• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekle bekle yoruldum yaa:(

yaa aradı şimdi benim yelkenler indi gene, sesini duymak bile yetiyo bana yaa, bu hasreti bitirmek lazım artık ne yapıp edip yanına gidicem, hatta okulum olmasaydı gidip evlenirdim onunla ama şimdilik bi kaç sene daha beklicez ve hayatımın geri kalan kısmında da o olsun istiyorum...

yaa aradı şimdi benim yelkenler indi gene, sesini duymak bile yetiyo bana yaa, bu hasreti bitirmek lazım artık ne yapıp edip yanına gidicem, hatta okulum olmasaydı gidip evlenirdim onunla ama şimdilik bi kaç sene daha beklicez ve hayatımın geri kalan kısmında da o olsun istiyorum...

insan sevdiği kişinin sesini duyunca aşkından vazgeçmiyor mesafe olsada dayanıyor ama ben duyamadım ne yazık ki ve bundan sonrada istesemde duyamıcam...

insan sevdiği kişinin sesini duyunca aşkından vazgeçmiyor mesafe olsada dayanıyor ama ben duyamadım ne yazık ki ve bundan sonrada istesemde duyamıcam...
ne desem bilmiyorum ama seni çok iyi anlıyorum, ama bazen çekip gitmek en doğrusu, belki şu an benim de bunu yapmam gerekiyo ama ben yapamam malesef...

Bence Bu ilişki nasıl gidecek nasıl yürüyecek diye düşünme.. Bu olumsuz düşünceler Bile tıkar ilişkinizi.. akışına Bırak.. rahat ol.. gittiği yere kadar.. unutma ayrılık varsa eğer zamanını Bilir, nasıl Bitirecem Bu kadar severken diye düşünme.. Bitiren sen olma seviyorken, ama elinden geleni yapiyosan Biraz dur ve ondan Bekle.. 8 aydır görmüyomussunuz o gelemiyosa sen git.. aşkım için elinden geleni yaptım hala olmuyosa içim rahat der çeker gidersin kendi yoluna hala tıkanırsa Bişeyler..

3 üçümüzün de durumu aynı fulya ve ben bitirdik inş. seninki bitmez canım ama ben devam edemedim sonumu göremeden ilerisinde sorunlar cıkacağını bile bile yapamadım. Benimki döndü yalvardı filan ama hala tripli laflar filan oysa o bana en küçük bi kötü söz etmesdi . Düşünüyorum suan birleşsek de o szöler unutulmucak bikes affettim ne malum hep öyle davranmıcağı eline koz gecti artık. Mesafe bana yaramıo öle acı cekiceğime böle cekiyorum kararımın arkasında durmaya calısıyorum. Basarırım inş..

3 üçümüzün de durumu aynı fulya ve ben bitirdik inş. seninki bitmez canım ama ben devam edemedim sonumu göremeden ilerisinde sorunlar cıkacağını bile bile yapamadım. Benimki döndü yalvardı filan ama hala tripli laflar filan oysa o bana en küçük bi kötü söz etmesdi . Düşünüyorum suan birleşsek de o szöler unutulmucak bikes affettim ne malum hep öyle davranmıcağı eline koz gecti artık. Mesafe bana yaramıo öle acı cekiceğime böle cekiyorum kararımın arkasında durmaya calısıyorum. Basarırım inş..

ne güzel canım seninki dönmüş ama benimkinde tık yok bana derdi aşkta gurur olmaz diye...
ama ne oldu ben bitirdim ya gururu kırıldı yarı yolda bırakmış gibi oldum ama tüm sebeplerini söyledim neden bitirmek istediğimin bitirirken ağır bir laf etmedim sadece onu göremediğim için ve sesini duyamadığım için bitirmek istedim dayanamadım ama geri dönmedi ve sanırım dönmeyecekte insan bir çaba sarfeder kabul etmez benden böyle bir şey isteseydi kabul etmezdim ama işte olmayınca olmuyor...

sende bir gün böyle çeker gidersin diye hiç ummazdım
öyle kandırdın ki gönlümü gerçeksin sandım
anladım sevmiyordun yüreğinde de yoktum başkasına hapsoldun
aşkım sen kimindin aşkım sen benimdin aşkım yandın küllerini bıraktın seviyorsun sandım sonunda yalnız kadım...

evet kızlar bu şarkı ayrıldığım kişinin dinlediği şarkıymış hep bu şarkıyı dinliyormuş duyduğum kadarıyla sözleri çok fena ve en kötüsüde onu sevmediğimi düşünüyor...

boşver canım yapma sabret sevgi kolay bulunmuyor bu devirde...

evet gerçekten bu kadar sevebileceğim başka biri yoktur heralde, olsa bile bana çok uzaktadır eminim...

Bence Bu ilişki nasıl gidecek nasıl yürüyecek diye düşünme.. Bu olumsuz düşünceler Bile tıkar ilişkinizi.. akışına Bırak.. rahat ol.. gittiği yere kadar.. unutma ayrılık varsa eğer zamanını Bilir, nasıl Bitirecem Bu kadar severken diye düşünme.. Bitiren sen olma seviyorken, ama elinden geleni yapiyosan Biraz dur ve ondan Bekle.. 8 aydır görmüyomussunuz o gelemiyosa sen git.. aşkım için elinden geleni yaptım hala olmuyosa içim rahat der çeker gidersin kendi yoluna hala tıkanırsa Bişeyler..

haklısın teşekkür ederim:) eğer yanına gitme şansım olsa bi dakka durmam zaten ama şu anda mümkün deil, ama bi yolunu bulucam ne yapıp edip...

inş canım, biliyorum hiç kolay olmicak, çok engeller çıktı ve çıkmaya devam edicek, umarım istediğim gibi olur her şey:(

ne güzel canım seninki dönmüş ama benimkinde tık yok bana derdi aşkta gurur olmaz diye...
ama ne oldu ben bitirdim ya gururu kırıldı yarı yolda bırakmış gibi oldum ama tüm sebeplerini söyledim neden bitirmek istediğimin bitirirken ağır bir laf etmedim sadece onu göremediğim için ve sesini duyamadığım için bitirmek istedim dayanamadım ama geri dönmedi ve sanırım dönmeyecekte insan bir çaba sarfeder kabul etmez benden böyle bir şey isteseydi kabul etmezdim ama işte olmayınca olmuyor...

sende bir gün böyle çeker gidersin diye hiç ummazdım
öyle kandırdın ki gönlümü gerçeksin sandım
anladım sevmiyordun yüreğinde de yoktum başkasına hapsoldun
aşkım sen kimindin aşkım sen benimdin aşkım yandın küllerini bıraktın seviyorsun sandım sonunda yalnız kadım...

evet kızlar bu şarkı ayrıldığım kişinin dinlediği şarkıymış hep bu şarkıyı dinliyormuş duyduğum kadarıyla sözleri çok fena ve en kötüsüde onu sevmediğimi düşünüyor...

canım belki hayırlısı budur, asıl yapılması gereken budur belki; bunu şimdi deil biraz zaman geçtikten sonra anlayabilirsin...

ya kızlar bi insan neden gecenin 12 buçuğunda meşgul olur yaa, işte beni en fazla zorlayan nokta, hiç bi zaman vakti yok, ben ona zaman ayırmak için afedersiniz bi tarafımı yırtıyorum, ne yapıp edip mutlaka arıyorum onu, ama yine meşgul yine meşgul, Allah bilir şimdi ne işi var...

Merak etme geçerli bahanesi yoktur ya sen daha önce o şekilde davrandın o da sana misilleme yapıyor ya da senin nasılsa gitmeyeceğini düşünüyor ve önemsemiyor.Benimkide hep meşgul ama nedense herşeye zamanı olur bana gelince vakit kalmıyor.Duyanda iş adamı falan sanır

konuyu okuyunca kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi aynı sorunu bende yaşadım farklı şehirler benim ünv okumam onun lise mezunu olması yoğun çalışması görüşemem vs vs..

sonunda ne mi oldu okul enbüyük sorun oldu ailem açısından..müthiş baskılar yaşadım en sonunda ailemi tercih edip ayrıldım zaten yüzyüze görüşemyiyorsun çalışıyorum diyor telde konuşamıyorsun bunun gibi şeyler araya epey soğukluk girdi ha sevdimmi tabi sevdim ama böyle telefondada aşk yaşanmazki

evlendim şimdi ise çokta mutluyum onunla konuştuğum zamanlar sanki ondan başka erkek yokmuş gibi saçma bi düşünce içindeydim...

bazen o yaşadığım zamanları düşünüyorumda gülüyorum halime telefonda saatlerce konuşmak msjlaşmak yılda 2 defa zar zor görüşmek oooooooo sonu olmayan bir yol işte

Canım dönse nolurki inan daha beter oldum ben o seviyorum dedikçe bırakmak zorunda kalmak daha acı verici.. Hala face ten bişeyler yolluyo az önce de bi video yollamıs ayrılık şiiri filan.. Ama olmuyor işte.. Onu ve kendimi avutmak için kendimin bile inanmadığı sacma sapan seyler yazıp yazıp yolluyorum

konuyu okuyunca kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi aynı sorunu bende yaşadım farklı şehirler benim ünv okumam onun lise mezunu olması yoğun çalışması görüşemem vs vs..

sonunda ne mi oldu okul enbüyük sorun oldu ailem açısından..müthiş baskılar yaşadım en sonunda ailemi tercih edip ayrıldım zaten yüzyüze görüşemyiyorsun çalışıyorum diyor telde konuşamıyorsun bunun gibi şeyler araya epey soğukluk girdi ha sevdimmi tabi sevdim ama böyle telefondada aşk yaşanmazki

evlendim şimdi ise çokta mutluyum onunla konuştuğum zamanlar sanki ondan başka erkek yokmuş gibi saçma bi düşünce içindeydim...

bazen o yaşadığım zamanları düşünüyorumda gülüyorum halime telefonda saatlerce konuşmak msjlaşmak yılda 2 defa zar zor görüşmek oooooooo sonu olmayan bir yol işte
hayırlısı buymuş sanırım sizin için ama beraber geçen 1,5 senemiz var, tabiki şimdi ayırılırsam ilerde mutlaka unutucam onu, zamanla her şey geçer ama ben de deneme tahtası deilim; bunu sevdim ama olmadı bi de ayrılıp şunu deneyeyim demek durumunda olmak istemiyorum, bu arada yanlış anlama olmasın size herangi bi sözüm yok yaşanılan her şey kader sonuçta benim sözüm aman unut gitsin başkasını bulursun diye rahat rahat konuşabilen insanlara; ben öle kolay kolay birilerini seven bağlanabilen bi insan deilim malesef...

ama olmazsa olmaz bi yere kadar zorlarım ama baktım olmuyo ben de önüme bakmasını bilirim, yani bilmeliyim:(

Merak etme geçerli bahanesi yoktur ya sen daha önce o şekilde davrandın o da sana misilleme yapıyor ya da senin nasılsa gitmeyeceğini düşünüyor ve önemsemiyor.Benimkide hep meşgul ama nedense herşeye zamanı olur bana gelince vakit kalmıyor.Duyanda iş adamı falan sanır
evet öle aman aman bi bahanesi yoktu:( hayır sanki benimle konuşmak onun için bi iş gibi yani dinlenirken benimle konuşmak sanki ona efor harcatıcakmış gibi,kendini zorunlu hissettiği için arıyo sanki beni, ya da ben kuruntu yapıyorum ama ne bilim ilk zamanlarımızda güzel mesajlar atardı sürekli akşam konuşurken telefonu kapatmamam için ısrar ederdi, beş dakka daha konuşalım falan diye, şimdi arıyorum bi bahane bulup da konuşmayı kısa kesmeye çalışıyo sanki:(

yazdıklarınız tıpkı benim bekarken düşündüklerimle örtüşüyor bende o insana bağlı değilim kısmeetimde varsa olur yoksa olmaz böyle düşünüyordum her gece dua ediyordum rabbim bana doğru olan ne ise onunla karşılaştır diye radan sadece 1 ay geçti ve ben o insanda ayrılıp bi başkasıyla evlendim o zaman dedim rabbim bana doğru olanın eşimle evlenmek o insandan ayrılmak olduğunu gösterdi..bende beklemekten yorulmuştum ailem sürekli karşı çıkıyor okul sorun oluyor şehir farklı v s vs ha bu sizinde sevgilinizle olmahyacağınız anlamına gelmiyor her insanın kaderi farklıdır belkide o kadar zaman beklediniz ilerdede meyvesini toplarsınız kısmetinizde varsa zaten olur evlenirsiniz bütün bu işler kader kısmettten ibaret ama sadece kader deyip kenara çekilmek olmaz mücadele etmeliyiz baktık olmuyor fazlada zorlamanın anlamı yok

rabbim hakkınızda hayırlı ne ise onu versin ikiniz için

evet öle aman aman bi bahanesi yoktu:( hayır sanki benimle konuşmak onun için bi iş gibi yani dinlenirken benimle konuşmak sanki ona efor harcatıcakmış gibi,kendini zorunlu hissettiği için arıyo sanki beni, ya da ben kuruntu yapıyorum ama ne bilim ilk zamanlarımızda güzel mesajlar atardı sürekli akşam konuşurken telefonu kapatmamam için ısrar ederdi, beş dakka daha konuşalım falan diye, şimdi arıyorum bi bahane bulup da konuşmayı kısa kesmeye çalışıyo sanki:(

Benimkide öyleydi görüşmek için bir kaç saat uyurdu hep ara sor mesaj gönder görüşeLim derdi sonra değişmeye başladı.Önceden de okuyordu müsaitti yine devam etti okumaya ama bu kez zamanı olmamaya başladı.İnsan istese zaman ayırır bizde meşguluz istesek bizde onlarca iş bulup vaktimiz yok deriz.Bence bunun adı bahaneden öte bir şey değil.İnsanın sevdiğini araması msj yazması bir selam demesi max 1-2 dakika koksoca 24 saatte bize ayıracakları 1-2 dakikaları dahi yoksa tek başına yaşasınlar daha mantıklı.Ben direkt dedim bişey diyememişti

demek ki...sizi önemsemiyor ..çok sevse ne yapar ne eder arar sürekli bırakmaz boş..bende yaşadım o günleri ama şu an ki nişanlım olan sevgilim o zaman beni hiç yalnız bırakmadı bana söylediği şu sesini duyup kapattıktan sonra bile özlüyorum..sevgisi büyük değilmiş.hakkında hayırlısı olsun

kızlar ben ona bi oyun oynamıştım, bi kız facesinden ekliyip muhabbet kurdum benimle ilgili görüşlerini öğrendim, bu iş biticek, çünkü o benim bitirmemi bekliyomuş benim sahte facemdeki kıza bunları anlattı... tabi bu arada onla konuşurken bi taraftan da bana yazıyodu aşkım napıosun diye, hangisi gerçek yüzü bilmiyorum ama bu defa bitiricem, eğer seviyosa peşimden gelsin ama benden bu kadar...

kızlar ben ona bi oyun oynamıştım, bi kız facesinden ekliyip muhabbet kurdum benimle ilgili görüşlerini öğrendim, bu iş biticek, çünkü o benim bitirmemi bekliyomuş benim sahte facemdeki kıza bunları anlattı... tabi bu arada onla konuşurken bi taraftan da bana yazıyodu aşkım napıosun diye, hangisi gerçek yüzü bilmiyorum ama bu defa bitiricem, eğer seviyosa peşimden gelsin ama benden bu kadar...

Ne yaniiiiii kıza senin bitirmeni beklediğini mi söylediiiiiiiiiiiii :bbo:
Canım bence sen bu adamdan hayır bekleme saten kızlarla filan konusuodu nette bence onun snden baska konustuğu bile vardır gibi geldi bana tabi bu benim düşüncem. Ben onu denemek için böle bir yol secmem benimki anlar büyük ihtimal hemde yüreğim kaldırmaz.

Ne yaniiiiii kıza senin bitirmeni beklediğini mi söylediiiiiiiiiiiii :bbo:
Canım bence sen bu adamdan hayır bekleme saten kızlarla filan konusuodu nette bence onun snden baska konustuğu bile vardır gibi geldi bana tabi bu benim düşüncem. Ben onu denemek için böle bir yol secmem benimki anlar büyük ihtimal hemde yüreğim kaldırmaz.
kralı gelse bunun bi oyun olduğunu anlayamazdı, bu işte profesyonelim malesef:1no2: dedimki sahte facemden konuşurken, ben senin duvarına aşkımlı bi cümle yazayım bölece kız seni bırakır felan diye, yok yok hayır dedi, beddua etmesin bana böle bitmesini istemem dedi, bu arada o facedeki kızla böle konuşurken bana da bi taraftan "aşkım napıyosun" diye yazdı hatta cam açtık, çok özlemişim seni dedi... kıza kafa olarak hiç bi konuda uyuşamıyoruz dedi ama biz her konuda aynı şeyi düşünürüz... sürekli konuyu kapatmaya çalıştı bu konuda konuşmak istemiyorum diye, acaba kızı tavlamak için mi böle söledi o zaman da faul yani, niye elin kızını tavlamaya çalışıyo, benimle ilgili yalan söledi sahte facedeki kıza ben güya denizli ilçelerinden birinde oturuyomuşum, sahte facemdeki kız istanbulda oturuyo bu arada ben de istanbulda oturuyorum ama kıza denizlide diye yalan söledi ve 4 aydır çıktığım biri dedi ve bu da yalan, ciddi bi ilişki istiyorum dedi biz zaten baştan beri hep evlilik diye başladık daha ne kadar ciddi olabilir ve de kıza istanbula geleceğini söledi niye diye sordum ısrarla ölesine gezmek için dedi, ama buraya beni görmek için gelicekti, sahte facemden dedimki buraya gelirsen ben seni 2 gün gezdirirm ne istersen yaparız dedim biraz kaşar kız imajı verdim aslında; tüm bunlardan sora sordum kız arkadaşın kızmaz mı niye istanbula gidiyosun diye dedim ve bunun üstüne yukarda bahsettiğim muhabbetler geçti...

kısaca ya kızı tavlamak için böle dedi ya da gerçek düşünceleri bunlar, afedersiniz ama iki ucu boklu değnek; her ne olursa olsun yanlış yaptı, ben bunları haketmedim; ve de bitmesi en doğrusu olucak; ama keşke bugün camda beni gördüğü anda o güzel gülümsemesiyle seni çok özlemişim demeseydi; bi kez daha umut verdi bana ve beni yarı yolda bıraktımafoldumben

Back
X