Bekarlar evlenmek istiyo evliler boşanmak. Kafam karışmış durumda.

Bak bu da güzel lafı ağzımdan aldın. Ne kadar büyük hayal o kadar mutsuzluk " evlilik böyle bir şeymiş" demeler. Hollywood filmlerindeki gibi aşkı kim istemez ? Ama gerçek hayat öyle değil maalesef.

Artik kiziyorum 20-25 yasindaki genc kizlarimizin derdi evlilik olmus. Durun bir nefes alin. Okuyun, calisin, uygun biri cikarsa evlenin ama o kisi bekleyerek mutsuz olmayin.

Klasik gecen konusma:

Kiz: Ben evlenmek istiyom , evlenince statu atlayip mutlu olucam.

Kiz evlenir.

Kiz: ...... ama ama kocam bana iyi davranmiyorrrr, kocamm benimle ilgilenmiyor. Bosaninca mutlu olucam.

Eee hayatinin merkezine koyarsan evliligi tabi ki mutlu olmazsin.

mutlu olmana izin vermeyen aileler, denge kuramayan erkekler olmasa evlilik cok guzeldir eminim :) 'biz' olabilirsen mutluluk kolay, ne evliligin sorumlulugu agir gelir ne bsy.. ama birden bi mucadelenin icine dusunce de bosanmalar geliyor

mutlu olmana izin vermeyen aileler, denge kuramayan erkekler olmasa evlilik cok guzeldir eminim :) 'biz' olabilirsen mutluluk kolay, ne evliligin sorumlulugu agir gelir ne bsy.. ama birden bi mucadelenin icine dusunce de bosanmalar geliyor

ne istiyolar anlamıyorum hiçbir şeyini eksik etmiyorsun yine de burunları havada

Şimdi tepki çekmek de istemem ama biz kadınlar da uslu durmuyoruz bazen. Çok kurcalıyoruz, çok alıngan davranıyoruz prenses sendromumuz tutuyor. Adamlara odun demeler, kütük demeler... Cem Yılmaz bile konu etti bunu erkek analog kadın dijital. Erkekler düz sistem ince değiller %97 si böyle e kalan %3 de bize rastlamamış demek :) Kayınvalidesine takanlar, eltiyi sevmeyenler. Biraz da çuvaldızı kendimize batırmalıyız bence.

ne elime taktim ne kaynanama onyargili oldum ne de gorumcemle ugrastim, sonuc yune husran :) kotu goreceklerse yine goruyorlar, iyi gormek isteyense var olan kusuru dahi ortuyor.. bnimki ilkiydi.. sans meselesi diyorum.. ne yaparsan yap, karsidakinin gordugu anladigu kadar insanligin

Elbette öyle ben biraz öz eleştiri yapalım diye söyledim. Ona bakarsanız benim ilk evliliğimde kayınvalidem tapardı bana ben o zamanlar kıskanma huyu olmayan kendine güvenli bir kızdım. Olan gene oldu...

Elbette öyle ben biraz öz eleştiri yapalım diye söyledim. Ona bakarsanız benim ilk evliliğimde kayınvalidem tapardı bana ben o zamanlar kıskanma huyu olmayan kendine güvenli bir kızdım. Olan gene oldu...
evet ben de sadece kaynanalar cadidir demiyorum ama kendi meselemdeki iyi niyetimi temiz yaklasimimi dusununce nefret ediyorum o yaptiklari haksizliklardan kotuluklerden.. herkesin durum farkli oluyor tabi

Doğru insanı bulmakla ilgili bence. Onu canının bir parçası olarak görüyorsan zor günde de iyi günde de yanına olabiliyorsan evlilik çok mükemmel. Ancak sorumlulukları çok ağır tabi ki. Ama evlenmiş olmak için de evlenilmez. Doğru kişiyi bulmak lazım

super.. aynen.. mesele 'karsilikli olarak' birbirini caninin parcasi gibi gormek

evet ben de sadece kaynanalar cadidir demiyorum ama kendi meselemdeki iyi niyetimi temiz yaklasimimi dusununce nefret ediyorum o yaptiklari haksizliklardan kotuluklerden.. herkesin durum farkli oluyor tabi

Geçmiş bitmiş artık düşünmeyin. Biliyorum çok zor ama hayat her şeye rağmen güzel. Eminim sizi de güzel günler bekliyor :)

Şimdi siz diyosunuz ki doğru adamı buldunsa yapış yakasına bırakma demi?

Doğru adam olduğunu nerden anlıyoruz?

biraz da türk annelerinin cocuklarını bağımlı yetiştirmesine bağlıyorum. büyüyüp evlenince bile evlerine mudahale ediyorlar. her zaman annelerimizin gözünde 5 yaşındayız ya. erkek cocuklarını kendine bağımlı yetiştirince olan geline oluyor bence.
ben daha evlenmedim, yakında evlenicem.

Muskara ;
o zaman hic teredüdün olmayacak. benim bi arkadaşım vardı. 34 yasındaydı, uzun sureli ılıskısınden cıktı. hic evlenmicem dedi. bi anda başkası cıktı. onla 5 aya kalmadan evlendi. şimdi mutlular.
sorduğumda nasıl acele edebildin hic mi korkmadın dedim. içim cok rahattı dior. endişem tereddütüm yoktu dediydi.

Aslında ben doğru adam olduğunu hissediyorım içim hep huzurlu ama ne bilim çevremden çok etkileniyorum galiba o boşanmış bu boşanmış vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…