Bekleme ve boşanma

mutlaka canın yanıcak..
bu hayatında büyük değişiklik çünkü..ama zamanlara yaraların kabuk bağlayacak..alışacaksın...

ne oldu peki neler oldu evliliğinizde biraz anlatsana arkadaşım.
birde cok karamsarsın buda gayet normal şuan ama emin ol hepsi geçicek

Kendi işi vardı ama doğru düzgün işe gidip gelmiyordu, evde yatıyordu. Üstelik kredi çekmişti düğün için, onları da ödeyemiyordu. Evin kirası, suyu, elektriği her şeyini ben karşılıyordum. Daha evliliğimizin ikinci haftasında internetten arkadaşlarıyla görüşmeye başladı; evde ben konuşmazsam o hiç konuşmuyordu; benimle hiç ilgilenmiyordu.

İşinde de sürekli internetten chat yapıyordu. Çok konuştum, şans verdim, "Ben böyle sürdüremem" dedim; "Birlikte bir şeyler yapalım" diye ısrar ettim. Oysa evleneli 3 ay olmuştu. "Bunalımdayım" diyordu, internette kadınlarla konuşuyordu, onlara "Ne güzelsin" gibi iltifatlar yağdırıyordu.

Ben de evi terk ettim, annemlerde kaldım, 3 gün sonra barıştık ama o hiç değişmedi. "Ben hep böyle olacağım, değişemem" diyordu. Sürekli evlendiği için pişmanlık içindeydi. Bunu açık açık söylemekten kaçınmıyordu. Geceleri saat 3'te bile hálá internet başında onunla bununla konuşuyordu. Sonuçta dayanamadım, "Boşanalım" dedim; "Bitti" dedim; hemen yüzüğünü çıkardı, bana attı. Seven insan hemen yüzüğünü çıkartıp atar mı? Oysa ben öyle çok sevmiştim ki onu; aklımdan çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…