Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaslar ben 27 agustosta bekır beye amelıyat oldum suan bandajlarm falan cıktı fakat burnum cok kalkık ve sıs duruor bı tarafım daha sıs bu normalmı ne zaman ıner sıslıgı burnumun doktor bayram sorası kontrole cagırdı benı
Merhaba ben bekir sivri ye 22 kasimda ameliyat oldum. Uzun arastirmalarim sonucu kendisinde karar kildim ve hic tereddut etmedim. Cok basarili bir doktor. Su anki halimden cok memnunum. Cok buyuk bir burnum olmasina ragmen estetik oldugumu kimse farketmiyor. Sadece bir degisiklik oldugunu soyluyorlar fakat ben burnumdan ameliyat oldugumu soylemeden kesinlikle dile getiremiyorlar. Eger dusunuyorsaniz 1 dk bile geciktirmeyin bu ameliyati derim. Hayatimda verdigim en dogru karar bekir sivridir.
bende ekim ayında bekir beye ameliyat oldum. çokda memnun kaldım. ilk bantlar çktıgında ucu kalkıktı ama zamanla oturdu ve çok daha iyi oldu. kesinlikle tavsiye ederim.