Mesele iyilik değil karşılıkta değil aslında sorun şu sevilmeyecek istenmeyecek bir şey yapmadım insanın zoruna giderKarşılık bekleyerek iyilik yapma, yaptığını başa kakma
hayır ona bunları söylemiyorum ama düşerken yanında olduklarımız ayagı kalkmaya baslayınca insanada bir dokunuyor ben ne yaptım diyeSon cümlenize istinaden diyorum ki ailesinin davranışlarına ama ben sevgilim için şunu bunu yaptım diye karşılık bekler gözüyle bakmayın. Kendileri bilir. Kimse kimseyi sevecek diye bir şey yok. Oldu da ilişkiniz ilerledi,evlendiniz saygı korunduğu müddetçe sevgi olmasa da olur.
Eş ailesini seven kadın sayısı epey az.
Takılmayın boşuna.
Bir de her fırsatta sevgilim için şunu yaptım,çok destek oldum vs demeniz rahatsız edici olabilir.
Eğer buraya yazdığınız gibi sevgilinizle de konuşurken konu ailesine gelince(şart değil)dilinizde sürekli destek oluşunuz varsa kabak tadı verebilir.
Şahsen hoşlanmam.
Ailesi seni ne kadar tanıyor?Mesele iyilik değil karşılıkta değil aslında sorun şu sevilmeyecek istenmeyecek bir şey yapmadım insanın zoruna gider
İyi de düşerken yanında olduğunuz kişiyle bir sorununuz yok yazdığınıza göre. Ailesi sorun. E buna yapacak bir şey yok ki.hayır ona bunları söylemiyorum ama düşerken yanında olduklarımız ayagı kalkmaya baslayınca insanada bir dokunuyor ben ne yaptım diye
Bayadır tanıyor 3 buçuk yıldır .ama hissediyorum hiç samimi değiller yaniAilesi seni ne kadar tanıyor?
Sevmiyorlar demek ki. Yapacak hiçbir şey yokBayadır tanıyor 3 buçuk yıldır .ama hissediyorum hiç samimi değiller yani
Haklısın canım ama aileside yönlendiriyor etkiliyor bir nevi etkiniyordur diye düşünüyorum mesela buluşuyoruz ses çıkarma diyor iyice sinir olmaya başladım son 1 aydır bu şekilde.İyi de düşerken yanında olduğunuz kişiyle bir sorununuz yok yazdığınıza göre. Ailesi sorun. E buna yapacak bir şey yok ki.
Sevgilinize gelecek olursak da yapmayın bu kadar. Balık bilmezse hâlik bilirden,e yapmasaydın'a evrildik toplumca. Bir yere kadar olur ama bu maddi manevi bir noktada durmalı. İnsanlar çabuk alışır kendileri yerine birilerinin onlar için düşünmesine.
Ses çıkarma mı?!Haklısın canım ama aileside yönlendiriyor etkiliyor bir nevi etkiniyordur diye düşünüyorum mesela buluşuyoruz ses çıkarma diyor iyice sinir olmaya başladım son 1 aydır bu şekilde.
Evet neden söylemiyorsun diyorum çok kavga ettik yansıdı akılları kalmasın tarzı diyor bir nevi haklı bir nevi saçma bizim ilişkimiz bi kimseyi ilgilendirmez diyorumSes çıkarma mı?!
Neyi saklıyormuş pardonBurdaki sorun tamamen sevgilinizden kaynaklı işte. Bir kere daha düşünün.
Evett evet ama arada bir geliyprdu yani oyle yasamak dediğimiz aynı oda falan değil ev müsaitti gelir giderdş bazen uyurdu mecburi durumlardan kaynaklıErken arkadasiniz bir yil anne babanizla yasadiginiz evde sizinle mi yasadi. Ben yanlis anladim sanirim
Evet neden söylemiyorsun diyorum çok kavga ettik yansıdı akılları kalmasın tarzı diyor bir nevi haklı bir nevi saçma bizim ilişkimiz bi kimseyi ilgilendirmez diyorumSevgilin saçmalamaya başlamış, sorsana bi neden buluştuğumuzu falan gizliyoruz ailenden diye? Cevabı var mı buna
Ama şimdiden fazlaca yüzgöz olmuşsunuzEvet neden söylemiyorsun diyorum çok kavga ettik yansıdı akılları kalmasın tarzı diyor bir nevi haklı bir nevi saçma bizim ilişkimiz bi kimseyi ilgilendirmez diyorum
Kendisi bana 3 defa yüzük takmış insan.ama işte ciddiyeti anlayamıyorum artık
Peki bu surede ailesi ve aileniz iletisim kurdu mu? Tanistilar, konustular mi?Evett evet ama arada bir geliyprdu yani oyle yasamak dediğimiz aynı oda falan değil ev müsaitti gelir giderdş bazen uyurdu mecburi durumlardan kaynaklı
Neyse ki bunun farkındasınız. Bana göre böyle erkekler kendilerine yardım eden kadınları sevgili olarak görmüyor. Zor zamanlarında destek olmuşsunuz (bence sizi ve ailenizi kullanıyor) bugün ailesi bitir dese hemen ayrılır sizden. Hatta bence görüşmediğinizi ayrıldığınızı söylüyor. Beraberken bırak yanında olduğunuzu söylemeyi ses çıkarmamanızı istiyor.düşerken yanında olduklarımız ayagı kalkmaya baslayınca insanada bir dokunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?