inş... kadınlar hep daha özverili, her şeye razı ama erkekler hep daha basit düşünüyor, dediğin gibi ben eğer onu 10 yıl göremiceğimi bilseydim de vazgeçmezdim, ama o daha gerçekçi bakabildi, ama eğer şu anda pes etmeseydi, sonunda hayallerimizi ne yapıp edip gerçek de yapardım, bu ilişki için çok emek verdim, verdik... sonuna kadar dayanabilseydi keşke...seni hep takip ediyordum..bi ara rep vermiştim sana ve benzer şeyleri yaşadığımızı,erkek arkadaşının üzerine çok düştüğünü onu şımartmaman gerektiğini söylemiştim
bu sonu bekliyordum çünkü dediğim gibi benzer şeyler yaşadım ben de
ayrı şehirler mesafeler ilgisiz bi adam üzerine düşen onu hayatının merkezi yapan bi kız
aynı şeyleri yaşadım resmen..sonunda ne oldu benimki de bitti bile demeden uzaklaştı irtibatı kesti
1.5 ay oldu..ha geçti mi tamamen geçmedi tabi ki ara ara yine bunalıma giriyorum ama hafifledi
uzakta yapamıyoruz lafı bahane..sen de ben de razıydık buna ve sonuna kadar götürmeye kararlıydık
sonuçta yıllardır ayrı şehirlerde ayrı ülkelerde devam edip evlenen birçok insan var
ama bizim beyfendilere zor geldi bu..demek ki bizim kadar sevmediler..yoksa gerçekten bahane ayrı şehirler
benim de 2 yılım gitti..bizim de aramız çok iyiydi falan filan..
ama adamlar bizim kadar kararlı istekli değillerdi demek..
umarım çabuk toparlanırsın ve umarım herşey gönlünce olur bundan sonra
bunları biliyorum da zaten ayrıldık, net olmayan bazı şeyler var benim kafamda da onun kafasında da bunları netleştirmiş olalım en azından, ben çok yerde sustum, kendi kendime cevaını bulamicağım sorular var, en azından bunlar için cevap bulmuş olucam ve bundan sonra belki daha rahat kabullenicem ayrılığı...Yazık ediyorsun kendine..
Acın birken bin olsun diye uğraşıyorsun..
Sen değil miydin zaten geleceğimiz belirsiz iş,meslek,aile vs. durumlarından diye..
Eeeee şimdi ekimde gelince ne değişecek bu sorunlar hallolacak mı?
Ekimde gelecek 1 hafta,10 gün,1 ay kalacak sonra dönecek..
Hoop baştan!!!
Nete girip girmediğini nereden bileceksin?
Senin arkandan yeniden numaraları eklerse telefonuna ne yapacaksın?
İşin komiği senin söylemenle mi sana bağlı kalacak bu adam?
Bence seni onun sevdiğini sanıyorsun sadece.. Seven adam zaten senin rahatsız olduğun işleri yapmaz! Net gibi,telefon numaraları gibi...
İlişkiler tek tarafın verici olmasıyla bir yere kadar sürer.. Sonra veren taraf patlar ve iş biter.. Sanırım sen daha o patlamayı daha yaşamadın.. Umarım daha fazla acı çekmezsin!
kızlar yanıma gelicek, ekim ayında 8 aylık hasretim biticek, bu arada geleceğimizi yüz yüze konuşma şansımız da olucak, dilerim ikimiz için de hayırlı olur...
Fulyacım ben de biliyorum bunları ama bilmem lazım söledikleri doğru mu, yaa düşünüyorum bizim 1 ay öncesine kadar bu tarz bi problemimiz olmadı, ne aldatma, ne internet ne telefon; ben zorla internete gir diye ısrar ede ede girmesini sağlıyodum, şu anda bile pek girmiyo ama bu yaptıklarını benim ayrılık kararı almam için yaptığını sölüyo bana, gerçekten bunun için mi yaptı yoksa sevgisi mi bitti bunu görmem lazım, bunu öğrendikten sonra kabullenmek benim için daha kolay olucak...umarım canım hayırlısı olur ama onu görünce daha çok kafan karışıcak sevdiğin adam karşında olucak...
görüşme bittikten sonra bu sefer hep aklına son görüşmeniz gelicek
ama bir yandan sende kendine göre haklısın aklında bir takım sorunlar varmış bunlara cevap buucaksın ama cevap bulıyım derken ona daha çok bağlanıcaksın...
bölesine kimseyi sevmedim ilk defa birine bağlandım diyebilirim, zoru sevdiğim konusunda haklısın bişeyin olması için çok uraşırım, kolay kolay vazgeçmem bugüne kadar böle oldu en azından, bu meselede de elimden gelen her şeyi sonuna kadar yapıcam en sonunda ben her şeyi yaptım ama olmadı diye içim rahat olcak en azından...sen çok seviyorsun ama sevgilinden çok aşkı seviyorsun aşık olmayı seviyorsun. aşkı yaşamayı seviyorsun bence. sevdiğin insana bu yüzden hemen bağlanıyorsun. birde zoru seviyorsun sanırım.
Büyük konişmiyim ama ikileme düşersem ailem mi aşkım mı diye, ailemi seçerim, onlar benim için herkesten daha üstündür...Madem için rahat edecek, görüş bence de.. Ama metanetini korumalısın.. Sorun madem üniversiteydi, bu malesef ülkemizde sorun ediliyor.. Halbuki üni bitiren de bitiremeyen de zaten kolayca iş bulamıyor.. Açıköğretimden işletme falan okusaymış bi yandan, elbet bitirirdi, çalışmasına da engel değil..
Benim eski erkek arkadaşım da lise mezunuydu, onu sevdiğim gibi kimseyi sevemedim, onun beni mutlu ettiği gibi kimse beni mutlu edemedi.. Şimdi 2.5 yıldır başkasıylayım, ama o zamanlarki gibi mutlu değilim.. Üni okudu diye adam olmuyo malesef insanlar..
Benim tek dileğim senin mutlu olman canım, annem babam kaçarak evlenmişler mesela, er ya da geç dedem affetmiş.. Torunlar gelince tabi..
Hakkında hayırlısı olur inşallah..
Gidenler kaybettiklerimiz midir, yoksa kurtulduklarımız mı ? Her geri dönüs bir kaybedistir aslında. Bu yüzden bekleme gideni, yasını onurunla yasa. Cünkü dönen özledigin degil, Pisman olan biridir... Ve emin ol pismanlik gecicidir...
bu sözü okuduktan sonra iyice kafam karıştı, neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyorum şu anda, ahh bi anlasam nolduğunu...
:)çok isterdim ama ben kendime çare bulmaktan acizim şu anda... az önce facede ilişki durumunu ilişkisi var yaptı, bu arada msnden konuşuyoduk kimin için yaptın dedim senin için dedi sonra ismini eklememi ister misin dedi, ya biz daha 2 gün önce ayrıldık onun isteğiyle hem de, ben terketmiş falan deilim onu, her fırsatta sevgimi sölüyorum ee şimdi ne değişti;problemlerimiz olduğu gibi duruyo hala, aklıma pek iyi şeyler gelmiyo açıkçası, bu soru işaretleri beni öldürcek yaa, bişey sorduğumda bu konuyu konuşmak istemiyorum diyo, bi bilmece atıyo ortaya kendi çabamla çözmemi istiyo, kafam allak bullak oldu ya, düşündüğüm ihtimalleri yazmicam buraya ama netleştirdiğim zaman sizinle de paylaşıcam ama bu defa içim rahat deil...Birde bana çare bulsan ne güzel olurdu:)))))))))
Gidenler kaybettiklerimiz midir, yoksa kurtulduklarımız mı ? Her geri dönüs bir kaybedistir aslında. Bu yüzden bekleme gideni, yasını onurunla yasa. Cünkü dönen özledigin degil, Pisman olan biridir... Ve emin ol pismanlik gecicidir...
oooooooooo bu söz cidden karıstırdı ortalığı pfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?