKADASIMIN YANINDA GÖRÜYOR. BİR HAFTA ARKADASIMA BENİ TANIŞTIR DİYE ISRAR EDİYOR. SONRA İŞTE BİZDE HEPBERABER BULUŞTUK ÇOK KALMADIM YANLARINDA. AMA İLGİSİ O KADAR YOĞUNDU Kİ ÇOK ŞAŞIRDIM Bİ ANDA BU KADAR NET OLABİLMESİNE. NEDEN VE NASIL BOŞANDIĞINI BİLMİYORUM. BANA ARKADAŞIM SÖYLEDİ. DAHA ÇOCUKLA O KONULARI KONUŞACAK DURUMA GELMEDİK. DAHA BİR KERE BULUŞTUK BİRBİRİMİZDE NUMARALARIMIZ BİLE YOK. SADECE Bİ DAHA GÖRÜŞÜP GÖRÜŞMEME KONUSUNDA KARARSIZIM

Gerçekten boşanmış mı emin ol?
Neden boşandığını öğren.
Şiddet, aldatma varsa itiraf etmeyecektir ama oldu ki bunları öğrendin uzak dur.
Ve sorup cevap aldığında ilk duyduğuna inanma.
Kızı kaç yaşında babasına düşkün mü kıskanır mı öğren.

OZAMN İKİNCİ BULUŞMAYI YAPIP DETAYLARI ÇAKTIRMADAN HEMDE FAZLA MERAK UYANDIRMADAN ARAYA SIKIŞTIRIP SORMAM GEREK. YADA Bİ KAÇ GÖRÜŞMEDEN SONRA SORABİLİRİM. HEMEN SORAMAM . ÇÜNKÜ BANA ARKADASIM SÖYLEDİ KENDİ SÖYLEMEDİ

BİRDE NEYİ MERAK EDİYORUM BİLİYORMUSUNUZ. SİZCE EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR ADAM HEME 32 YAŞINDAYSA VE ÇOK ZENGİNSE Bİ DAHA EVLENMEYİ DÜŞÜNÜR MÜ SİZCE

Zenginlikle alakasi yok bence evlilik hayatini seven bi erkek tekrar yuva kurmak isteyebilir. Nasiptir bu isler eger o cocugu caninizin bi parcasi olarak kabullenebilir,ona yapilan hic birseyi kiskanmayacaksaniz gayette olur. Ve sunu unutmayin o cocuk belirli bi yasa gelene kadar eski esiyle irtibat halinde olacak bunu kaldirabilir misiniz ?

işte bende acaba sıkıntı yaratırmıyım diye bilmiyorum. kendimden bu konuda hiç emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…