Bekarlık hayatına devam

Evliliklerde iki tarafın da arkadaşı,onlara ayıracak zamanı olmalı.Atıyorum haftada bir kez arkadaşları ile buluşabilmeli,sohbet edebilmeli...Ben de kız arkadaşlarımla buluşmayı seviyorum.İnsan hemcinsleri ile de çok eğleniyor.Eşim iş zamanı arkadaşları ile buluşur.İş zamanı buluşur,çünkü bu şehirde kimsem yok.Yalnız bırakmaz beni.:)

eşiniz sizden ayrı bekar hayatı gibi yaşamaya devam etmek istiyorsa niye evlendi acaba. Arkadaşa katılıyorum arkadaşlarımıza vakit ayırmalıyız ama herşeyin dozu olmalı. Ne demek bekar gibi yaşamaya devam etmek sizde oyle yaşayın gezin tozun o zaman. İyi de ne anladım ben o evlilikten o zaman:78:

şimdi eşin arada sırada arkadaslarıyla gorustugu halde mi bekar takılmak istiyor yoksa böyle bi aktivite zaten yok o biyere gitmek istiyor ama sen sıkıp baskı kurdugun için mi biraz rahatlamak bekar hayatı yasamak istiyor??

erkek arkadaşlarıyla buluşup bi yerlerde takılması çok doğal evlendi diye hep evde seninle vakit geçirecek ya da hep birlikte olacaksınız diye bi kaide yok anlayışlı olmalısınız birbirinize karşı :34:

Back
X