:)çok isterdim ama ben kendime çare bulmaktan acizim şu anda... az önce facede ilişki durumunu ilişkisi var yaptı, bu arada msnden konuşuyoduk kimin için yaptın dedim senin için dedi sonra ismini eklememi ister misin dedi, ya biz daha 2 gün önce ayrıldık onun isteğiyle hem de, ben terketmiş falan deilim onu, her fırsatta sevgimi sölüyorum ee şimdi ne değişti;problemlerimiz olduğu gibi duruyo hala, aklıma pek iyi şeyler gelmiyo açıkçası, bu soru işaretleri beni öldürcek yaa, bişey sorduğumda bu konuyu konuşmak istemiyorum diyo, bi bilmece atıyo ortaya kendi çabamla çözmemi istiyo, kafam allak bullak oldu ya, düşündüğüm ihtimalleri yazmicam buraya ama netleştirdiğim zaman sizinle de paylaşıcam ama bu defa içim rahat deil...
Gidenler kaybettiklerimiz midir, yoksa kurtulduklarımız mı ? Her geri dönüs bir kaybedistir aslında. Bu yüzden bekleme gideni, yasını onurunla yasa. Cünkü dönen özledigin degil, Pisman olan biridir... Ve emin ol pismanlik gecicidir...
gerçektende bu söz çok kafa karıştırıcıymış
Kızlar ben cok fena arada kaldım barısmak istiyorum bi yönden korkuyorum biri de cıkıp cevap vermiyo bana
kendini suçlama içimizde en cesuru sendin, biz bırakıp gidemiyoruz yapmamız gereken bu olduğu halde ama sen yapmışsın en azından artık seni kaybetme korkusu var, ben her yaptığına göz yumdum, her zaman her şekilde yanıında oldum ama noldu ben çantada keklik oldum onun için, beni oyuncağı zannediyor ama çok yıprattı beni ilişkimizi o yüzden bu defa benim soru işaretlerim var...Karisx seninkide aynı bi vaka yanlız cok kaprisli sen çekiyorsun onu resmen..
2. Bi şans vericem bende ama inanın çok korkarak... Siz uzaklığı nasıl sorun etmiyorsunuz sevgiliniz ediyor sizinde bizde tam tersi benÇünkü aklıma hep kötü seyler geliyo o ne kadar üstüme titresede ben hala güvensizlik yaratıyorum bigün ayrılıcaz diye korkup duruyorum öle yapa yapa getirdim saten ayrılığı başımıza birazda...
Ah zaten şu eskiler olmasa tamam da, ben eskilerden çok üzüldüm, ama bu öle deildi hep mutlu etti beni, ben de yavaş yavaş bağlandım iyice, bağlandıkça sevgimi daha fazla belli ettim, ne dese yaptım, hatta daha uslanmadım şimdi bana soru sorma diyo ben de susuyorum sormuyorum, hala aynıyım ve böle devam edersem aynı şeyler olucak, benim biraz değişmem lazım...Canım valla benim sorunum da bu onun dediğini hiç yapmıyorum illa benim dediğim oluyo o hep alttan aldı bu yönden hakkını yiyemem ama biyere kadar o da bigün bana karsı gelirse işte bundan da korkuyorum yani.. Öyle bişe yaparsa ben anında sinirlenir patküt hareket ederim . Hep bi savunma halindeyim eskiden cektiğim acılardan da olabilir bilemiyorum
edit:dünkü meseleyi ben yanlış anlamışımdün gece 12 gibi aradım kankası çıktı işten geldiğinden beri yatıyo çok yorulmuş dedi tamam dedim, bugün napıosun diye msj atmış ona cevap verdim, akşam aradığımda sesi çok soğuktu yemek yiyorum sonra ara dedi, sonra "arayabilirsin canım" diye mesaj atmış bu defa ben müsait deildim bi saat sonra falan aradım yine kankası çıktı telefona yeni geldi uyuyo dedi, ama önceki aradığımda yemek yiyodu, muhtemelen evdeydi, yine bi yalan... çok güzel bi söz var 'olmayacak duaya amin denmez' diye, benim bu sözü özümsemem lazım sanırım...
:) kimse unutulmaz deildir biliyorum ama çok sevdim ben onu hala da seviyorum ama kafam karışık, buraya bi gelsin netleşicek her şey inş...canım yaa uzuldum simdi essek herife bak
bence kendine koplex yapmıs olabilir yani sen uni okuyosun guzelsin cok bakan oluyo falan diye kızlar da onun ıcındır ama bence bu konuyu oturup ıyıce konus onunla verdigi cevaplara gorede kendine yol ciz kimse vazgeclmez degil ki ablacm :) hem de simdi onu unutamıcagını dusnuyosun bi bakmıssın hoop gitmis hayatındancok blimis konustum galiba zaten ben ne anlarım ki bu konuslardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?