Bekarlar Kahvesi :)

carpıyo cnm;ne olacagı bellı degıl bı yagıyo bı acılıyo..hatta ben nezle oldum düşün..bogazım nasıl agrıyor..

aa cidden mi ya ne nezlesi kızzz zaten gel gör kışın hasta olmamışsındır sogukta yaz hasta gerçi bahar havası çarpar derler dikkat etmek lazımm :2::2:

aa cidden mi ya ne nezlesi kızzz zaten gel gör kışın hasta olmamışsındır sogukta yaz hasta gerçi bahar havası çarpar derler dikkat etmek lazımm :2::2:

bildigin burnum akıyiii bal;bogazımda yanıyoo

yaz kış grip nezle oluyorum ben nıyeyse..vitaminsiz miyim neyimm

tamm bakarımm balııımmmmm

:) bi kek yapım dedim kabarmadı yaa ben ne beceriksizim yaaa( önce herşey normaldi kek gayet kabarmıştı birde baktımki çökmüş
hahahaa bu beceriksizlikle ne yaparım bilmiyorummm:18::18::18::44::44::44::44:

:) bi kek yapım dedim kabarmadı yaa ben ne beceriksizim yaaa( önce herşey normaldi kek gayet kabarmıştı birde baktımki çökmüş

sürekli fırının kapagını açtıysan çöker canım bnde mozaik pasta yapım şimdi şekilsiz oldu ama neyse:)

:)) huhu ayagıma yazık diye vurmadım hiç dönmesini beklemzdim dogrusu ama suratının rengi mordu :)
neyse onu konuşmaya lüzüm yokkk :)) ben yeni sevdicegimi bekliyorum

tez zamanda bulursun inşş.gönlüne göre

bende ılk kez kek yaptıgımda meraktan sürekli acıp kapatmıştım fırın kapagını tahta gibi olmuştu töbe töbee..
şimdi kabarıyoo hic acma kapagı;bir de kabartma tozunu bol kullan misan 2 paket..

bende ılk kez kek yaptıgımda meraktan sürekli acıp kapatmıştım fırın kapagını tahta gibi olmuştu töbe töbee..
şimdi kabarıyoo hic acma kapagı;bir de kabartma tozunu bol kullan misan 2 paket..
2 paket koydum önce bir kabardı ohh dedim güzel olcak sonra çökmüş :)) haha kurabiyeden başka bişey beceremiyorum yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…