- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bak bu da güzel lafı ağzımdan aldın. Ne kadar büyük hayal o kadar mutsuzluk " evlilik böyle bir şeymiş" demeler. Hollywood filmlerindeki gibi aşkı kim istemez ? Ama gerçek hayat öyle değil maalesef.
mutlu olmana izin vermeyen aileler, denge kuramayan erkekler olmasa evlilik cok guzeldir eminim :) 'biz' olabilirsen mutluluk kolay, ne evliligin sorumlulugu agir gelir ne bsy.. ama birden bi mucadelenin icine dusunce de bosanmalar geliyor
'samimiyet'tir anahtar kelime.. yuregi samimi olmazsa insan(lar)in, kusur da arar iftira da atar suc da bastirir empati de kurmaz vs vs vs..ne istiyolar anlamıyorum hiçbir şeyini eksik etmiyorsun yine de burunları havada
ne elime taktim ne kaynanama onyargili oldum ne de gorumcemle ugrastim, sonuc yune husran :) kotu goreceklerse yine goruyorlar, iyi gormek isteyense var olan kusuru dahi ortuyor.. bnimki ilkiydi.. sans meselesi diyorum.. ne yaparsan yap, karsidakinin gordugu anladigu kadar insanliginŞimdi tepki çekmek de istemem ama biz kadınlar da uslu durmuyoruz bazen. Çok kurcalıyoruz, çok alıngan davranıyoruz prenses sendromumuz tutuyor. Adamlara odun demeler, kütük demeler... Cem Yılmaz bile konu etti bunu erkek analog kadın dijital. Erkekler düz sistem ince değiller %97 si böyle e kalan %3 de bize rastlamamış demek :) Kayınvalidesine takanlar, eltiyi sevmeyenler. Biraz da çuvaldızı kendimize batırmalıyız bence.
ne elime taktim ne kaynanama onyargili oldum ne de gorumcemle ugrastim, sonuc yune husran :) kotu goreceklerse yine goruyorlar, iyi gormek isteyense var olan kusuru dahi ortuyor.. bnimki ilkiydi.. sans meselesi diyorum.. ne yaparsan yap, karsidakinin gordugu anladigu kadar insanligin
benim konumdan mı etkilendin kız
Etkilenmedim desem yalan olur valla. Her bosanmadan etkileniyorum. Niye bosaniyonuz leeeeeeeeeen
evet ben de sadece kaynanalar cadidir demiyorum ama kendi meselemdeki iyi niyetimi temiz yaklasimimi dusununce nefret ediyorum o yaptiklari haksizliklardan kotuluklerden.. herkesin durum farkli oluyor tabiElbette öyle ben biraz öz eleştiri yapalım diye söyledim. Ona bakarsanız benim ilk evliliğimde kayınvalidem tapardı bana ben o zamanlar kıskanma huyu olmayan kendine güvenli bir kızdım. Olan gene oldu...
aramızda anlaştık senin psikolojini bozmak için
Benim psikolojimi gecin artik psikologum bozuldu bakamiyo bana
super.. aynen.. mesele 'karsilikli olarak' birbirini caninin parcasi gibi gormekDoğru insanı bulmakla ilgili bence. Onu canının bir parçası olarak görüyorsan zor günde de iyi günde de yanına olabiliyorsan evlilik çok mükemmel. Ancak sorumlulukları çok ağır tabi ki. Ama evlenmiş olmak için de evlenilmez. Doğru kişiyi bulmak lazım
evet ben de sadece kaynanalar cadidir demiyorum ama kendi meselemdeki iyi niyetimi temiz yaklasimimi dusununce nefret ediyorum o yaptiklari haksizliklardan kotuluklerden.. herkesin durum farkli oluyor tabi
Etkilenmedim desem yalan olur valla. Her bosanmadan etkileniyorum. Niye bosaniyonuz leeeeeeeeeen
super.. aynen.. mesele 'karsilikli olarak' birbirini caninin parcasi gibi gormek
biraz da türk annelerinin cocuklarını bağımlı yetiştirmesine bağlıyorum. büyüyüp evlenince bile evlerine mudahale ediyorlar. her zaman annelerimizin gözünde 5 yaşındayız ya. erkek cocuklarını kendine bağımlı yetiştirince olan geline oluyor bence.
ben daha evlenmedim, yakında evlenicem.
Muskara ;
o zaman hic teredüdün olmayacak. benim bi arkadaşım vardı. 34 yasındaydı, uzun sureli ılıskısınden cıktı. hic evlenmicem dedi. bi anda başkası cıktı. onla 5 aya kalmadan evlendi. şimdi mutlular.
sorduğumda nasıl acele edebildin hic mi korkmadın dedim. içim cok rahattı dior. endişem tereddütüm yoktu dediydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?