Evlenmek isteyenler kategorisindeyim.
Bence herşey karşı tarafa bağlı.
Tabiki tartışmalar olacak. herkes 4 4lük değil maalesef.
Ee malum yalnız da yaşanmaz.
Kısmet ne zamansa o zaman mutlu oluruz inşallah
Doğru adamı bulduğunda bence güzel bişey evlilikyalnızlık da bi yere kadar dimi :))
Ay öyle de, evlilerinde bir bildiği vardır diyorum. Sonuçta yaşanmışlıklarla yola çıkıyolar bekarlar gibi hayal ürünü değil ki
aynen orası öyle tabi bu durumu da yaşamadan bilemicez sanırımOrası öyle tabi de işte herkes doğru insan diye evleniyor ama yanılanlar da çok oluyo ya ben ondan şeyttim
tek cevabı var bunun dertsiz insan yoktur. yoksa evlilik falan kötü değil. bekarlık da güzel ama her halin, her zamanın ayr sorunları vardır.Başlıkta da belirttiğim gibi, evliler bekar hayatını özlüyor, bekarlar gelinlik giyinme özentisinde bi yuvam olsun istiyor. Evli arkadaşlar sakın evlenme diyor. Bekarlar ah bi evlensem.
Evlenince ne gibi şeyler değişiyor hayatta? Niye boşanmak istiyosunuz? Evlilik çok mu zor? Neyine alışamıyorsunuz?
Dün arkadaşımla konuştum 28 yaşında kız evlenmek istiyor nasip olmamış bugüne kadar. Akşam misafirimiz geldi kız daha bir yıl olmadı evleneli boşanıcam diyor. Bi evlenmeye hevesleniyorum sonra hüsranla sonuçlanıyor etrafımdaki evliliklerin çoğu vazgeçiyorum geri.
Akşam ablanın biri de durmuş sakın evlenme en güzel zamanların şimdiki diyo. Teyzenin biri de 30 a merdiven dayadın artık evlen nereye kadar böyle bekar bekar diyor.
Niye herkes hayatından şikayetçi? Evlensen bi dert evlenmesen ayrı.
Napak biz şimdi?
Başlıkta da belirttiğim gibi, evliler bekar hayatını özlüyor, bekarlar gelinlik giyinme özentisinde bi yuvam olsun istiyor. Evli arkadaşlar sakın evlenme diyor. Bekarlar ah bi evlensem.
Evlenince ne gibi şeyler değişiyor hayatta? Niye boşanmak istiyosunuz? Evlilik çok mu zor? Neyine alışamıyorsunuz?
Dün arkadaşımla konuştum 28 yaşında kız evlenmek istiyor nasip olmamış bugüne kadar. Akşam misafirimiz geldi kız daha bir yıl olmadı evleneli boşanıcam diyor. Bi evlenmeye hevesleniyorum sonra hüsranla sonuçlanıyor etrafımdaki evliliklerin çoğu vazgeçiyorum geri.
Akşam ablanın biri de durmuş sakın evlenme en güzel zamanların şimdiki diyo. Teyzenin biri de 30 a merdiven dayadın artık evlen nereye kadar böyle bekar bekar diyor.
Niye herkes hayatından şikayetçi? Evlensen bi dert evlenmesen ayrı.
Napak biz şimdi?
aslında evlenmek hem kadın için hem de erkek için gittikçe zorlaşıyor. taşrada bile evlenme yaşı baya ilerlemiş durumda. eskiden 25 li yaşlarda boyu kadar çocukları olurken insanların şimdi tanıdığım bir sürü erkek bile kız bulamıyor evlenmek için. halbuki herkes evlenmek istiyor. ilginç bir tezat.Bence olay tamamen şu;
"Evlenmek İçin Evlenmek" vs. "Doğru Zamanda Doğru Kişiyle İsteyerek Evlenmek"
Hangi kategoriye girdiğimize bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?