Merhabalar arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum yeni nesil evlenen insanlar düğün yapmıyorlar onun yerine nikah sonrası kutlama yemeği yapılıyor herkes kendi yediğini içtiğini ödüyor evlenen kişi için çok güzel bişey tabiki neden milleti doyursun zaten yuva kuruyor anlıyorum ama kendi açımdan bu durumu yorumlamak istiyorum
sürekli arkadaşlarımın bi şeyi oluyor ve artık yetişemiyorum bu duruma daha geçenlerde bi arkadaşın nikah sonrası yemeği vardı bi meyhaneye götürdüler gerçekten böyle saçma bi ortam yok hiç bişekilde eğlenmedik görev icabı oradaydık ( düğün yok biraz mecburi gibi oluyor gitmesen ayıp olur gibi ) neyse orada 1300 lira hesap ödedik şimdide yine bi arkadaşım bekarlığa veda partisi düzenliyorum diye çağırıyor ve ısrarlı şimdi menüyü atmış kişi başı en düşük 675 750 diye gidiyor fiyatlar , sadece ayıp olmasın diye gitmek zorunda hissediyorum kendimi ve bu durum beni sıkmaya başladı insanları anlıyorum ama bilemedim yeri geliyor ay sonunu zor denk getiriyoruz merak ettim siz napıyosunuz bu durumlarda?
ben kendimi mecburi hissediyorum her an sıkıntıya giriyorum diyemem kartla vs ödüyorum ama bütçemi bu tarz emri vaki işlere harcamak tuhafıma gidiyor