bekle bekle yoruldum yaa:(

Ben sana aykırı bir tavsiyede bulunayım.Bende stres olunca hemen midem ağrır oruçta çok zorlanmıştım ama denedim.3 Hafta boyunca günde 3 kez aç karna patates suyu iç 1 su bardağı içine de zeytinyağı dök çok az bir süre sonra mide ağrın falan kalmıyor.Bir erkek içinde hayatını bu kadar ilaçlara acılara mahkum etmenede hiç gerek yok ayrıca.Sana hiç hayatın değerli olduğunu ve bir insan için bu kadar üzülüp acı çekmeye gerek olmadığını söyleyen olmadıysa ben olurum.Ben bir kez kanserin eşiğinden döndüm bir kezde ömür boyu felç olma riskinden hayat o kadar güzel ki o hastalığını öğrendiğinde iyileştiğinde ve tek başına yürüyüp koşabildiğin anı görünce çokta farklı oluyor herşey.Bir kez daha sev ya da hiç sevme ne değişir ki ne kaybedersin hayat hala tek başına yaşayacak kadar da güzelhihoyyyt

yahu insan ancak Bu kadar kendini 2. plana atar ancak !! o yokken enkazdım eski sevgilim çok üzmüştü ilaçlarla yaşiyodum o geldi kurtuldum, o gitti enkaz oldum.. !! ne Bu ? Sen illa Bir erkeğin uzattiği eli tutup da mı hayata döneceksin.. kalk kendi ellerinden kendin tut ! kendine yetmeyi öğren.. hiç Bir aşk acısı yüzünden midenin günahını alma.. taBi ki acı çekeceksin.. ama mutlu olmayı asla Bir erkeğe Bir aşka Bağlama.. kendin ne güne duruyorsun ? yani illa Biri tutacak da kaldıracak seni enkazdan öyle mi ? aşk yoksa hayatında enkaz halindesin öyle mi ? sen ne güne duruyosunnnn ??? Sen Bu dünyaya tek Başına geldin, tek Başına da gideceksin.. mutlu olmak için tek Bir neden var o da sensin.. 1,5 senelik hayallerim yıkıldı diyosun.. Bak kendi ağzinda söyledin koskoca ömrünün sadece 1,5 senesinde var olan Biri için enkaz haline gelmek insanın kendi Benliğine yapacaği en Büyük saygısızlıktır..

Belki sana ağır gelecek söylediklerim canım, ama Bundan Bir 5 sene önce Birinin Beni silkeleyerek Bu cümleleri söylemesi için canımı verirdim ! senin iyiliğin için kızıyorum sana. çok kızıyorun sana evet, çünkü sen de çok kızacaksın kendine.. bu dünyadaki en Büyük değer sensin... aşk acısıysa mesele sonuna kadar çekeriz, acıdan kahrolur, içer ağlar sızlanırız... acını asla küçümsemiyorum asla !! aşk acısını en koyu yaşayanlardanım. ama sen mutlu olmayı, hayatı her şeyi hayatın merkezini tamamen hayatındaki insana Bağlayarak kendi Benliğine saygısızlık ediyorsun.. Benim 5 sene önce yaptiğim giBi.. taBi acı çekeceksin, özleyeceksin.. ama o Beni enkazdan kurtardi, hayata döndürdü şimdi ellerimi Bıraktı dersen olmaz.. çünkü unutma hayatta kendinden Başka kimse tutamaz ellerini, sen sana yetersin..

bi yanlış anlamayı düzeltim önce, eski sevgilimi çok sevdiğimden falan enkaza dönmedim ben, bana çok acı çektirdi o, nerdeyse mahkemelik olcaktık kendisiyle, ondan kurtulmak için çok uraştım ben, illa bi şekilde ulaştı bana, tehditlerinden hakaretlerinden bıkmıştım, paranoyak olmuştum resmen bi yerde karşıma çıkacak diye...

ve bu gece... saatlerce ağladım ilaçlarımı içtim sonra, konuşcak birine çok ihtiyacım vardı ama ondan başka aricak kimsem yoktu, en sonunda aradım... önce çok kızdı ağlıyorum diye, ben sana ağlamicaksın hele de benim karşımda hiç ağlamicaksın demedim mi dedi, baştan beri ne zaman ağlasam çok kızar, kimse için ağlamicaksın derdi hep... nese konuştuk... ben seni çok sevdim dedim biliyorum ben de çok sevdim dedi... ama sonumuz yoktu bak 8 ay oldu, 1 yıl bile olabilir seni görmedim, öle zor anlarım oldu ki keşke yanımda olsan dedim çok dua ettim ama olmadı ne senin zor anında ben yanında olabildim ne de sen gelebildin dedi, hatta hepsini geçtim yakın bi ilde olsan bile yeterdi banasürekli yanına gelebileceğim bi ilde olsa bitmezdi, çok düşündüm kötü düşünmemeye çalıştım ama olmuyo işte sevmek hiç bi şeye yetmiyo, ben seni beklerdim ama okulun bitti diyelim, sen de çok iyi biliyosun ki kahretsin ama o zaman da birlikte olmamız zayıf ihtimal (burda benim hukuk okumam, onunsa lise mezunu olmasından dolayı ailemin beni ona vermiceğini kastetti) ben de çok isterdim seninle bi geleceğim olsun ama işte engelleri biliyosun dedi... çok istedim ama bizim aramızdaki bütün kavgaların sebebi uzaklık sen de biliyosun dedi, yanımda olsaydın biz bunların hiç birini yaşamicaktık biliyosun dedi...

gerçekten kendini benden soğutmaya çalışmış, bizim 1 ay öncesine kadar böle sorunlarımız olmamıştı hiç, başka kızlarla muhabbbet falan bugüne kadar olmadı; ne yaşadıysak bu zaman diliminde yaşadık ve nası diyim bu kızlarla muhabbet olayını gözümün içine soka soka yaptı, gizli saklı deil; benden bekledi bitirmemi aslında her gururlu insan bitirirdi ama ben yapamadım, kendisi bitirmek istemedi, benim bitirmem için uraştı...ve en son gece mesaj attı, eğer sen burda olsaydın veya benim orda olma şansım olsaydı seni ölene kadar bırakmazdım ama her zaman engeller çıktı karşımıza ve bitmicekti hiç bi zaman yazmış... benim bu konuyu açarken kurduğum cümleleri onun ağzından duymak çok manidar geldi bana.... engeller...sevmek hiç bişeye yetmiyo... bunlar benim kelimelerimsenağlama yani aslında ben de farkındayım her şeyin...

bakın herkes birilerini sever ama benimki bi kulun dier kula olan normal sevgisinden çok öte bişeydi, bugün ben sadece sevgilimi kaybetmedim, en iyi arkadaşımı, sırdaşımı, abimi, doktorumu, hocamı her şeyimi kaybettim, benim için sevgiliden çok öte birisiydi, ben dün ağlarken onun acısını hafifletmek için bile onu aradım, benim için böle bi insandı o...

ondan nefret edersem daha çabuk unutabileceğimi sanıyo ama ben ondan nefret edemem bunu bilmiyo... mutlaka ilerde birilerini severim, evlenirim ama kimseyi bu kadar sevemem bana yaşattığı her için teşekkür ederim, keşke bu kadar imkansız olmasaydı...

teyzemlere açmıştım konuyu, çok soğuk yaklaştılar, ki teyzem ailede en ılımlı insandır, o bile böle yaklaşıyosa annem babam ne der açıkçası bilmiyorum...

Yapmayın kızlar!
Rica ediyorum yapmayın!!!
Aşk acısı çok çok zor iyi bilirim.. Anlıyorum sizi inanın..
Ama kendinizi bu durumlara düşürmeye değer mi?
Ağlarsınız,yemek yemezsiniz,uyumazsınız,odanıza kapanırsınız anlarım da gencecik kızların bu yaşta hastalık sahibi olmasına anlam veremiyorum ki 5 para etmeyen adamlar için..
Hayat çok zor kızlar!
Yarın,öbür gün gerçek acılarla tanışınca ne yapacaksınız?
Hayat sadece sevgilim beni aldattı,ayyy ayrıldım kadar kolay olsaydı keşke!
Adam zaten sizleri sevmemiş ki bu ilişki yürümemiş di mi?
Sizi sevmeyen biri için bu acı niye?
Demek ki size layık değilmiş..
Hepiniz için diliyorum ki; Allahım kıymetinizi bilecek adamlarla karşılaştırsın inşallah!

amin! malesef yapım gereği çok kolay dağılabilen bi insanım... demekki sevmemiş diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama öle olmadığını biliyorum malesef, daha önce bi konu açmıştım "zor ama imkansız deil" diye orda da herkes bu şekilde çok çok zor demişti ki biz de hangimiz bitircez acaba diye bekliyoduk yalan yok, çok zorladık, olsun diye çok uraştık ama sürekli bişeyler çıktı önümüze ve çıkmaya da devam edicekti, şimdi devam etsek aylarca birbirimizi görmeden yıllar geçicekti, en son okulum bittiği zaman bu sefer aile engeli çıkıcaktı, bununla uraşcaktık bide, ailem mi aşkım mı ikilemine düşücektim, en son zar zor ikna ederdim ailemi ben ama bu arada ayrı geçirdiğimiz yıllar, çektiğimiz sıkıntılar kalıcaktı elimizde, yaşadıklarımızdan çok yaşayamadıklaımız olucaktı...mafoldumben

Bak ne güzel,kendini biliyorsun çok çabuk dağılıyorum diyorsun...
Peki neden?
Ailen,okulun,arkadaşların,kendine ait bir dünyan yok mu? Peki yazık değil mi sana... Bir insanı gözünüzde ne kadar büyütürseniz acınız da o kadar büyük olur.. Oysa asıl büyük olan,sizlersiniz.. Onlar sizin için yanmalı,ağlamalı ki çaba göstermeli..
İmkansız aşk edebiyatlarını bence önce kenara bırak..
Gerçek sevginin önünde engel yoktur... Varsa da aşılamıyorsa da nasibim değilmiş diyerek sineye çekmektir aslolan...
Aylardır birbirinizi görmediniz ve aylarca da görmeyecektiniz devam etseydi aslında böylesini unutmak daha kolay bilmemkaç yıl aynı yastığa baş koyup ayrılanlar ölsün mü madem?
Yaşlar çok küçük diyorum hemen kızıyor buradaki kızlar ama öyle,ileride bunları hatırlayınca gülümseyeceksin..

Acı çekmek çok doğal , anlaşılabilir birşey aslında.Karşındaki insana bu kadar değer vermek bence çok önemli ve değerli birşey ama lale'nin de dediği gibi karşındaki adam buna değer mi?
Değecekmiş gibi gelmedi bana neden dersen meslek dolayısıyla aramızda engel var diyen adamdan ne hayır gelir insana .Adı üstünde meslek be güzelim bu.
Avukatlığının yanında insansın sen oda pek tabii bununla bile mücadele etmeyen biri için ağlama bence.
Ben geçen hafta televizyonda kağıt toplayıcısı bir insan ile yapılan yaklaşık bi saatlik bir program izledim ve kendimden utandım .Hayata dair söyledikleri o kadar bilgeceydi .
İnsan kendini yetiştirip açıklarını kapatabilir ne demek yani lise mezunuyum beni sana vermezler yeşilçam replikleri bu devirde .
Sorun onun sana harcayacak gücü ve sevgisi olmaması bence
Sen bilirsin ama üzülme , karşına çıkıp bitirelim anlaşamıyoruz seninle demekten aciz biri için hemde buna bile cesareti yok sen bitir diye bekliyor .Yazık ne denir başka
Allah sabır versin , değerini bilecek yürekli bir insanla karşılaşırsın umarım.

edebiyat olsun diye söylemedim imkansız diye, gerçekten öle olduğu için... zaten şu anda artık başka çare yok,geçmişte kalıcak her şey; ama bi anda sildim bitti diyemem, o kadar kolay deil malesef... her şey olması gerektiği gibi olacak...

Edebiyat olsun diye söylemediğini biliyorum..
Dalga geçmek için demedim..
Sadece kafandan bu düşünceyi at dedim..
Kolay olmadığını biliyorum..
Ancak sen kendin uzatıyorsun acını bunun farkına varmanı istiyorum...
Kendine kıymet ver sadece kendine!

onun dert ettiği meslek deildi, bundan dolayı ailemle problem yaşayacağımızı düşünüyodu, yoksa her zaman gurur duymuştur benle... bi defa onunla ailem arasında kaldım, ailemi seçtim ve o da benim için ailenle sakın aranı bozma onlar ailen tabiki onların dediğini yapıcaksın demişti, ve bu noktada da ilerde tıkanırsak her şey o aşamada biticekti, çünkü onun için ailemle aramı bozmamı istemezdi...

işte sorun da bu biz çok iyi anlaşıyoduk, her konuda aynı şeyi düşünüyoduk... ama olmayacak duaya amin denmez... şimdi 8 ay oldu belki dediği gibi 1 yıl olcaktı onu görmeden geçen... sadece telefondan yürümüyo malesef, bazen tartışmalarımız oldu, uzadı da uzadı, yan yana olsak 10 dakkada halledilcek şeylerdi. mesafelerin üstüne başka problemler eklenince olmadı işte...

daha 1 gün bile olmadı şu aşamada normal sanırım, mutlaka 1-2 aya kalmaz geçer bunu da biliyorum, ama bu şekilde bitmiş olmasına üzülüyorum, en azından son kez görüp yüz yüze vedalaşarak olmalıydı, msnde, telefonda deil...

anlıyorum canım ama üzülme artık ben kendimi toparladım sayılır 2 hafta oldu senin ki daha çok yeni ama herkezin dediği hiç bir şey senden kıymetli değil önemli olan sensin bende sevgim için elimden geleni yaptım ama şimdi rabbime dua ediyorum unutıyım onu bana güç kuvvet ver diye belkide ondan kendimi toparladım
eminim sende toplıcaksın ne güzel hukuk öğrencisisin sadece bundan sonra kendini düşün.
bende 2 yıllık çocuk gelişimi mezunuyum şimdi ki amacım dgs ye girip 4 yıllığı kazanmak
birde sen güçlü ol ayaklarını yere daha sağlam bas en önemlisi kendine güven
zamanla her şey yoluna girer...

Evet benimkinin bana attığı son mesaj

''Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur... ''

Bak erkekler de kendini böyle avutabiliyor aslında çok güzel söz beğendim avuntu değil doğru yani inş. onunda benimde önüme daha iyileri çıkar :) Böyle düşünün..................

canım ben de biliyorum ama onu unutmak istemiyorum galiba, içimde hep bi umut var ama umutlu olmak için bi sebebim yok, belki kavga ederek ayrılsak daha farklı olurdu ama sırf bitmesi gerek diye bittiği için kötü hissediyorum kendimi... bu noktaya kadar geldik ve bu noktadan sonra bırakmak her şeyden vazgeçmek zor geliyo, boşuna mıydı bunca dert diyorum hep...

kendimizi biz de avutmaya çalışıyoruz ama olmuyo işte, onlar da avutmaya çalışıyo daha çabuk kabulleniyolar, keşke bu kadar duygusal olmasaydım da ben de kabullenebilseydim, yada kendimi bu sona hazırlasaydım keşke...

seni hep takip ediyordum..bi ara rep vermiştim sana ve benzer şeyleri yaşadığımızı,erkek arkadaşının üzerine çok düştüğünü onu şımartmaman gerektiğini söylemiştim
bu sonu bekliyordum çünkü dediğim gibi benzer şeyler yaşadım ben de
ayrı şehirler mesafeler ilgisiz bi adam üzerine düşen onu hayatının merkezi yapan bi kız
aynı şeyleri yaşadım resmen..sonunda ne oldu benimki de bitti bile demeden uzaklaştı irtibatı kesti
1.5 ay oldu..ha geçti mi tamamen geçmedi tabi ki ara ara yine bunalıma giriyorum ama hafifledi
uzakta yapamıyoruz lafı bahane..sen de ben de razıydık buna ve sonuna kadar götürmeye kararlıydık
sonuçta yıllardır ayrı şehirlerde ayrı ülkelerde devam edip evlenen birçok insan var
ama bizim beyfendilere zor geldi bu..demek ki bizim kadar sevmediler..yoksa gerçekten bahane ayrı şehirler
benim de 2 yılım gitti..bizim de aramız çok iyiydi falan filan..

ama adamlar bizim kadar kararlı istekli değillerdi demek..
umarım çabuk toparlanırsın ve umarım herşey gönlünce olur bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…