Bekarlık günlerinizden en çok neyi özlüyorsunuz?

ben bekarlığımı tümüyle özlüyorum.keşke geri gidebilseydim..
zaman ileri giderken hataları düzeltmek için geride gidebilseydi keşkee

Kırmızı oje sürmeyi özledim.Dilediğim gibi alışveriş yapmayı özledim. Akşamları iş çıkışında mağazaları gezip akşam gittiğimde hazır olan masayı özledim.Daha 5 ay oldu evleneli ve şimdiden özlemlerim içimi acıtıyor.senağlama

Kırmızı oje niye süremiyorsun ki :uhm:

Kırmızı oje niye süremiyorsun ki :uhm:

ojeden özellikle kırmızı ojeden nefret ediyor ben ise aksine çok seviyorum.Ama evlendim evleneli süremedim:(( Eşimede söylüyorum en sevdiiğim şeyden beni mahrum bırakıyosun diye ama nuh diyo adam peygamber demiyor.Özel günlerde sürebilirmişim düğünde felan birde evde sürebilrimişim mantığa bak sen yaaakötükedihüso

annemin mis gibi yemeklerini.
evinin düzenini çok özlüyorum.
bekarken herşeyi annem yapardı. ben canım isterse yardım ederdim.
misafirlere kek börek yapmaya bayılırdım.
şimdi eve git yorgun argın ne yapacağımı bilemiyorum.

ojeden özellikle kırmızı ojeden nefret ediyor ben ise aksine çok seviyorum.Ama evlendim evleneli süremedim:(( Eşimede söylüyorum en sevdiiğim şeyden beni mahrum bırakıyosun diye ama nuh diyo adam peygamber demiyor.Özel günlerde sürebilirmişim düğünde felan birde evde sürebilrimişim mantığa bak sen yaaakötükedihüso

:oklava: :oklava:

Ne saçma arkadaşım ya ne var ki kırmızı ojede :oklava:

Birde kadınları anlamak zor derler gelde şu erkekleri anla :mymeka:

Neyse benim ki en azından buna karışmıyor -tatlicadiarzu- Şimdilik..

uyumayi ozledim :roflol: e arkadaslari ama zaten bekarken fazla bi sey yapmaya hakkim yokdu babamiz sagolsun

uyumayi ozledim :roflol: e arkadaslari ama zaten bekarken fazla bi sey yapmaya hakkim yokdu babamiz sagolsun
aa uyumak bak bunu unutmuştum evet geceleri horlama sesine kalkmadan uyumayı tek kişilik yatağımda sereserpe yatmayı özledim.Ama şimdi eşim yanımda olmadığında uyuyamıyorum)) Ne yaman çelişkidir bu böle:uhm:

bekarlık gunlerımden en çok iş yapmamayı, tek başına arkadaşlarımla dışarı çıkmayı özluyorum. evlenınce ne yazık kı hep çift arkadaşlarla dışarı cıkmak zorunda kalıyorsunuz,o da hem eşiniz hem sız o çifti sevmek şartıyla. arkadaşlıklar daralıyor halıyle. bekar arkadaşlarımla kordonda kakari kikiri yapmayı özledım. bi de annemın utulerımı, yemegımı, evı tertemız yapmasını özledım.

ben daha evlenmedim nişanlıyım:icecream:
ama bekarlıktan en çok tek başıma istediğim gibi gezmeyi maçlara gitmeyi özlüyorum açıkçası...
tamam nişanlımla çok şükür harika bi ilişkimiz var:nazar: birlikte vakit geçirmekten de zevk alıyorum ama bekarlığın da tadı bi ayrı beeeesengözlerimebaksanab

ben daha evlenmedim nişanlıyım:icecream:
ama bekarlıktan en çok tek başıma istediğim gibi gezmeyi maçlara gitmeyi özlüyorum açıkçası...
tamam nişanlımla çok şükür harika bi ilişkimiz var:nazar: birlikte vakit geçirmekten de zevk alıyorum ama bekarlığın da tadı bi ayrı beeeesengözlerimebaksanab

maçlara derken?

ailemle aksamlari oturup dizi seyretmeyi
babamin yemekden sonra hadi cay demleyinde biskuvi alip geliyim ben yiyelim demesini
aksam ne yemek yapilicagini annemin belirleyip onun yaptigi yemegi yemeyi
babama aksam zar zor sirinlik yaparak kola aldirmayi senağlama
ablamlarla kavga etmeyi
balkona oturup sessiz sessiz dusunmeyi
arkadaslarimla gezmeyi saatlerce telefonda konusmayi oooooooofffff off senağlama

bekarlık günlerimden özlediğim tek şey ;

gecenin karanlığında ve sessizliğinde kendimle baş başa cigaramı tüttürüp yıldızlara boş boş dalmak :delphin:

aklıma geleni sormadan danışmadan uygulamaya koyardım birde arkadaşlarla gece dışarı çıkardık eglenirdik ayol çocuk oldu eglencesimi kaldı :1no2:

şöyle en sevdiğim cafeye gidip doya doya müziğin tadını çıkarmak...
eşimle sevgiliyken gitmesi bambaşka bir heyecandı.
Ben en çok bunu özlüyorum.
keşke hala ilk günkü heyecanımız olsaydı.
akşam mesajlaşıp sabah kalktığında bugün ne giysem deseydim.
en güzel elbiselerimi giyip makyajımı yapıp bizim cafemizde buluşmak.
o heyecanı o kadar özledim ki.

Bende nişanşıyım suan,

Ama....

Eve gelıp telefonu sağa sola atmayı özledım,

Kızlı erkeklı lıse arkadaslarımla buluşmayı,yemek yemeyi özledım,

Dışarıda kızlarla ıftar acmayı özledım,

Nasılsa bekarım dıyıp yemek yapmamak ıcın bahane üretmeyı özledım

Kafama göre gıyınmeyı özledım,

İstediğim yere gıtmeyı,saatlerce dolaşmayı özledım,

Hesap vermemeyi özledım,

Ah Ahh neler var neler,hemde şimdiden..mafoldumben

Back