Bekledim ama gelmedi :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bu erkekler ne zannediyor kendinikötükedihüso
Sakın kolay kolay affetme canım:olmaz: çünkü yaptığı çok büyük bir terbiyesizlik.
Benim sevgilim ödü kopar 5 dakika dışarda bekleticek beni, kaparlar diyekaydirigubbakcemile3
Aklınca sana ders vermeye çalışmış herhalde o çağırdığında gitmeiğin için.
dediğim gibi biraz burnunu sürttür bakalım, hemen unutulmasın bu olay...:delphin:

sevgilin önceden de böyle bi insanmıyıdı yani vurdumduymaz davranmış biraz..kız arkadşını 2 saat yalnız başına bi yerde bekletmek hiç hoş değil. üstelk akşam akşam..
ben tam anlamadım, nasıl haberi olmuyormuş buluşacağndan mesj attım diyosun.cevap gelmemiş, peki neden cevap vermediğini veya mesajları alıp almadğnı sordun mu?zaten almış olsa da 2 saat beklersen gelirim diyip bi de üstüne gelmemesi sonra da naptın diye sormaması, merak etmemesi düşündürücü..
şöyle bi yorum getirebilirim, belki de sen ona fazla mesai yaptığı gün buluşmayalım dedin diye alınmıştr o da seni bu şekilde cezalandrmk istemiştr :uhm:CADIARZU

sevgilin önceden de böyle bi insanmıyıdı yani vurdumduymaz davranmış biraz..kız arkadşını 2 saat yalnız başına bi yerde bekletmek hiç hoş değil. üstelk akşam akşam..
ben tam anlamadım, nasıl haberi olmuyormuş buluşacağndan mesj attım diyosun.cevap gelmemiş, peki neden cevap vermediğini veya mesajları alıp almadğnı sordun mu?zaten almış olsa da 2 saat beklersen gelirim diyip bi de üstüne gelmemesi sonra da naptın diye sormaması, merak etmemesi düşündürücü..
şöyle bi yorum getirebilirim, belki de sen ona fazla mesai yaptığı gün buluşmayalım dedin diye alınmıştr o da seni bu şekilde cezalandrmk istemiştr :uhm:CADIARZU

bu ılk kez yaptığı bışey. peşembe günü buluşalm dedı ama ıkımızın de durumu uygun değildi. bunu sorun yapmadı sonra. ya da sorun yokmuş gıbı davranıp aklınca misilleme de yapmış olabılır.

her şeyı geçtım zaten ınsan bı haber vermez mı akşam şurda olucam dıye?

Ulus a gıtmış bır de, ankarayı bılenler ulus'un gece pek tekın bı yer olmadığını bılırler, gezılecek bır çarşısı da yok ki...

Akşam görüşelım dıye ısrar edıyor şu anda mesajla.. Nerede olduğumu bılıyorsun dedım. Bu saatten sonra o daha özür bıle dılememışken ayağına gıtmem ben!

doğru sölüyosun canım ben ankaralyım ve ulusta hiç işim olmaz yani biz normal insanlar gezmek veya arkadaşlarla takılmak için ulus u tercih etmiyoruz, gece de gündüz de pek tekin bi yer değil.
ilk defa yaptıysa dedğin gibi misilleme yapmaya çalşmıştr.
eğer ilşknizn sağlamlığna güveniyorsan, seni sevdğinden eminsen ve onu kaybetmek istemiyorsan bu durumu en doğru şeklde halletmelisn.ulusta naptını mutlaka öğren,yaptıklarının açıklmasnı yapsın.eğer seni kızdrmk için yaptysa bunu da sölesin.başka bişi peşindeyse açıkça anlatsın sana.
sevgilin her durumda hatalı ve bi özrü hakediyosun:delphin:

telefonunu kapatması 2 saat bekletmesi
we gelmicem demesi sonra bi de üstüne
bulusucagımızı bilmiodum demesi cok garip hatta sinir bozucu
ortada bi sorun yokkenm böyle dawranması garip
ayyy ben burda sinir oldum senin yerinde olsam neler yapardım sewgilime
senle olmaıs gerekirken arkadaslarıyla gezio çok yanlıs çok

doğru sölüyosun canım ben ankaralyım ve ulusta hiç işim olmaz yani biz normal insanlar gezmek veya arkadaşlarla takılmak için ulus u tercih etmiyoruz, gece de gündüz de pek tekin bi yer değil.
ilk defa yaptıysa dedğin gibi misilleme yapmaya çalşmıştr.
eğer ilşknizn sağlamlığna güveniyorsan, seni sevdğinden eminsen ve onu kaybetmek istemiyorsan bu durumu en doğru şeklde halletmelisn.ulusta naptını mutlaka öğren,yaptıklarının açıklmasnı yapsın.eğer seni kızdrmk için yaptysa bunu da sölesin.başka bişi peşindeyse açıkça anlatsın sana.
sevgilin her durumda hatalı ve bi özrü hakediyosun:delphin:

sağol canım yorumun ıçın ben de aynen böyle düşünüyorum. arkadaşları var çalıştığı yerden herhalde onlarla beraber gıttı. sormadım ama anlatmasını beklıyorum. daha önce oraya gıtme çok ıyı bı yer değıl demıştım. daha ankaraya gelelı bır ay bıle olmadı ve etrafı bılmıyor pek, arkadaşları gıderken onu da çağırmış olabılırler.

ama nasıl oraya gıdebılıyorsa bıraz daha uğraşıp benım yanıma da gelebılır. çalıştığı yere 15 Dakıka uzakta okulun kampüsünde kalıyorum. bı yolunu bulup gelebılır ısteyen kışı... bakalım özrünü beklıyorum ama o uzatırsa ben de uzatırım çünkü hıç bu kadar değersız hıssetmemıştım kendımı...

Hiç 2 saat biri beklenirmi ya..hadi bekledin gelmeyişi daha kötü olmuş..
Ben olsam beklemem.. bekliyorsam arkadaşlarını bırakıp gelmeli
Sen kız arkadaşısın.. erkek değil.. ne o öyle.. gelicem ..yok gelmiycem..

Sebep ne olursa olsun bir erkegin bir bayani hele ki aksamin bir saati disarida bekletmeye hakki yok; bu büyük bir terbiyesizlik! Ya sana bastan "bi yanlis anlasilma olmus, ben su an gelemiycem hayatim, sen hemen geri dön bekleme vs." diyecekti; ya da mümkünse hemen arkadaslarini birakip gelecekti!
Ne demek ya "1-2 saat beklersem gelirim?! Ve daha da büyük terbiyesizlik sen mesaj yazmasan, büyük bir ihtimalle gelemeyecegini haber vermeyecekmis bile! Ne zannediyorki beyefendi kendini?!
Yangina körükle gitmek istemiyorum ama bence bu hemen affedilebilecek bir olay degil; ki ne kadar terbiyesizce davrandigini anlasin... ben senin yerinde olsaydim bu aksam onunla asla bulusmazdim!
Oh ne alaaa, ben bulusmak isteyince beni böyle hice sayacak, sonra da o istedi diye beyefendiyle bulusucam, öyle mi? Cok bekler!!!

ilk defa böle bişeyle karşılaşıyosan sorun değil bence, yani tabiki hatalı ama herkes hata yapar değilmi, düzgün bi şekilde konuşur tekrar etmemesini rica edersin:teselli:

ama ilk değilse, büyük bi derse ihtiyacı var derim..:olmaz:

Sebep ne olursa olsun bir erkegin bir bayani hele ki aksamin bir saati disarida bekletmeye hakki yok; bu büyük bir terbiyesizlik! Ya sana bastan "bi yanlis anlasilma olmus, ben su an gelemiycem hayatim, sen hemen geri dön bekleme vs." diyecekti; ya da mümkünse hemen arkadaslarini birakip gelecekti!
Ne demek ya "1-2 saat beklersem gelirim?! Ve daha da büyük terbiyesizlik sen mesaj yazmasan, büyük bir ihtimalle gelemeyecegini haber vermeyecekmis bile! Ne zannediyorki beyefendi kendini?!
Yangina körükle gitmek istemiyorum ama bence bu hemen affedilebilecek bir olay degil; ki ne kadar terbiyesizce davrandigini anlasin... ben senin yerinde olsaydim bu aksam onunla asla bulusmazdim!
Oh ne alaaa, ben bulusmak isteyince beni böyle hice sayacak, sonra da o istedi diye beyefendiyle bulusucam, öyle mi? Cok bekler!!!

:gitme: haklısın..
şımdı de mesaj attı ben dün buluşacağımız yerde beklıycem senı dedi. gelmıycem dedım. yıne de beklıycem dedı. gıtmeyı düşünmüyorum. söyledım ama belkı gıdıp bekler, ben gıtmeyınce de bana kızar!

gıtmemeye karar vermekte doğru yaptığımı düşünüyorum. sız ne dersınız?

ilk defa böle bişeyle karşılaşıyosan sorun değil bence, yani tabiki hatalı ama herkes hata yapar değilmi, düzgün bi şekilde konuşur tekrar etmemesini rica edersin:teselli:

ama ilk değilse, büyük bi derse ihtiyacı var derim..:olmaz:

canım ılk kez yapıyor ama bahanesı de şu arkadaşlarıyla sigara mı alacaklarmış neymiş :oklava: (sanırım tütün almak ıçın gıtmış, babam da sıgarasını kendı sarardı, sevgılım de öyle yapıyor.)

sigaraya tercıh edıldığımı öğrenınce ıyıce delırdım! :1shok: :oklava:

Eğer gözden çıkardıysan ilişkini gitme,ama ben bu çocuğu seviyorum diyorsan ve işler çatallaşmasın diyorsan git,git aama gereken azarını da usturuplu bir şekilde yap.Yani affettim ama büyüklük bende imajını yarat,yoksa totosu kalkar,inmez ebedi:delphin:

:gitme: haklısın..
şımdı de mesaj attı ben dün buluşacağımız yerde beklıycem senı dedi. gelmıycem dedım. yıne de beklıycem dedı. gıtmeyı düşünmüyorum. söyledım ama belkı gıdıp bekler, ben gıtmeyınce de bana kızar!

gıtmemeye karar vermekte doğru yaptığımı düşünüyorum. sız ne dersınız?

Canim dogru karar vermissin bence...
Gitsin de görsün bakalim beklemenin ne demek oldugunu!
Ayrica sana kizmaya hakki yok; sonucta sen ona "gelmeyecegini" söyledin; o bunu dahi yapmadi; ne yüzle kizacakmis!
Üzülme lütfen... anladigim kadariyla kaybetmekten cok korkuyorsun; hani gitmezsen kizar ve isin boyutu degisir gibilerinden... bak söyle düsün: eger sirf bu olay yüzünden iliskiniz bitecekse bitsin; eger böyle bir seyi sebep gösterecekse zaten onunla birlikte olmaya degmezmis diye düsün!
Ama isin o noktalara gelecegini hic sanmiyorum ben...
Ama sen genede düsün tasin; nasil mutlu olacaksan öyle karar ver...

Canim dogru karar vermissin bence...
Gitsin de görsün bakalim beklemenin ne demek oldugunu!
Ayrica sana kizmaya hakki yok; sonucta sen ona "gelmeyecegini" söyledin; o bunu dahi yapmadi; ne yüzle kizacakmis!
Üzülme lütfen... anladigim kadariyla kaybetmekten cok korkuyorsun; hani gitmezsen kizar ve isin boyutu degisir gibilerinden... bak söyle düsün: eger sirf bu olay yüzünden iliskiniz bitecekse bitsin; eger böyle bir seyi sebep gösterecekse zaten onunla birlikte olmaya degmezmis diye düsün!
Ama isin o noktalara gelecegini hic sanmiyorum ben...
Ama sen genede düsün tasin; nasil mutlu olacaksan öyle karar ver...

haklısın canım... bu kadar zorlukları atlattıktan sonra böyle bır meseleseden ayrılık aşamasına geleceğımızı sanmıyorm ama yıne de yıpranıcaz belkı.. hıç bışey olmamış gıbı gıdemem.. bu kendımı bır hıç olarak görmek olur... :umursamaz:
hala görüşelım vs. dıyor ama bu akşam olmaz, şımdı değil....
:sinifsinif:

gitme canım görüşmeye bugün :umursamaz:
zaten haberde vermişsin gelmiycem diye
ona rağmen beklemek istiyorsa beklesinn
sen en azından onun gibi seni orda 1-2 saat bekletip sonra gelmiycem demedinn :dilcikar:
baştan söyledin gelemiyceğinii
sakın bu durumu alttan alma
kesin tavrını koyy :1closedeyes:
sen nasıl bi insansın beni gelmeyeceğin halde orda bekletip sonra ben mesaj atınca gelemeyeceğini söylüyorsun
oda yetmezmiş gibi eve gittimmi ne haldeyim diye sormuyorsun bile
bide kalkıp benden özür dileyeceğine karşıma çıkmış buluşacağımızı bilmiyordum diyorsun
pess doğrusuuuu !!! dee :oklava:
ben iki elim kanda olsa seni bekletmez yine gelirdim kız başıma dee :mymeka:
ayy daha neler varda denecek aslında neyse yaaaa
alttan alma taviz verme sakın canım :olmaz:
taviz tavizi getirir unutma :delphin:

ben olsam gıtmezdım ne yanı adam gelecegım 2 saat bekle dıyor tütün dedıgın başka bırsey olupta kendınden geçmiş olmasın sakın senınkı.hemde nasıl içi elvermiş anlamıyorum ya bu erkeklerı ne kadar odunlar kendılerıne aynı şey yapılsa kesın çıldırırlar küplere bınerler umarım gitmemişsindirde ne olduunu beyfendı anlamıştır.ve dovecum hatırlıyormusun sana daha bıkac gun once umarım sız farklı olursunuz umarım demıştım daha adam şimdiden aynı olacağının sınyalını vermeye başlamış buda küçük bır uyarı.

Back
X