Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niçin boşanmış önemli olan kısım bu. Aynı durumu size yansıtır mı. Şiddet, aldatma vs. Bunu irdeleyin. Bunun haricinde belki birbirlerini sevmemişlerdir. Kültürel farklılıklar ilişkiyi zorlaştırmış olabilir. Makul sebepler yüzünden ayrılmışsa bu anlaşılabilir. Çocuk ise harika! Benim görüşüm. Seviyorsam bir erkeği, çocuğunuda severim. Benim çocuğumun ağabeyi yada ablası var demek ki. Nasıl sevmem. Ona maddi manevi hiç bir şeyi çok görmezdim. Bu beni üzmezdi. Bakış açısıyla ilgili. Ben bir adamı seversem yedi çocuğuda olsa onlara seve seve annelik yaparım. Ben evlenmeden önce başka bir talibim çıkmıştı. Daha önce evlenmiş ayrılmış. Üç yaşında kızı var. Bana öylece bir ayak bağıymış gibi " ama ennemde kalıyor, dert etme!" demişti omuz silkerek. Sırf bu tavrı yüzünden ondan soğudum. Kendi kızından sevgi ve ilgiyi esirgeyen bir adamın sevilecek bir tarafı olamaz. Gözümde değeri düştü. Halbuki ben o küçük kıza seve seve annelik yapardım. Doğuracağım çocuğun kardeşi benimde çocuğumdur. Maddi manevi hiç bir külfetinden gocunmam. Ülkemizin bu konuda büyük eksiği ve yanlış bakış açısı olduğunu düşünüyorum. İnsanların evlenip ayrıldıklarında, başkalarından çocuk sahibi olduklarında değerleri düşmez.25 YAŞINDAYIM ODA 32 YAŞINDA EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR TANE DE KIZI VAR. KIZI ANNESİNDE KALIYOR. SİZCE TANIMAK YADA BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK İÇİN ŞANS VERİLMELİ Mİ:? SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ
Evli boşanmış olması değil de , çocuğu olması sıkıntı. Çocuk tan dolayı eski eşiyle görüşmesi gerekecek . Bunları kaldırabilecek misin ? İleri düşünmen lazım şuan çocuk annede , ilerde anne tekrar yuva kurmak isterse çocuğu yeni eşi istemeyip baba ya verirse veya tam tersi baba üvey babayla yaşamasını istemezse , çocuğunu alırsa. Etraflıca düşün derim.işte bende acaba sıkıntı yaratırmıyım diye bilmiyorum. kendimden bu konuda hiç emin değilim
Ne güzel anlatmışsın ... Ayakta alkışlıyorum...Niçin boşanmış önemli olan kısım bu. Aynı durumu size yansıtır mı. Şiddet, aldatma vs. Bunu irdeleyin. Bunun haricinde belki birbirlerini sevmemişlerdir. Kültürel farklılıklar ilişkiyi zorlaştırmış olabilir. Makul sebepler yüzünden ayrılmışsa bu anlaşılabilir. Çocuk ise harika! Benim görüşüm. Seviyorsam bir erkeği, çocuğunuda severim. Benim çocuğumun ağabeyi yada ablası var demek ki. Nasıl sevmem. Ona maddi manevi hiç bir şeyi çok görmezdim. Bu beni üzmezdi. Bakış açısıyla ilgili. Ben bir adamı seversem yedi çocuğuda olsa onlara seve seve annelik yaparım. Ben evlenmeden önce başka bir talibim çıkmıştı. Daha önce evlenmiş ayrılmış. Üç yaşında kızı var. Bana öylece bir ayak bağıymış gibi " ama ennemde kalıyor, dert etme!" demişti omuz silkerek. Sırf bu tavrı yüzünden ondan soğudum. Kendi kızından sevgi ve ilgiyi esirgeyen bir adamın sevilecek bir tarafı olamaz. Gözümde değeri düştü. Halbuki ben o küçük kıza seve seve annelik yapardım. Doğuracağım çocuğun kardeşi benimde çocuğumdur. Maddi manevi hiç bir külfetinden gocunmam. Ülkemizin bu konuda büyük eksiği ve yanlış bakış açısı olduğunu düşünüyorum. İnsanların evlenip ayrıldıklarında, başkalarından çocuk sahibi olduklarında değerleri düşmez.
neden olmasınkş25 YAŞINDAYIM ODA 32 YAŞINDA EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR TANE DE KIZI VAR. KIZI ANNESİNDE KALIYOR. SİZCE TANIMAK YADA BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK İÇİN ŞANS VERİLMELİ Mİ:? SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ
Hayat bu siteden ibaret degil emin olun sadece anlasamadigi icin bosanan yuzlerce kadin var , misal ben ve yaklasik 20 arkadasim , ne aldatildik ne de siddet gorduk anlasamadigimiz icin swvgimiz birtigi icin ayrildik , buraya konu acan kadinlar zaten kendi ayaklari uzerinde duramadiklari icin yardim istiyorlar , ben bosanma karari alirken kimseye danismadim , calisiyorum param var konustuk ve tek celsede hallettikBi kadın (bu sitede görüldüğü gibi) kolay boşanmıyor kolay vazgeçmiyor. %90 aldatma şiddet küfür olmadan boşanmıyor. Yani bence çook iyi araştır. Ciddi düşünürsen adamın tanıdıklarına bile sorabilirsin.
2. Olarak bi kızları var yani hayatın boyunca 3. Şahıslar yani karısı olcak . Belki her hafta konuşup görüşmeleri gerekcek. Borç içinde kadına nafaka göndercek. Bi haftasonu Sinama yapalım derken hop kızı gelcek planlar iptal...
Çok ii düşün bana kalırsa yol yakınken dön
OZAMN İKİNCİ BULUŞMAYI YAPIP DETAYLARI ÇAKTIRMADAN HEMDE FAZLA MERAK UYANDIRMADAN ARAYA SIKIŞTIRIP SORMAM GEREK. YADA Bİ KAÇ GÖRÜŞMEDEN SONRA SORABİLİRİM. HEMEN SORAMAM . ÇÜNKÜ BANA ARKADASIM SÖYLEDİ KENDİ SÖYLEMEDİ[/QUl ablam aynı hatayi yaptı bence arkana bile bakmadan kaç
Nette büyük harflerle yazmak bağırmak anlamında olduğu için olabilir. .Çok alakasız ama büyük harfle yazmak neden yasak ?
Ben de öyle düşündüm de küçük harfle yazınca bağırmamis mi oluyor:)bu tercih meselesi ya isteyen istediği gibi yazabilmek. Neyse konu sahibine saygıdan daha fazla bir şey demeyeyim:)Nette büyük harflerle yazmak bağırmak anlamında olduğu için olabilir. .