Bekarlık soyadı ?

bende gıcığım. aşırı saçma geliyor evlenince kadına bambaşka bir kimlik vermeleri sanki kadın bir eşya ya da mülk gibi oradan oraya neden taşınıyor ki...

Bilmiyorum ama çok saçma. Ben iki kimlik kullanan birini görsem şikayet ederim şahsen. Düzensizlik ve kuralsızlık saçma yani.
Şikayet edilecek bir durum yok. Nüfus müdürlüğü bana eski kimliğimi kendi iade etti. Hatıra diye saklarsınız dedi ama bazen benim de işime yarıyor.

Şikayet edilecek bir durum yok. Nüfus müdürlüğü bana eski kimliğimi kendi iade etti. Hatıra diye saklarsınız dedi ama bazen benim de işime yarıyor.
Bize iade eden olmadı bak şimdi bunada gıcık oldum herkes kafasına göre iş yapıyor demekki bana niye vermedi ki

Bize iade eden olmadı bak şimdi bunada gıcık oldum herkes kafasına göre iş yapıyor demekki bana niye vermedi ki
İlden ile hatta ilçeden ilçeye bile değişiyordur diye tahmin ediyorum. Aslında ben de alırlar diye bekliyodum. Bende kalması bana da sürpriz oldu
iyi ki de vermiş, geçenlerde trene binerken sıkıntı yaşadım tc aynı olmasına rağmen eski kimliğim olmasa almayacaktı beni trene.. Tren yani bi de şehiriçi yolculuk altı üstü, sanki pasaportla uçağa biniyorum

değişik işte heryerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…