Bekledim ama gelmedi :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğer gittiyse bu çocuk iyice havalara girer ve gerisi gelir..umarım gitmemştr ve bu iş en doğru şekilde hallolur.

:)) geri geldım arkadaşlar. kusura bakmayın daha erken cevap yazamadım.
sorunumuzu çözdük.

onun hatası büyük olsa da benım de yaptığım yanlış şey ona hıç kendını anlatma fırsatı vermemem oldu.

o akşam arkadaşlarımla tanıştırıcam demıştım hatırlarsanız. ama bu olay olunca arkadaşlarımla buluşacağımız yere gıtmemeye karar vermıştım ya, gelıp benı aldı ve oraya gıdıcez, söz verdım sana hem de arkadaşlarının kafasında 'sevgılısı ızın vermıyor da gelemedı' gıbı bır ımaj yaratmak ıstemem dedı.

ve durum da şöyleymiş kızlar..

sevgılımın kendı arabası olan bır arkadaş ' dışarı çıkıyorum benımle gelmek ıster mısınız' demış.
benım akıllının da en yakın arkadaşı gıdıyormuş, 3 kışı gıtmışler. tam o sırada ben mesaj göndermışım işte.

yanında nakit de olmadığı için kendı başına dönememış yanıma.. (parasının olmadığı kesınlıkle doğru bu arada)

madem bana neden 2 saat bekle dedın dıye çemkırdım halıyle!
düşünemedım hemen dönerız sandım, baskı yaptım ama araba benım olmayınca dönemedım dedı.

bı de dışardaydık ben böyle kızarken. dızlerının üstüne çöküp özür dıledı bi sürü ınsanın ıçınde.

ama tabıkı hemen yelkenlerı suya ındırmedım (:
ılk kez böyle bışey yaptığı ıçın affettım sayılır ama başına kakıp duruyorum. e hakettı :)

canım çok sevindim kaydirigubbakcemile3
inşallh bi daha böl sorunlar yaşmazsnız, mutlu mesut sürdürün ilşknizi...:Saruboceq:

valla güzelim resmen dayaklık hiçbi açıklaması olamaz bence bunun adam gibi iki saat bekletmek yerine yarın buluşalım deseymiş.. bilemiyorum ama hiç iyi şeyler yapmazdım sevgilime:))

Back
X