görüntü olarak beklediim gibi biriyle tanıştıysam eğer hemen tanımaya çalışırım kendimi naza çekmem, sorarım anlattırırım. daha önce başıma geldi internetten biriyle tanıştım bişeyime yorum yapmış, çocuğu bir görün ama harikalar harikası, uzun boy sporcu üçgen vücut nasıl yakışıklı. neyse normal geyik yapmaya başladık ikimiz de aynı şehirdeyiz, buluşalım falan dedi bigün, iyi olur dedim beni kesecek hali yok ya arabamla gideceğim merkezi bir yerde olacağız falan. oturduk sohbet muhabbet, çocuğu biraz mıymıy buldum. neyse dedim belki ben yanlış düşündüm. sonra arabalara yürürken karşıdan karşıya geçerken eliyle kolumu tuttu, zerre kadar elektrik almadım. derken tabi ben biraz uzaklaştım çünkü çocuğa umut vermek istemiyorum çünkü o bana bayılmış açıkça da söyledi, tekrar buluşalım dedi bu sefer kesin düzgün değerlendiricem dedim, ı ıh yine olmadı.
yani ben tip olarak beğendiğime şans veririm ama öncelikle olarak nasıl davrandığıyla birlikte duygularım şekillenir. sırf gözüme iyi gözüküyo diye tahammül edemediğim adama yüz vermiyorum.