- 10 Ekim 2014
- 32.929
- 148.467
- 798
- Konu Sahibi Rapunzelea
Geçmişim parlak değil baksanaondan. Evet ben de öyle düşünüyorum valla yalan yok.
![]()
Ben 21 yasimda evlendim ama sevgili gecmisim var oldukca, nelerini nelerini gordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişim parlak değil baksanaondan. Evet ben de öyle düşünüyorum valla yalan yok.
![]()
Ben 21 yasimda evlendim ama sevgili gecmisim var oldukca, nelerini nelerini gordum![]()
Bir zamanlar hızlıydım diyorsun
Ben de 25te açıldım baya hızlı yaşadım 29a.şuana kadar. 25 den önce de hızlıydım aslında ama 4 senede baya hızlı oldu her şey. Bir de şu çook doğru insanın yaşı geçtikçe, alışıyor ya. Ondan istemiyor herhalde.![]()
30 yaşından sonra kart olmuş oluyorsun kelimenizi çok yanlış buldum her sey nasip kısmet şu hayatta 25 yaşındayım ve su forumda 30 yas ve üzeri olup bizden çok güzel olup genç gösteren üyeler vardır eminimYeteri kadar bekarligin keyfini yasamisim20 yasinda olupta boyle deseniz haklisiniz derdim de. 30 yaşindn sonra kart olmus oluyosun bence 27 sonrasi insan korkuyor
Bu ruh halini biliyorum ve anlıyorum. 1 ay sonra 32 yaşıma gireceğim ve şimdiye kadar yaşadığım ilişkilerim süresince ya çok üzüldüm ya da çok üzdüm. Bir taraftan senelerce “sana kör kütük aşığım” diyen adamları duygusal yakınlık hissetmediğim için reddederken, diğer taraftan biten bir ilişkinin ardından senelerce üzüldüm ve yas tuttum. Ya çok sevdim aldatıldım ya da çok sevenden hep kaçtım. Ama bunu bile isteye yapmadım, yani sevildiğim için kaçmadım, kaçtığım için sanırım bu kadar sevildim. Ve en nihayetinde işin içinden çıkamayınca aşk ve gönül meselelerinin bana ağır geldiği kanaatine vardım. Eskiden mutlu çiftleri görürken imrenerek bakardım şimdi ise mucizeyi yaratmışlar gibi, uzaylı gibi falan geliyorlar. İmrenemiyorum bile mesela artık. Umarım kıymetini biliyorlardır çünkü gerçekten bu bir mucize..Babam da annem de 2 kere evlilik yaptılar. Çevremde hep boşanmış insanlar vardı çok küçükkenden beri. Arkadaş çevremde çokça saçma sapan sevgilileri olan arkadaşlarım oldu. Benim de ilişkilerim hep sorunluydu. İlki cinsel sapık, ikincisi sinir hastası, üçüncüsü pısırık, dördüncüsü mitomani.
Evliliği kötülemiyorum, doğru insanı bulursa insan ne mutlu, bulan da çok mutlu olsun.
Ama ben kendimde o şansa sahip olabileceğime inanmıyorum mesela. Geç evliliği övenlerde de bu vardır eminim. Hoş gör yahu![]()
Kizlar 27 yasima girdim. Gec kalmislik hissi olusmaya basladi. Yaşim geciyor gibi hisseder oldum. Yaş ilerleyince cocukta zor oluyormus en korktugumda bu. Evlilik yasi daha erken bayanlarda , erkeklerde daha ileri yaslarda olabiliyor.
Benim yasadiklarimi yasayan ,hisseden var mi ? Sacma mi dusunuyorum ya da? Evlilik buyuk sorumluluk yani cok istedigimden degil ama yaş ve cocuk beni korkutuyor.
Istisnalar kaydeyi bozmaz41 yaşındaki akrabamız evlendiğinde , biz eşimle 5senelik evliydik.benden önce hamile kaldı ve doğurdu.ben önce evlendiğim ve genç olmama rağmen olmadı.
Nasip bu işleeeeer
Bende bekarım 32 yaşındayım.Her sey nasip elbette. Ama her seyde zamaninda guzel ya. Buraya bakinca bile ne kadar cok bosanma olaylari oldugunu goruyoruz.hep bekarlikta cekilmiyor ama
Kart mıYeteri kadar bekarligin keyfini yasamisim20 yasinda olupta boyle deseniz haklisiniz derdim de. 30 yaşindn sonra kart olmus oluyosun bence 27 sonrasi insan korkuyor
Herkesin kendi olgunluk oturması farklıdır yüzündeki. Genetik ve bakım bu işler. Genellemeyelim. En başta ruhunuz yaşlanmışsa yansır yüzünüze de.Herkes kart kelimesine takilmisKirici olduysa affiniza sığınıyorum. Bu benim dusuncem size kalmiş. Her sey vaktinde guzel bana gore. Bu yaslarimi sevdigim ,bir omur gecirecegim adamla yasamak isterdim bu yas derken bu yildan sonra olabilir ama ilerisi korkutuyor. 30dan sonra olsa ne olur olmasa ne olur bi seylere gec kalmisim gibi hissediyorum. Dürüst olun iste 23 ,27, 30 yas ayni olmuyor. Eski fotolarima bakinca bunu cok iyi fark ediyorum 22, 23 yaslarinda çiti piti duruyormusum simdi yuzume bi olgunluk oturmus. Yillara meydan okunmuyor etkilerini görüyoruz demek istedigim buydu.
Yeteri kadar bekarligin keyfini yasamisim20 yasinda olupta boyle deseniz haklisiniz derdim de. 30 yaşindn sonra kart olmus oluyosun bence 27 sonrasi insan korkuyor
Aynen oyle her seyin HAYIRLISI. Evlenmek icin de evlenilmez sonuctaBen şunu söyler şunu bilirim. Evlilik zamanı geldiği için değil doğru i sana karşıladığını yapılmalı. Bak kendi ablam aynı sebeple evlenmeyi çok istedi. 29 yaşında evlendi ama 1 ay bile sürmedi evliliği, ne çocuk ne çoluk. Doğru insan içine cidden sinen buluşup eve geldiğinde mutluluk bırakan insanla evlenmek lazım.