Beklediğim

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gozlerin-miydi-yuregimi-titreten.873088/ kapattırdığım konu vardı. fazlasıyla müdahil oldukları için ve bende tekrardan konu açıp yazmak istedim bana psikolojik rahatsızlığın var diyenler olduğu için. diğer hesabımda yönetimden izinliydi ama kapandı orda da konu açmıştım kim olduğum nasılsa ortaya çıktı (geceilesafak)

konuda bahsettiğim kişiyle 1 haftaya yakındır konuşuyoruz. kendisi şu aralar hastayım toparlanamadım daha kendime gelemedim iyileşeyim konuşacağız seninle dedi. astım hastası üstüne grip olmuş bilen bilir ne kadar ağır atlatıldığını. hoş hatunsun güzelsin ama ne diyeceğimi bilmiyorum. oraya geldiğimde konuşalım dedi. olur dedim bende. iyileştiğinde konuşuruz. şimdi kendisi ne olumluyum nede olumsuz ne olur anla beni dedi bende tamam dedim. sohbetimizde bir değişme asla olmadı. muhabbet ediyorz hal hatır soruyoruz. ki düşünme süresi olarak istediğini varsayıyorum ben bu süreyi o yüzden de düşünmesi için zaman vericem. ki ben yazmazsam o yazmaya devam ediyor. nasıl olduğumu vs. sorarak.
ve szden de bu süre içinde ek olarak ne yapmam gerektiğine dair olumlu tavsiyeler gelirse sevinirim. Çünkü biliyorsunuz ki çoğunuz erkekler ufacık bir gribi kansermiş gibi atlatıyorlar :)
Dert değil diye kapanmasın konum yada taşınmasın rica edeceğim.

Sen pası atmıssın. Bu saatten sonra top onda. Sen biraz dur o harekete gecsin ve sana karsı düsüncelerini söylesin.

Sence de internetten bulduğun ve doğru dürüst tanımadığın birinin peşinde fazla koşmuyo musun?bana soracak olursan seni pek fazla iplemiyor sevgilisi olabilir eşi olabilir ve sana net bi cevap vermemesi de senden çok hoşlanmadığını gösterir.

Bu yaşıma kadar erkeklerle ilgili çok net öğrendiğim bişey varsa o da değil grip iki eli kanda olsa da bi kızdan hoşlanıyosa onla yine de ilgileneceğidir.

Bence pek ümit bağlama ve kendini geri çek, çünkü yapacağın bişey yok.Fazla ilgili durduğunu çok belli etmişsin.

Genel olarak yazacağım ortak tanidiklarimiz çok fazla patronu vs. Bir çok kişiyi tanıyorum çevresinde. Aynı şehirde değiliz elbette ama internetten de değil arkadasligimiz sık sık seyahat eden biri işi dolayısıyla. Kendisini zaten 5-6 aydır tanıyorum

konunu tam anlamıyla bilmiyorum.ama yorumlardan netten tanıştığını öğrendim.hiç yüzyüze görüştünüz mü.belki başka rahatsızlığı var.sonuçta nette tanışmışsın ki kızların başına neler geldiğini tv den görüyoruz.sapık mıdır hırsız mıdır nedir bilemezsin.hoş bir bayansın diye hitap etmesi aslında seni dişiliğin için istediğini belli ediyor.yani sanki biraz başka şeyler düşünüyor gibi.bence dikkat et derim.görüşme diyecem ama sanırım gönlünü kaptırmışsın. yaşınız kaç bu arada.

Hoş hatunsun mu?
Pazardan mal mı seçiyor?
Ve siz de beyin keyfi gelsin de tamam diyerek sizi ihya etsin diye mi bekliyorsunuz?
Brnim bildiğim çok tatlı birisin, çok iyi niyetli birisin falan denir.
Erkeklerin fuckbody ararken de hoş hatun dediklerini biliyor musunuz?
Bile bile saçmalığa yürüyorsunuz haberiniz olsun.
Biraz kadınlık onuru taşımaktan
Hadi oradan demekten
Kimsenin keyfini beklemeyecek kadar kendinize saygı duymaktan zarar gelmez.

Erkekler sevdikleri, hoşlandıkları, değer verdikleri kadına saygı duyarlar.
Bir erkek ilerisi için bir şeyler düşündüğü kadına bu şekilde samimiyetsizce cümleler kurmaz.

Astımmış vah vah.
Kanser hastası olup sevdiğinin peşinden gisen adamlar varken bu bahane çok komik.

adam seni iyi oyalıyor, inşallah gözün açılır diyeceğim de hiç sanmıyorum. hastalık vs bunlar bahane. öteki hesabınla açtığın konunda da adamın üstüne fazla düştüğünü düşünmüştüm zaten. defalarca "hoşlanıyorum" dedin ya da ima ettin ve istediğin cevabı duymadan, demekten de vazgeçmeyeceksin büyük ihtimalle. adam senden hoşlanmıyor. beklediğinle kalırsın ancak.

Ben de ortaya yazıyım madem.
Senden hoşlanıyo olsa 5 ayda nişanlı bile olabilirdiniz üzgünüm ama :KK45:

beklemede kal üstüne gitme normal devam et bakalım :KK14: ay sonunda anlamışmı mesajları şükür yani :KK53::KK53:

Back
X