Beklediğiniz gibi biriyle karşılaştınız..

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, sorum daha çok bekarlar için.. Şimdiye kadar beklediğiniz gibi biriyle karşılaştınız.. Davranışınız nasıl olur? Hemen bir cevap yazmaz mısınız? Hemen cevap vermez misiniz? Yoksa hemen tanımaya mı çalışırsınız? Öyle bir durumda nasıl hareket edersiniz?

Kesinlikle tanımaya çalışırım tabiki, kimsenin iç dünyasını bilemeyiz, kavun değilki koklayasın..

Tanımaya çalışırım ama beklediğim kişi olduğunu hissettirmem, üstüne düşmeden, korkutup kaçırmadan ince ince işlerim, bırak o acele etsin, o düşsün üstüne

Tanımadan onun beklediğim kişi olduğunu dusunmem zor olur.. Ha ama görüntü olarak diyorsanız tanımaya çalışırım.Ama önemli olan dışı gibi ici de beklediğim gibi mi? Genelde ikisi bir arada zor oluyor. Tanımak da fayda var ama hiç birşeyi hissettirmem. Emin olana kadar.

beklediğim gibi biriyle hiç tanışmadım .
hep bir şekilde hayatıma girip benim sinirlerimi bozdular .

Nerde karsilastiginiz da cok onemli.
Eger sanalsa, beyaz atli prens olarak gorunen kisiler cogunlukla beyaz maskeli kisiler cikabilir aman dikkat!

Eger arkadas ortami falansa tanimaya calisin. Benden bir tavsiye, iyi yanlarinizin yaninda eger varsa eksi yanlarinizida ona en basinda gosterin yani oldugunuz gibi olun ki gercekten beklediginiz gibi biri mi o zaman anlarsiniz.

Cunku arti yonlerinize herkes tahammul eder, onemli olan sizi eksilerinizle de tasiyabilecek mi?

Valla hiç kendimi geri çekmedim,aptal saptal naz ayaklarına girmedim. Çatır çatır mesajlaştım,konuştum,gezdim/tozdum.
Oh iyi yaptım çok da güzel oldu. Evlendik,2. bebemizi de yaptık. Musmutlu çekirdek aileyiz..

Tanımaya çalışırım tabii ki. Ben de pek öyle ilgilenmiyormuş rolleriyle uğraşamam. Daha doğru düzgün tanımadığın birine saçma sapan nazlar... İlgileniyorsam gösteririm yani.

görüntü olarak beklediim gibi biriyle tanıştıysam eğer hemen tanımaya çalışırım kendimi naza çekmem, sorarım anlattırırım. daha önce başıma geldi internetten biriyle tanıştım bişeyime yorum yapmış, çocuğu bir görün ama harikalar harikası, uzun boy sporcu üçgen vücut nasıl yakışıklı. neyse normal geyik yapmaya başladık ikimiz de aynı şehirdeyiz, buluşalım falan dedi bigün, iyi olur dedim beni kesecek hali yok ya arabamla gideceğim merkezi bir yerde olacağız falan. oturduk sohbet muhabbet, çocuğu biraz mıymıy buldum. neyse dedim belki ben yanlış düşündüm. sonra arabalara yürürken karşıdan karşıya geçerken eliyle kolumu tuttu, zerre kadar elektrik almadım. derken tabi ben biraz uzaklaştım çünkü çocuğa umut vermek istemiyorum çünkü o bana bayılmış açıkça da söyledi, tekrar buluşalım dedi bu sefer kesin düzgün değerlendiricem dedim, ı ıh yine olmadı.

yani ben tip olarak beğendiğime şans veririm ama öncelikle olarak nasıl davrandığıyla birlikte duygularım şekillenir. sırf gözüme iyi gözüküyo diye tahammül edemediğim adama yüz vermiyorum.

Tanımaya çalışırım. Çok heyecanlanıp hemen üstüne gitmek olmaz bence. Zamana bırakmak her durumda en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…