ayrıldığın insanı savunmak deildi benim yaptığım onun açısından baktım sadeceCanım daha 2 gün önce bana savunuyordun ayrıldığım insanı.. Ama inan olmuyor mesafe olunca tıkanıyorsun, yoruluyorsun bir süre sonra yürümüyor işte.. Bekle bekle hep acı çekiyodum. Şimdi ayrıldım evet yine cekiyorum acı ama unutucam mecbur bi şekilde. Başkasını sevicek diye aklıma gelince bende üzülüyorum mutsuz oluyorum sinirleniyorum ama öle düşünme unutunca sen başkasını seversin bende inşallah. Değme kendini üzdüğüne BENCE.
kızlar yorumlar için saolun öncelikle şunu söyleyeyim bu takıntı deil benim için, gerçek aşkı yaşayanlar bilir ben ilk gördüğüm anda aşık oldum ona tanışığımızdan beri her anım onu düşünmekle geçiyo elimde olmadan yapıyorum bunu, yaptığım her şeyde onu buluyorum, dinlediğim şarkıda, izlediğim maçta her şeyde yani... değer mi diye sormuşsunuz... ahhh... benim önceki sevgilimden bahsetmiştim bu forumda bi kaç kere, ben onun yüzünden mide hastası oldum 2 ayda 11 kilo verdim sinirden üzüntüden ve şimdiki sevgilim beni hayat döndürdü resmen her başım sıkıştığında herkes sırtını döndüğünde destek oldu bana, zor zamanlarımda yetişti hep...
arada mesafeler olmasa belki bu kadar zorlanmazdım ama benim pes ettiğim anda bu ilişkinin yürümeyeceğini bilmek canımı yakıyor... tam her şey yoluna girdi diyoruz yine bi engel çıkıyo, o artık çabalamaktan vazgeçmeye başladı, çok yıpratıcı şeyler yaşadık, sevginin hiç bişeye yetmediğini görmek... off nese iştesenağlama
Canım daha 2 gün önce bana savunuyordun ayrıldığım insanı.. Ama inan olmuyor mesafe olunca tıkanıyorsun, yoruluyorsun bir süre sonra yürümüyor işte.. Bekle bekle hep acı çekiyodum. Şimdi ayrıldım evet yine cekiyorum acı ama unutucam mecbur bi şekilde. Başkasını sevicek diye aklıma gelince bende üzülüyorum mutsuz oluyorum sinirleniyorum ama öle düşünme unutunca sen başkasını seversin bende inşallah. Değme kendini üzdüğüne BENCE.
ayrıldığın insanı savunmak deildi benim yaptığım onun açısından baktım sadecezaten şimdi de kendi sevgilimin açısından baktığım için tıkanıyorum işte; o da haklı ama ben de haklıyım...
gerçekten unutuluyor mu off nasıl unutucam bilmiyorum onca sevgi aşk kurduğumuz hayaller derken yeniden toparlanmak hayata bağlanmak için kan ağlasada,güçlüymüşsün gibi durmak dışarıya karşı keşke şu unutmanın bir ilacı olsada ayrılık acısı bu kadar ağır olmasa...
bugüne kadar iki sevgilim oldu, birincisi önce beni çok mutlu etti sonra bi konuda bana inanmadı yalancı ilan etti beni ortadan kayboldu 2 ay boyunca her yerde onu aradım, telefonları kapalıydı nette ulaşamadım, hatta ölüm ilanlarına falan bakıyodum o kadar umutsuzdum yani sonra nihayet ona ulaştım ben mahvolurken o hiç bişey olmamış gibi rahatlıkla devam etmiş hayatına, beni anlamak için bi dakka bile çaba göstermedi...o zaman canım sana şöyle örnek veriyim şimdi ki ayrıldığım ilşkimden önce bir erkek arkadaşım vardı onda sevgiyi aşkı yaşadım zannetmiştim ama meğerse bağımlılıkmış aşkın gözü kör derle ya beni aldatmış ama ben inanmadım meğese gerçekten doğruymuş bir zamanlar canım dediğim arkadaşım dediğim kişiyle evli şu an çok acı çektim rabbime çok dua ettim 1 ay sonra karşıma şimdi sevdiğim kişi çıktı uzaktaydı ama ben onu yaşadığım aşkı sevgiyi kimseye değişmem ama yine büyük konuşmamak lazımmış
bana aşkın ne kadar güzel bir duygu olduğunu gösteri mesafelerse umrumda değil bir mesajı bir sözü bana yetiyordu yanımdaymış gibiydi ama olmadı ilk aşkım değil ama onda gördüğüm aşk bambaşkaydı mirmirmirmir
iyi düşün derim ben ayrıl demiyorum ama gerekirse 10 kere düşün bir karar veriyorsanda asla pişman olma arkasında dur.
bugüne kadar iki sevgilim oldu, birincisi önce beni çok mutlu etti sonra bi konuda bana inanmadı yalancı ilan etti beni ortadan kayboldu 2 ay boyunca her yerde onu aradım, telefonları kapalıydı nette ulaşamadım, hatta ölüm ilanlarına falan bakıyodum o kadar umutsuzdum yani sonra nihayet ona ulaştım ben mahvolurken o hiç bişey olmamış gibi rahatlıkla devam etmiş hayatına, beni anlamak için bi dakka bile çaba göstermedi...
ikinci sevgilim -ki sevgili bile denemz kendisine- her fırsatta her zorlukta beni yarı yolda bırakıp gitti, sürekli ayrıl-barış devam etti en onunda artık dayanamıyorum bitti dediğimde bana yapmadığını bırakmadı, tehditler sayfalar dolusu hakaretler, psikopat davranılar, arkadaşlarımı rahatsız etmeler neler neler yaptı bana, ne sevgisinin arkasında durabildi ne de ayrılığı hazmedebilecek kapasitede oldu...
ve en son şu anki sevgilim, beni hiç bi koşulda yarı yolda bırakmadı, ne derdim olduysa koştu, hep benim sözüme inandı hep güvendi bana, yalan yok o da çok emek verdi bu ilişkiye... ama işte bi noktaya gelince sizden kaynaklanmayan şeyler önünüzü kesmeye başlıyo, elimizde olmayan şeylerden dolayı çok zorluk çektik... sevgiden kaynaklı bi sorun olsaydı zaten bitirirdim, ondan kaynaklanan tek sorun sanal alemde kızlarla muhabbet etmesiydi, bunu da affettim ve bi daha internete bile girmediğini gördüm ve hata etmediğimi düşünüyorum...
yaa şimdi arayıp bitti desem bu defa ben sevgimin arkasında duramamış olucam, ona bu kadar güzel pembe tablolar çizerken arkamda bırakırsam onu yarı yolda bırakmış olucam, yaşadıklarımızdan çok yaşayamadıklarımız var hep içimde ukte kalıcak, "keşke" dicem biliyorum o yüzden ayrılmak istemiyorum şu aşamada...
:S valla canım doru mu yanlış mı bilemem de hemen kabullendi diyosun ya seninkini bilmem ama ben şimdi desem ki " bitti soner bi daha görüşmeyelim" diye beni geri döndürmek için tek bi kelime etmez ikimizden biri bitti diyosa kesinlikle dönüşü olmaz biliyorum çünkü öle ayaklarıma kapanacak, yalvaracak, neden diye soracak biri deil, çok fazla gururludur...yarı yolda bırakmış olucam işte bu kısım tam benim yaşadığım kendimce doğru karar verdiğim ama karşı taraf için yarı yolda bırakmış gibi olduğu bir karar
arkadaşlar benim kendim ayrılma sebebim yapma dediğim şeyi yaptı onu uyarmama tartışmamıza rağmen!yaptığı şeyde sevmediğim bir sanatçıdan bana ballandıra ballandıra anlatması ki ben sinir oluyorum o yine yapıyor ve diyor ki ban şaka yaptım sen bende ki yerini unutmuşsun diye...
sizlere soruyorum karşında ki insana diyorsunuz yapma diye ama o yine yapıyor defalarca uyarmanıza rağmen sonra diyorsunuz i(yi o zaman git onunla ol seni tutan yok)bu sözlerden dolayı size kırılıyor neyse siz özür diliyorsunuz her şeye rağmen sevginiz için
tam görüşücekken uzak şehirdesiniz hasretlik var böyle bir tartışma yüzünden sonra diyor ki bana tokat atsaydın bu kadar canım yanmazdı seni affederim eskisi gibi olmam ve size soğuk davranıyor onca hayal kurarken onun için hediyeler hazırlarken tam görüşceğimiz sırada böyle bir durum çıkıyor sonra ben iyice düşünüyorum kararımı veriyorum bitti diyorum sebeplerinide söylüyorum ama sevgsinden o kadar eminm ki kabul etmez beni bırakmaz diyorum ama kabul ediyor üzgün bir mail atıyor sevdiğim hoşcakal diye burda ben yarı yolda bırakmış mı oluyorum bu kişiyi yoksa doğru bir karar vermişmiyim...ha tabi bu arada uzakta olduğumuz için bilirsiniz tartıştığınızda arada mesafe olunca zor düzeliyor aranız eskisi gibi olması zaman alıyor ama artık takettiniz kalmıyor içiniz yansada bitti diyorsunuz ve duyuyorsunuz ki ben bir gün daha bekleseymişim benim gönlümü alıcakmış arada ki kırgınlığı bırakıp süpriz yapıcakmış ama bitti deiğim için ayrıldık nerden bile bilirdim ki gönlümün alması tartışmalarımız oldu hep zamanla düzeldi ama gücüm kalmadı artık sizce verdiğim karar doğru mu yanlış mı?
:S valla canım doru mu yanlış mı bilemem de hemen kabullendi diyosun ya seninkini bilmem ama ben şimdi desem ki " bitti soner bi daha görüşmeyelim" diye beni geri döndürmek için tek bi kelime etmez ikimizden biri bitti diyosa kesinlikle dönüşü olmaz biliyorum çünkü öle ayaklarıma kapanacak, yalvaracak, neden diye soracak biri deil, çok fazla gururludur...
ya kızlar bi insan neden gecenin 12 buçuğunda meşgul olur yaa, işte beni en fazla zorlayan nokta, hiç bi zaman vakti yok, ben ona zaman ayırmak için afedersiniz bi tarafımı yırtıyorum, ne yapıp edip mutlaka arıyorum onu, ama yine meşgul yine meşgul, Allah bilir şimdi ne işi var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?