bekle bekle yoruldum yaa:(

Benimkide tam tersi:)))) Önceden facete evli gözüküyorduk sonra yasaklar en son sildi ve aslada eklemiyor ve saçma gerekçeler sunuyor.Neyi ne için yaptıklarını çözmek anlamsız.Benimkide face eklemiyor ama evlenmek istiyor nasıl iş sence sempatiksalakcinni

Kızlar ben cok fena arada kaldım barısmak istiyorum bi yönden korkuyorum biri de cıkıp cevap vermiyo bana

canım barış o zaman anladığım kadarıyla kararsızsın ama sende tekrar beraber olmak istiyorsun bir şans daha ver ona...

sinemcim şimdi sen kabul etmezsen yeniden başlamayı kafanda hep bi "keşke" olucak, bunu iyi düşün derim...

bu arada kızlar benim durum nedir sizce, adam önce ayrılmak için her şeyi yaptı, şimdi tekrar ilişkisi var yaptı ve devam ediyo gibiyiz, hiç ayrılmış gibi konuşmuyo, hç bişe olmamış gibi kaldığımız yerden devam ediyo, bişey soracak olduğum zaman hiç bi şey sorma, ben seni istiyorum diyorum başka söze gerek yok dedi, ayrılırken sölediği her şey tüm mazeretler halen yerli yerinde ama nolmuş olabilir sizce?

Karisx seninkide aynı bi vaka yanlız cok kaprisli sen çekiyorsun onu resmen..

2. Bi şans vericem bende ama inanın çok korkarak... Siz uzaklığı nasıl sorun etmiyorsunuz sevgiliniz ediyor sizinde bizde tam tersi ben Çünkü aklıma hep kötü seyler geliyo o ne kadar üstüme titresede ben hala güvensizlik yaratıyorum bigün ayrılıcaz diye korkup duruyorum öle yapa yapa getirdim saten ayrılığı başımıza birazda...

kendini suçlama içimizde en cesuru sendin, biz bırakıp gidemiyoruz yapmamız gereken bu olduğu halde ama sen yapmışsın en azından artık seni kaybetme korkusu var, ben her yaptığına göz yumdum, her zaman her şekilde yanıında oldum ama noldu ben çantada keklik oldum onun için, beni oyuncağı zannediyor ama çok yıprattı beni ilişkimizi o yüzden bu defa benim soru işaretlerim var...

Canım valla benim sorunum da bu onun dediğini hiç yapmıyorum illa benim dediğim oluyo o hep alttan aldı bu yönden hakkını yiyemem ama biyere kadar o da bigün bana karsı gelirse işte bundan da korkuyorum yani.. Öyle bişe yaparsa ben anında sinirlenir patküt hareket ederim . Hep bi savunma halindeyim eskiden cektiğim acılardan da olabilir bilemiyorum

Ah zaten şu eskiler olmasa tamam da, ben eskilerden çok üzüldüm, ama bu öle deildi hep mutlu etti beni, ben de yavaş yavaş bağlandım iyice, bağlandıkça sevgimi daha fazla belli ettim, ne dese yaptım, hatta daha uslanmadım şimdi bana soru sorma diyo ben de susuyorum sormuyorum, hala aynıyım ve böle devam edersem aynı şeyler olucak, benim biraz değişmem lazım...

canım korkarak şans vericem diyorsunda birde şöyle düşün sen bitirdin ama yinede sırf seni sevdiği için sana yalvardı resmen yetmedi araya arkadaşını koydu tekrar beraber olun diye demek ki sana gerçekten değer veriyor ki çaba sarfediyor
bak benim durumuma bitirdim ama ne ses ne seda var bilseydim böyle ortadan kaybolucağına daha önce bitirirdim ben burda kendimi yiyiyoru napıyor acaba diye ulaşamıyorum
halbu ki o bana ulaşır ama istemiyor ki ulaşmıyor benim ilşkim bitmez dedim bitiren ben oldum ama bu sefer gerçekten bitmiş...

kızlar gittiği yere kadar gitmeye karar verdik, buraya en son mesajımı yazdığımdan beri konuşuyoruz, bana dediği sen okulunu bitirdikten sonra şu an düşündüklerinden farklı düşünceksin, şimdi dert etmediğin şeyleri o zaman dert etmeye başlicaksın, ama gittiği yere kadar gidelim... yani sen pes edene kadar demeye çalıştı. bana kalırsa ben nikah masasına kadar götürürüm orasına ihtimal vermiyo tabi, uzuuun bi süreç var, bu dönemde ne olur nasıl olur orasını bilemem ama şu bi gerçek artık benim yanlışlarına hiç tahammülüm kalmadı ve artık yanlış yapmak için bahanesi de kalmadı...

dün gece 12 gibi aradım kankası çıktı işten geldiğinden beri yatıyo çok yorulmuş dedi tamam dedim, bugün napıosun diye msj atmış ona cevap verdim, akşam aradığımda sesi çok soğuktu yemek yiyorum sonra ara dedi, sonra "arayabilirsin canım" diye mesaj atmış bu defa ben müsait deildim bi saat sonra falan aradım yine kankası çıktı telefona yeni geldi uyuyo dedi, ama önceki aradığımda yemek yiyodu, muhtemelen evdeydi, yine bi yalan... çok güzel bi söz var 'olmayacak duaya amin denmez' diye, benim bu sözü özümsemem lazım sanırım...

canım yaa uzuldum simdi essek herife bak
bence kendine koplex yapmıs olabilir yani sen uni okuyosun guzelsin cok bakan oluyo falan diye kızlar da onun ıcındır ama bence bu konuyu oturup ıyıce konus onunla verdigi cevaplara gorede kendine yol ciz kimse vazgeclmez degil ki ablacm :) hem de simdi onu unutamıcagını dusnuyosun bi bakmıssın hoop gitmis hayatından cok blimis konustum galiba zaten ben ne anlarım ki bu konuslardan

edit:dünkü meseleyi ben yanlış anlamışım

:) kimse unutulmaz deildir biliyorum ama çok sevdim ben onu hala da seviyorum ama kafam karışık, buraya bi gelsin netleşicek her şey inş...

her yazılanı okudum.ben sizin ilişkinin sonunu göremiyorum.peki daha sonra neler oldu farklı gelişmeler var mı?

şu an için farklı bişey yok ama bazı durumlar var, halletmem gereken, her şey açığa kavuşunca yazıcam tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…