Bekle beni 57 Çok uzak yollardan geleceğim

Ben de menü yazayim bugünki ;
Sabah; 1 dlm ekmek
Domates,salatalik,3 zeytin ,kucuk parca tulum peyniri, 1 cay kasigi ayva receli ,1 cay kasigi tereyag ,bol roka,sekersiz cay .

Ara; 1 kucuk armut

Öglen; 1 tabak zeytinyagli patlican sote
3 kasik sebzeli bulgur pilavi
2 kucuk kornison tursu

Ara; 1 buyuk bardak su icinde 2 kuru erik ve 1 hurma ( biraz bekletip hosaf gibi iciyorum )

Aksam; 1 porsiyon dana ciger sote ,coban salata ( yagi cok cok az) 1ince dlm ekmek

Gece yatmadan acikiyorum ben ,o yuzden mutlaka ya 1 bardak kefir ,ya bir bardak yagsiz süt ya da hic olmadi 2_3 kasik yogurt icine biraz leblebi koyuyorum .dönüşümlü olarak tuketiyorum.
Bu arada 1,5 lt su icebiliyorum en fazla.midem almiyor,agri yapiyor cunku.haftada 3 gün 30 ar dk pilates yapiyorum evde.sabahlari.yapmadigim gunler mutlaka en az 7 bin adim atiyorum.metabolizmam yavas cunku ,hareket olmazsa vermem cok daha zor oluyor.

Canım menü çok güzel diyetisyen menüsü gibi spor da iyi su iyi denebilir sonuçta kilo az Bende bir hafta olsun başlıcağım

Canım menü çok güzel diyetisyen menüsü gibi spor da iyi su iyi denebilir sonuçta kilo az Bende bir hafta olsun başlıcağım
Cok tesekkurler canim .Daha önce diyetisyene epey gitmisligim var ,donanimlandim kendi capimda ,kendi kendime yapmaya calisiyorum.En cok gördügüm kilo 116 .yillar önceydi.tedavide ilac iciyordum ,su da tutuyordu vucutta,iştah da cook aciyordu.az ,az ,kademeli kademeli vere vere 79 a kadar indim.Ayda 3_4 kg verilirse en cok ,bi daha kolay kolay almiyorsun.Kalici kilo vermek önemli,hayata yaymak..Spor salonuna da gitmisligim var ,ordan da hareketlerin hepsini biliyorum.onu da evde kendim uyguluyorum.cok tavsiye ederim,inanılmaz sekillendiriyor vucudu.Instagramda bir suru sayfa var ,kendi sporunu kendin yap gibj,onlari da takip ediyorum.Armut tipliyim.tani basen ,kalca kısmı olan.ona göre hareketler yapiyorum.Umarim hepimiz hedeflerimize sagliklarla ulasiriz.Senin boyun kacti? Bki hesapladin mi?

Bende 113 gördüm çok panik oldum hemen verdim sonra diyetisyene başladım kilo verdim ama baktım aynı diyeti veriyor bıraktım Çok ilgisi yoktu sonra 10. takıma geldim çok güzel kilo verdim Sağlık sorunu çıktı çok zor anlar yaşadık şükür hepsi bitti diyeti tamamen bıraktım ve aldım Olsun yine veririz yeterki isteyelim Boyum 1.62 vücut tipi mi bilmiyorum Benim sıkıntı simit bölgesi canım Diyet rayına otursun ayda 3 -4 kilo iyi Spor salonuna gitmeye cesaret edemedim yarıda bırakırım diye

Cok gecmis olsun canim ,her seyin basi saglik valla İradeli olursak mutlaka veririz .Armut tipi ,belden asagisi daha yagli olan tip.Yani kilo basen ve baldirda birikiyo falan.göbek yok ama.Elma tipi ise tam tersi belden asagisi ince yani bacaklari ,baseni yok ama göbek bölgesi ve üstü genis olan tip .Spor hareketlerini ona göre ayarlarsan cok daha verimli olur o yüzden sordum vucut tipini.Bir de ben ,yemeklerden en az 1,5_2 saat sonra ,yemege baslamadan da yarim saat önce su icmeyi birakma kuralini katiyetle uyguluyorum.Onun da cok faydasini gordum.Yemek yerken asla su icmiyorum.Icecek de icmiyorum.Bazilari bunu önemsemiyor ama ben cok memnunum böyle yapmaktan.

Canım benim her yer orantılı alıyor ama kilo ve şeker olunca göbek özellikle mide çıkıyor bu beni fazla rahatsız ediyor Allahtan etim çok sıkı yoksa vay halime oda genetik şükür

Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşiğı lor peyniri
2 dilim sucuk
1 adet zeytin
Domates yeşil biber yeşillik
1.5 dilim çavdar ekmeği

Ara :
1 fincan sade türk kahvesi

Kahve şimdi içeceğim Diyetim iyi gidiyor Ben diyet yaptığım zaman moral motivasyon çok yüksek oluyor Kilom : 103.4
Verilen kilo : 100 gr

Süper liste canim.Arada ben de yiyorum sucuk az .Tartilma isini haftada bir gün ve sabah ac karnina hallediyorum .

Süper liste canim.Arada ben de yiyorum sucuk az .Tartilma isini haftada bir gün ve sabah ac karnina hallediyorum .
Teşekkür ederim canım arada yemenin pek zararı olmaz sanırım Her gün tartılıyorum çünkü herhangi bir hata yaptımsa düzeltme adına Tartılmak şimdilik iyi geliyor stres olmuyorum

Öğle :
Yarım yağsız tost
Marul maydonoz yeşil biber

Ara : 1 kupa kahve

Yine suyu az içmeye başladım şimdiye kadar 1 lt olmuştur kahve ve su zamanı 3 3.5 lt olmalı

Ara : şeftali muz

Akşam :
5 kaşık türlü
Yeşillik

Ara :
Çay
2 kaşık yoğurt olabilir

Bu günümde böyle geçti Diyette yavaş yavaş alışmaya başladım elbette arada sapmalar olacak Hiç bir şey yokmuş gibi diyette devam edilecek yoksa bu uzun yol bitmez

Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
Domates marul maydonoz
2 zeytin
1.5 dilim çavdar ekmeği

Ara :
1 fincan sade kahve

Yeni içiyorum Sabahları açlık hissetmiyorum Bıraksam onbeş onaltıya kadar dayanabilirim Ama mide ağrısı oluyor Kilom : 103,4 gr
Verilen kilo : sabit

Ara :
1 elma
1 lokum ve bisküvi
1 sade türk kahvesi

Bulantı yaptığını bile bile tatlı yiyorum Resmen kilo almak için uğraşıyorum

Akşam :
5 kaşık türlü
Domates marul maydanoz
2 kaşık yoğurt

Ara :
Çay
Başka olursa yazarım

Bir günü daha tamamladık Sanki çok yemişim gibi midem de bir his var

Ara : 21,30
Yarım porsiyon kuşbaşı
2 dilim pide
Yeşillik söğüş

Saati yazdım pes demek için Eşim işi gereği yemekte idi bizede göndermiş yememek olmaz aynen durumum bu sevgili günlük

Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
2 zeytin
Domates yeşil biber
1 dilim çavdar ekmeği

Ara :
1 fincan sade türk kahvesi

Şu anda
Tam menü değiştirmeyi düşünürken dün akşamki kaçamaktan dolayı vazgeçtim
Kilo : 104

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…