Bekir sivriye amelıyat olanlar

Dmldrk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
178
35
48
35
merhaba arkadaslar ben 27 agustosta bekır beye amelıyat oldum suan bandajlarm falan cıktı fakat burnum cok kalkık ve sıs duruor bı tarafım daha sıs bu normalmı ne zaman ıner sıslıgı burnumun doktor bayram sorası kontrole cagırdı benı

Bende 4 gün önce oldum. Özelden fotoğrafını atarmısın bi bakaym benmkide baya kalkık ama smdlik gözüme batmıyo ineceğine eminim daha cok yeni

Sıslogınız morlugunuz oldumu acaba ne durumdasınız evet daha cok yenı 12 gun oldu olalı ıns sorunszca bıter gıder

Sıslogınız morlugunuz oldumu acaba ne durumdasınız evet daha cok yenı 12 gun oldu olalı ıns sorunszca bıter gıder
Morluklarım cok az sarıya döndü zten 2 güne gecer tahminm ama yüzüm baya şiş ve hala akıntım var az az burnumn altında sürekli bez

Anladım cnm bende hıc morluk olmadı ama yanaklarım cok sıstı suratım 3 gun dıkdortgen gıbı oldu:) sukur gectı

Merhaba ben bekir sivri ye 22 kasimda ameliyat oldum. Uzun arastirmalarim sonucu kendisinde karar kildim ve hic tereddut etmedim. Cok basarili bir doktor. Su anki halimden cok memnunum. Cok buyuk bir burnum olmasina ragmen estetik oldugumu kimse farketmiyor. Sadece bir degisiklik oldugunu soyluyorlar fakat ben burnumdan ameliyat oldugumu soylemeden kesinlikle dile getiremiyorlar. Eger dusunuyorsaniz 1 dk bile geciktirmeyin bu ameliyati derim. Hayatimda verdigim en dogru karar bekir sivridir.

bende ekim ayında bekir beye ameliyat oldum. çokda memnun kaldım. ilk bantlar çktıgında ucu kalkıktı ama zamanla oturdu ve çok daha iyi oldu. kesinlikle tavsiye ederim.

Back
X