bekarliginda yalniz yasamis erkekler

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
hani diyoruz ya erkekler ev islerini kolay saniyorlar, esi calismiyorsa aksama kadar yan gelip yattigini saniyorlar diye. Bekarliginda yalniz yasamis dolasiyila oturdugu evin temizligini yapmis,camasir yikamis, yemegini kendi yapmis bir erkek evlenince bu zorluklari bildiginden daha mi anlayisli oluyor, boyle biriyle evlenen var mi? Ve evlendikten sonra size yardim etti mi?

benim eşim, liseden itibaren hep bekar hayatı yaşamış...
her ne kadar ben şimdiye kadar çok eziyet çektim,bıktım çamaşırımı bulaşığı yıkamaktan, senle o yüzden evlendim diye beni kızdırsa da Allah razı olsun her konuda yardım eder..Ütüsünü yapar, süpürge yapar, bulaşık makinesini doldurur boşaltır...Maşallah diyim de kocama nazar değmesin...

Canim benim abim şu anda yanliz yaşiyor ve evi o kadar temizki herşeyide çok güzel yapiyor inşallah ilerdede bozulmaz=)

böyle erkekler daha becerikli olur :1rolleyes:
tabikide içinden gelecek iş yapmak eşine yardım etmek bilip bilmemekle olmuyo

benim eşimde bekar hayatı yaşamış çok faydası var ama içten gelecek yinede herzaman yapmasada şimdi hasta iken misafir geliceğinde yardım ediyo yemeğe sadece yada oğlumla ilgileniyo oda yeter.bisüre sonra rahatlığa alışıp, yeni evliyken yaptığı kadar yapmıyo arkadaşım.

Esimde bende 10 senden fazladir yanliz yasadik.Elinden her is gelir...Ama ütü yapmaz, evi de süpürmez. Onun yaptiklari, alis- verise gitmek( Beraber gideriz cogunlukla ama tek basina da gider) Evin eksigi giderini takip etmek, evdeki tadilat isleri yapmak, alis -veris listesi yapmak ve cöpü asagi indirmektir.Bu da bana yetiyor. Evine baglidir...Yanliz yasamak bir avantaj bence...

benım bekar erkek arkadaşlarım var iş yerınde...ınanın bır kadının ozendıgı gıbı herseye özenıp....dıkkat edıyorlar...
kadınları haklı bulanlar var....bence kadının halınden daha ıyı anlıyorlar...
kendı işlerını kendılerı yapıp yardımcı olurlar..gıbı gelıyor...yıne erkek mılletı rahatına düşkünler...ne yapıcakları bellı olmaz..

utuden yemegıne varana kadar evdekı her turlu ısı yapar
uzun sure yalnız kaldıgı ıcın cokta becerıklıdır sagolsun

Pasaklı bir erkek ise isterse 50 yıl yalnız yaşasın aynı pasaklığı ile tam gaz ,git gide kötüye giderek pasaklı pasaklı yaşamaya devam eder.Titiz,düzenli bir erkek ise evlendiğinde bile değişmez...

benım bı arkadasım vardı erkek acayıp hızmet ettırırdı annesının evındeyken cok da pasaklıydı
evlendı, sımdı ütü camasır temızlık herseyı kendı yapıyor esı yemek falan bıdebulasık yıkamaya yenı baslamıs on u da yapmıyor adam yapıyordu mecburen bulasık bırıkıyormus, kadın cok pasaklı cıktı o yuzden mecbur yani burda.. ama degısıyor bu cocuk evınde de pasaklı bırıydı cok farkedıo bu durum.

üniversite de okurken eşim 4 yıl yalnız kaldı.. ne yalan söyleyeyim çok ta beceriklidir...iş bölümümüz vardır bizim...ben mesela balkonları yıkamam,banyonun tavanını ben silmem,çöp atmam,markete gitmem acil durum dışında.. ütüsünü bile bazen kendi yapar,süpürge tutar,toz bile alıyor gerektiği zamanlarda..sadece yemek konusunda çok kötü

benim eşim de daha ewwel yalnız yaşamış,çok da beceriklidir sağolsun..benden fazla koşturur.ben iş wesilesiyle ewe daha az zaman ayırabiliyorum ama hiç sorun yapmaz.onu sewiyorum!!

Benim nişanlım üniversitede evde kalıyordu..Her hafta dip köşe temizlik yapardı..Şimdi de iş dolayısıyla 3 senedir başka şehirde yalnız kalıyor.Hem yemeğini yapıyor hem de temizliğini.Hiç ütüsüz çıkmaz dışarı,kirli bir şeyini bulamazsın.Bazen benden bile titiz oluyor.Evlenince de bunun devam edeceğini düşünüyorum.Çünkü alışkanlık bu düzen ve tertip işi..

Eşim 6 yıl yalnız yaşadı okul ve iş gereği
İlk tanıştığımız zamanlarda çok düzenliydi evinin her işini yapardı,tertemizdi.
Biz nişanlandık adama bi haller oldu
Elini sürmez oldu hiçbir şeye benim ya da ailesinin gelmesini bekledi hep.
Evlendik değişen hiçbir şey olmadı.
Çok becerikli olmasına ragmen elini sürmez bir şeye
Çıkarttığı çıkarttığı yerde kalır, ne kirli sepeti ne askı, o kadar dagınıktır yani:mymeka:
Çok iyi yemek yapar ama yılda bir kere belki
Hakkını yemeyeyim cuma günü işten geldiğimde abisi aradı.
Evde misiniz dedi
Yeni işten gelmişim tabanlarım acıyo ayaga kalkamıyorumsenağlama
Bu da gelin dedi
Abisi,yengesi ve tam 5 çocuk
Ortalık çok toplu değildi
Abisi gelecek diye kalktı ortalığı toparladı o kadar
Özellikle işe başladım başlayalı dikkat ediyorum
Bu adamın bana hiç faydası yok
Anca hizmet beklesin:çok üzgünüm:

Insallah canim lakin ben erkeklerin yanliz oldugunda bunu zorunlu oldugu icin yaptigni düsünüyorum evlendikten sonra nasilolsa yapan biri var mantigi ile ev islerinden elini ayagni ceker kanimca....

Belli olmaz tabiki birazda aslinda biz kadinlarin elinde bu...isleri bastan hep paylasmak lazim :1closedeyes:

haklısın aslında söylediklerinde ama sanırım benimkinde biraz kişilik olarak titizlik var..Mesela dışarda öyle her yerde her şeyi yemez..Mesela çorba asla içmez dışarda..Yapı olarak biraz titizlik var..Ben de ona güveniyorum ama görcez bakalım..şakkıdı
Ben de işbirliği taraftarı olarak ona iş bulmada kendime güveniyorum kaydirigubbakcemile3

bak benım bı tanıdık öyle, neden yapmadıgını soyleyeyım,
nasılsa sen iş yapıyorsun yapan bırı var dıye yapmıyor,
sen yapmayı kessen ya da gereklı olsa işte yapıyor gördugun gıbı,
sen yapıyorsun dıye yapmıyor tek sorun bu ..
iş bölümü yapmayı öner ve sart koş kaydirigubbakcemile5

bekarlıkta yanlız yasamıs erkeklerın cok degısken oldugunu öncdeden de duymustum

bazıları alıstıgı gıbı devam ederken bazıları tamamen kendını salıyor,
ya da alıstıgı gıbı evde tıtızlık duzen beklıyor dıkdatör kesılıverıyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…