- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
- Konu Sahibi HayatSultan
-
- #2.081
ben de 21cikkk20 cikk:)) istatistikksen ne okuyosun kaç yaşındasınn
olmayacak gibi o kısmet bı turlu of ya
ben de 21cikkkfizik tedavi ve rehabilitasyon okuyorum :))
gel bizim bölüme sen dehuhu maşallah :)) fiizk tedavi çok güzel bi bölüm ben bölüöümü sevmiyorummm:))
gel bizim bölüme sen de
senin bölümünde güzel ya ama zordur.bizim geçen sene biyoistatistik dersi vardı da wooowwww yani o ne öyleöyle bi şansım olsa koşa koşa eke seke gelirim:)) hani nirdeeeee:18::18:
senin bölümünde güzel ya ama zordur.bizim geçen sene biyoistatistik dersi vardı da wooowwww yani o ne öyle
ben de derslerde öyleyim yaa uyuyorum bazenyok hiç zor degilde bazen bayılcak gibi oluyorum istatistik derslerinde :)) hayırlısı olsun hocanın dedigi gibi bu saatten sonra sizden sadce istatistikçi olur:) öyleymiş
selamkiii....................
ben de derslerde öyleyim yaa uyuyorum bazen
ahh sorma yaa hele inkılap dersleinde kendimle savaşıyorum vallaah o tatlı uykuuu nede güzel geliyo :))
hoşgeldinnn selammm
ahh sorma yaa hele inkılap dersleinde kendimle savaşıyorum valla
hoşbulduk kızlar. balıklamasına daldım. muhabbetinize ortak olmak istiyorum. can sıkıntısından patlıcam. bugün haftalık iznim. bütün gün evde oturmaktan çıkardığım sonuç:benden ev kızı falan olmaz
gel del ben de sıkıntıdan geldim sevdim burayı :))hoşbulduk kızlar. balıklamasına daldım. muhabbetinize ortak olmak istiyorum. can sıkıntısından patlıcam. bugün haftalık iznim. bütün gün evde oturmaktan çıkardığım sonuç:benden ev kızı falan olmaz
maliye dersinde gelen uykummm :)) o tatlı şeker gibi uykuuu
estfrllh ilahi evde oturmak çok sıkıcı heleki güzel havalarda çıkıp dolaşsaydınnn:))
hangi bölüm mezunusun ki?asosyal bi insanım. nerde öle dışarı çıkacak istekgeçen sene okul bitti. seneye farklı bi bölüme gitmek istiyorum. o zaman sosyal olarım belki
gel del ben de sıkıntıdan geldim sevdim burayı :))
eniştem eczacı ona sordum uykuyu kaçırıcak bişey var mı diye de yok dedi çözüm bulamıyorum valla
hangi bölüm mezunusun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?