- 25 Ekim 2018
- 3.853
- 6.939
- 158
- Konu Sahibi KumsalveDeniz
-
Cok tesekkurler canimCanım menü çok güzel diyetisyen menüsü gibi spor da iyi su iyi denebilir sonuçta kilo az Bende bir hafta olsun başlıcağım
Bende 113 gördüm çok panik oldum hemen verdim sonra diyetisyene başladım kilo verdim ama baktım aynı diyeti veriyor bıraktım Çok ilgisi yoktu sonra 10. takıma geldim çok güzel kilo verdim Sağlık sorunu çıktı çok zor anlar yaşadık şükür hepsi bitti diyeti tamamen bıraktım ve aldım Olsun yine veririz yeterki isteyelim Boyum 1.62 vücut tipi mi bilmiyorum Benim sıkıntı simit bölgesi canım Diyet rayına otursun ayda 3 -4 kilo iyi Spor salonuna gitmeye cesaret edemedim yarıda bırakırım diyeCok tesekkurler canim.Daha önce diyetisyene epey gitmisligim var ,donanimlandim kendi capimda ,kendi kendime yapmaya calisiyorum.En cok gördügüm kilo 116 .yillar önceydi.tedavide ilac iciyordum ,su da tutuyordu vucutta,iştah da cook aciyordu.az ,az ,kademeli kademeli vere vere 79 a kadar indim.Ayda 3_4 kg verilirse en cok ,bi daha kolay kolay almiyorsun.Kalici kilo vermek önemli,hayata yaymak..Spor salonuna da gitmisligim var ,ordan da hareketlerin hepsini biliyorum.onu da evde kendim uyguluyorum.cok tavsiye ederim,inanılmaz sekillendiriyor vucudu.Instagramda bir suru sayfa var ,kendi sporunu kendin yap gibj,onlari da takip ediyorum.Armut tipliyim.tani basen ,kalca kısmı olan.ona göre hareketler yapiyorum.Umarim hepimiz hedeflerimize sagliklarla ulasiriz.Senin boyun kacti? Bki hesapladin mi?
Cok gecmis olsun canim ,her seyin basi saglik vallaBende 113 gördüm çok panik oldum hemen verdim sonra diyetisyene başladım kilo verdim ama baktım aynı diyeti veriyor bıraktım Çok ilgisi yoktu sonra 10. takıma geldim çok güzel kilo verdim Sağlık sorunu çıktı çok zor anlar yaşadık şükür hepsi bitti diyeti tamamen bıraktım ve aldım Olsun yine veririz yeterki isteyelim Boyum 1.62 vücut tipi mi bilmiyorum Benim sıkıntı simit bölgesi canım Diyet rayına otursun ayda 3 -4 kilo iyi Spor salonuna gitmeye cesaret edemedim yarıda bırakırım diye
Canım benim her yer orantılı alıyor ama kilo ve şeker olunca göbek özellikle mide çıkıyor bu beni fazla rahatsız ediyor Allahtan etim çok sıkı yoksa vay halime oda genetik şükürCok gecmis olsun canim ,her seyin basi saglik vallaİradeli olursak mutlaka veririz .Armut tipi ,belden asagisi daha yagli olan tip.Yani kilo basen ve baldirda birikiyo falan.göbek yok ama.Elma tipi ise tam tersi belden asagisi ince yani bacaklari ,baseni yok ama göbek bölgesi ve üstü genis olan tip .Spor hareketlerini ona göre ayarlarsan cok daha verimli olur o yüzden sordum vucut tipini.Bir de ben ,yemeklerden en az 1,5_2 saat sonra ,yemege baslamadan da yarim saat önce su icmeyi birakma kuralini katiyetle uyguluyorum.Onun da cok faydasini gordum.Yemek yerken asla su icmiyorum.Icecek de icmiyorum.Bazilari bunu önemsemiyor ama ben cok memnunum böyle yapmaktan.
Süper liste canim.Arada ben de yiyorum sucuk az .Tartilma isini haftada bir gün ve sabah ac karnina hallediyorum .Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşiğı lor peyniri
2 dilim sucuk
1 adet zeytin
Domates yeşil biber yeşillik
1.5 dilim çavdar ekmeği
Ara :
1 fincan sade türk kahvesi
Kahve şimdi içeceğim Diyetim iyi gidiyor Ben diyet yaptığım zaman moral motivasyon çok yüksek oluyor Kilom : 103.4
Verilen kilo : 100 gr
Teşekkür ederim canım arada yemenin pek zararı olmaz sanırım Her gün tartılıyorum çünkü herhangi bir hata yaptımsa düzeltme adına Tartılmak şimdilik iyi geliyor stres olmuyorumSüper liste canim.Arada ben de yiyorum sucuk az .Tartilma isini haftada bir gün ve sabah ac karnina hallediyorum .
1 dilim yiyorum sadece tam buğday. Bazen onuda yemiyorum ekmek daha fazla yemek yeme isteği uyandırıyorGüzel kilo vermişiniz inşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz başarılar kahvaltı güzel ekmek yemiyorsunuz galiba
Bende öyle canım ne kadar ekmek fazla yersem o kadar çok açıkıyorum Beyaz ekmeği hayatından çıkarmak istiyorum Canım kaç kilo verdin1 dilim yiyorum sadece tam buğday. Bazen onuda yemiyorum ekmek daha fazla yemek yeme isteği uyandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?