beklemek elden bişey gelmemesi ne zor..

__mina__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
43
0
86
Diğer
gecenin bu saatinde halaa uyuyamadım ve 1 aydır ne bir ayı aylarca da bu haldeyim mafoldumben

derdim çook uzun en başından alıp anlatayım en azından hem paylaşmış rahatlamış olurum hem de fikirlerinizle yolumu çizerim..

şimdiye kadar 1 kişi ile çıktım sevgili oldum.. o da üniversite zamanında oldu aslında ikimizin kafasında da öyle bişey yoktu ama arkadaş ortamından gaza gelip başladık diyebilirim.. ama hep uzaktaydık 5 yıl boyunca başka şehirlerde yürüttük ilişkimizi.. küçük tartışmalar elbette oluyordu ve genellikle uzaklıktan kaynaklanıyordu yakınken hiç tartışmazdık.. tartışma sebeplerimiz de genellikle benim giyimim kıyafetlerim erkek arkadaşlarımdan kaynaklanıyordu ama öyle çok uzatan kavga çıkaran biri de değildi hakkını yememek lazım şimdi..

uzakktık ya aklı kalıyordu aslında hissediyodum ama bende inatım biraz ne derse zıttını yapıyordum istemeden :çok üzgünüm: derken devirdik rahatlıkla 4 yılı.. ama dört yıl sonra benim karşıma biri çıktı beni etkiledi etkilemek için çok çaba verdi ve yalana gerek yok etkilendim :gitme: o zamanlarda da zaten ihmal ediliyodum ama işte birden ara verelim diyiverdim sevgilime.. bişey demedi hiç bişey demedi ve tmm diyerek kapattı telefonu.. sonra aradım hemen aradım eşeklik ettim kafam çok karıştı dedim ama ne fayda hiç aramadı 1 aya yakın her gün aradım ama baana karşı soğuktu defalarca özür diledim fayda etmedi :çok üzgünüm: sonra bi gece bana mesaj attı herşey bitsin diye.. nasıl ağladım nasıl yıkıldım bilemezsiniz hemen aradım gece konuşmayalım sabah konusuruz dedi peki diyerek kapattım sabah aradım konusurken sanki tanıdığım bildiğim biri deildi beni kırdı ağır sözler söyledi benle dalga geçti ve kapattı telefonu.. küçük çapta kriz geçirdim ve etkilendiğim çocuk başımdan ayrılmadı bişey olucak diye.. ona da anlattım bi erkek arkadaşım olduğunu ama aramızın bozuk olduğunu alsanaalsanasmile vazgeçmedi benden.. derken 6 ay falan hiç aramadı sevgilim beni :a015: sonra bir şans bi umut gözüktü kapıdan.. bi olay yüzünden onu görebilme ihtimalim gerçekleşti görmek için ama bayaa çaba sarfettim başardım gördüm ve bana karşı çok soğuktu ne bekliyodum ki zaten :mymeka: sonra bana ne yaptın sen hayatımı mahvettin dedi bana açıklama yap ki senden nefret etmeyeyim dedi yasakkelime konuştuk uzun uzun ve birbirimize şans verdik.. tamam hayallerimde olan erkek tipi başka ama yüreği benimdi mirmirmirmir beni ondan başka kimse böyle sevemezdi ki ayrıca benim erkeklere güvenim hiç yoktu babam dahil tek güvendiğim erkek o idi.. tekrar başladık neticede.. etkilendiğim kişiye sevgilimle birbirimize şans verdik dedim zaten her zaman onu arkadaşım olarak gördüüğümü söylüyordum etkilendğimi asla ona söylemedim hatta kimseye davranmadığım kadar ters davranmıştım.. iyiki de yapmışım o karaktersiz adam meğer aynı anda 4 kızla berabermiş söylediği herşey yalanmış kendimi halaa aptal gibi hissediyorum ama olan oldu neticede halaa hayal kırıklığını yaşıyorum ona karşı :çok üzgünüm: keşke en baştan beri hiç tanımasaydım hata yaptım :mymeka: sevgilime de anlattım aramızda gizli saklı olmasın diye bu kişinin varlığını söyledim saklayamadım ve bunu içinde dert etti fotosuna bakmış faceden ve bana dediği şey çocuk hoş yakışıklı ve z engin istersen beni bırakabilirsin mutlu olmanı istiyorum dedi o kadar kötü oldum ki :a015: derken bir yıl daha sorunsuz geçirdik sevgilimle ama üniversite bitip evime döndüğümde isteyeyim dedi askere de gidecekti gitmeden ciddi bişey olsun dedi ama ben aptalım yaa hazır değilim dedim hem anneme de söledim annem de birikim yyapın askerden de gelsin ölee ciddi bişey olsun dedi bunu ona söylediğimde bana karşı anında soğudu aramaları kesti.. 1 ay boyunca aradım bana bölee davranma elbette beklicem seni dedim seviyorum dedim ama bişey demedi hiç bi zaman hemde ben böyleyim artık sen ta ki gel iste diyene kadar dedi aramıcam sormıcam dedi güzel şeyler sölemicem dedi.. en son ise hani ben başkasını soktum ya hayatıma senden beklemiyordum dedi ve tamam söylüyorum beni dinleyen anlayan tek kişi var artık dedi hayatımda biri var dedi ohaoldumsmile yıkıldım hemen kapattım msni tlfnu.. sabah olduğunda ise mesaj gördüm bak sen bunu bile kabul edemiyosun dedi (söylediği intikam almak için uydurduğu bişemiş) bende ben tanıdığımda ciddi bişey olmamıştı ve senden ayrı idim seninki bambaşka dedim.! derken tartıştık ve senle hiç mutlu olmadım dedi bana hiç mutlu edememişim onu ben 5 yıl boyunca neden benle beraberdi pekii.. kıyafetlerimi bahane etti yinee.. saçma sapan bir sürü şey bunları söyledi ve askere gitti ulaşmıyo bana ben ise ne yapacağımı bilmiyorum gitmeden önce de mutlu da olduk tabi ama mutsuz da çok oldum dedi bana beni sevdiğini biliyorum ama benim için bişey yapmıyosun dedi ki ben onun için ailemden habersiz yanına gidiyordum yapmam dediğim şeyleri yaptım bunları hiçe sayıyor askerden sönünce ilk işim seni aramak olacak dedi 15 ay beni aramayan birine ne denir ne denmeli sizce?? seviyorum onu evet ama bazen de alışkanlık mı diyorum?? kafam allak bullak herşeyi içime atıyorum ve artık bana bişey olcak diye korkmaya başladım.. saddece paylaşmak istedim ben.. uzun yazdım farkındayım kusura bakmayın..

Son düzenleme:
nasıl ya??
hem başka biri var onun hayatında, onunla mutlu senle mutlu değil..
ama askerden dönünce ilk işi seni aramak olucak..
anlamadım kuzum, eksik bi şeyler mi var bu hikayede??

nasıl ya??
hem başka biri var onun hayatında, onunla mutlu senle mutlu değil..
ama askerden dönünce ilk işi seni aramak olucak..
anlamadım kuzum, eksik bi şeyler mi var bu hikayede??

yoo hayır beni denemek için uydurmuş ben de kabul edemezmişim bölee bişeyi ama o kabul edip devam etmiş benle..

aman ya eften püften şeyler icin bitirmeyin ya güvenini kazanmaya bak tekrardan az deil 4 yıl :(
ii düsün derim ben

ayy cok kafam karisti...
onun guvenini kaybetmissin canim o yuzden boyle davraniyor. bir sekilde ona ulasmaya calissan? yani ne bileyim askerligini nerde yapiyor, gidilebilecek bir yer mi? carsi izni falan filan ne zaman oluyor ogrenebilir misin?
hic olmadi eger askerlik yaptigi yeri biliorsan oranin numarasini bul ve su kisiyle gorusmek istiyorum cok acil falan de belki gorustururler...
onun guvenini nasil geri kazanacaksin bilmiyorum...cocugun seni sevdigi belli yani bak istemeye gelelim falan demis, ciddi dusunuyor...hissettiklerin aliskanlik mi degil mi bilemicem canim bunu sadece sen bilebilirsin:delphin:

Son düzenleme:
Mrb cnm beni de uyku tutmadı ve haa netteyim bu saatte.Hikayeni okudum ve 10yıllık arkadaşımın yaşadığı ilişkiye ve olaylara o kadar benziyo ki yaşadıkların.Onunda 5yıllık bir ilişkisi vardı ve uzaktı.Çocukta yok yere kıskançlıklar yapıyordu.Sık kavga ediyorlardı ki uzak ilişkilerde bu oluyor benm ilişkimde uzaktı ve eşimle sık kavga ederdik o dönemler.Neyse arkadaşımda senin gibi bazen boşlukta olur hoşlanırdı ilgisini çeken kişilerden ama sevgilisinden hiç vazgeçmezdi ve sadece bana anlatırdı duygularını.Çok fazla git gel yaşıyordu o da.Bi de sevgilisini seviyordu ama tip olarak beğenmiyordu arkadaşım ondan dolayı o da alışkanlık mı acaba diye sorgulardı hep.Neyse ayrıldılar 5.yılda ve arkadaşım çok acı çekti.Kaç kez ayrılıp birleştiler ama yapamıyorlardı birlikteyken artık saygı bitmişti.Sonunda kesin olarak ayrıldılar.Arkadaşım 2kişiyle görüştü o çocuktan sonra ama ikiside olmadı.Birisi 3ay birisi belki 1ay sürdü.Uzunca bi süre etkisinden kurtulamadı önceki ilişkisinin.Dile kolay 5yıl normal bi durum yani.Şimdi arkadaşımın birisiyle ciddi bir ilişkisi var ve çok seviyor yeni sevgilisini.Çocukta nişanlandı.Arkadaşım da yaza nişan düşünüyor çok mutlu.Yeni sevgiliside hoş değil arkadaşımda farkında ama altın gibi kalbi var diyor.Bence tipi geç.En yakın arkadaşımdan biliyorum işte o kdr dert eder düşünürdü şimdiki çocuğa göre eskisi daha iyi bence o da farkında.Neyse sen arkadaşınla birlikteyken neler yaşadığını iyice bir düşün hatta yaz dha iyi analiz için.Bak bakalım olumlular mı fazla olumsuzlar mı?Karar vermende bu noktayı da baz alsan iyi olur derim ben.Diğer nokta çocuk seni arayınca onun sesini duyduğun zaman ya da onu gördüğün zaman ki hislerin ne olacak bu da önemli?Hislerin yoğunsa ve mutluysan onunla devam et yoluna ama onun güveninde kazan bu arada.Arkadaşın sana kendi yaşadığı duyguları kısa sürelide olsa yaşatmış tepki vermekte haklı ancak tepkisi abartılı olmuş.Bir de bence şuna çok dikkat et evlendikten sonra başına kalkar mı yaşadığınız olayı?Öyle bi yapıdaysa hiç düşünmeden bitir bence.Bir de arkadaşının yapısı nasıl?Olayları çok abartan birisi midir?Sorun çıktığı zaman çözmeye çalışmak yerine küsüp kaçmayı mı tercih eder?Düşün bunlarıda.Nacizane fikirlerim bu saatte dağınık olmuş olabilir kusura bakma artık.Hayırlsı olsn hakkında....

salla gitsin.sen onun oyuncağımısın ki seni kandırıyor.15 ay aramayacak.olmaz.bence o olgunlaşamamış zaten.restini çek derim.bu ne yahu bunun adı aşk mı.ayrıca asker bir erkeğin duygusal olarak sevgiliyeolan ihtiyacı oldukça yüksek dönemidir..manevi destek, özel birisi tarafından beklendiğini bilmek ister insan..15 ay sana ihtiyacı yoksa zaten hiç yok.bence sana o çoktan yol vermiş..

ayy cok kafam karisti...
onun guvenini kaybetmissin canim o yuzden boyle davraniyor. bir sekilde ona ulasmaya calissan? yani ne bileyim askerligini nerde yapiyor, gidilebilecek bir yer mi? carsi izni falan filan ne zaman oluyor ogrenebilir misin?
hic olmadi eger askerlik yaptigi yeri biliorsan oranin numarasini bul ve su kisiyle gorusmek istiyorum cok acik falan de belki gorustururler...
onun guvenini nasil geri kazanacaksin bilmiyorum...cocugun seni sevdigi belli yani bak istemeye gelelim falan demis, ciddi dusunuyor...hissettiklerin aliskanlik mi degil mi bilemicem canim bunu sadece sen bilebilirsin:delphin:
ahh işte ona ulaşmam mümkün değil artık 20 gün içinde izne gelicek sanırsam o zaman onunla konuşmayı düşünüyorum.. tşk ederim yorumun için canm..
Mrb cnm beni de uyku tutmadı ve haa netteyim bu saatte.Hikayeni okudum ve 10yıllık arkadaşımın yaşadığı ilişkiye ve olaylara o kadar benziyo ki yaşadıkların.Onunda 5yıllık bir ilişkisi vardı ve uzaktı.Çocukta yok yere kıskançlıklar yapıyordu.Sık kavga ediyorlardı ki uzak ilişkilerde bu oluyor benm ilişkimde uzaktı ve eşimle sık kavga ederdik o dönemler.Neyse arkadaşımda senin gibi bazen boşlukta olur hoşlanırdı ilgisini çeken kişilerden ama sevgilisinden hiç vazgeçmezdi ve sadece bana anlatırdı duygularını.Çok fazla git gel yaşıyordu o da.Bi de sevgilisini seviyordu ama tip olarak beğenmiyordu arkadaşım ondan dolayı o da alışkanlık mı acaba diye sorgulardı hep.Neyse ayrıldılar 5.yılda ve arkadaşım çok acı çekti.Kaç kez ayrılıp birleştiler ama yapamıyorlardı birlikteyken artık saygı bitmişti.Sonunda kesin olarak ayrıldılar.Arkadaşım 2kişiyle görüştü o çocuktan sonra ama ikiside olmadı.Birisi 3ay birisi belki 1ay sürdü.Uzunca bi süre etkisinden kurtulamadı önceki ilişkisinin.Dile kolay 5yıl normal bi durum yani.Şimdi arkadaşımın birisiyle ciddi bir ilişkisi var ve çok seviyor yeni sevgilisini.Çocukta nişanlandı.Arkadaşım da yaza nişan düşünüyor çok mutlu.Yeni sevgiliside hoş değil arkadaşımda farkında ama altın gibi kalbi var diyor.Bence tipi geç.En yakın arkadaşımdan biliyorum işte o kdr dert eder düşünürdü şimdiki çocuğa göre eskisi daha iyi bence o da farkında.Neyse sen arkadaşınla birlikteyken neler yaşadığını iyice bir düşün hatta yaz dha iyi analiz için.Bak bakalım olumlular mı fazla olumsuzlar mı?Karar vermende bu noktayı da baz alsan iyi olur derim ben.Diğer nokta çocuk seni arayınca onun sesini duyduğun zaman ya da onu gördüğün zaman ki hislerin ne olacak bu da önemli?Hislerin yoğunsa ve mutluysan onunla devam et yoluna ama onun güveninde kazan bu arada.Arkadaşın sana kendi yaşadığı duyguları kısa sürelide olsa yaşatmış tepki vermekte haklı ancak tepkisi abartılı olmuş.Bir de bence şuna çok dikkat et evlendikten sonra başına kalkar mı yaşadığınız olayı?Öyle bi yapıdaysa hiç düşünmeden bitir bence.Bir de arkadaşının yapısı nasıl?Olayları çok abartan birisi midir?Sorun çıktığı zaman çözmeye çalışmak yerine küsüp kaçmayı mı tercih eder?Düşün bunlarıda.Nacizane fikirlerim bu saatte dağınık olmuş olabilir kusura bakma artık.Hayırlsı olsn hakkında....

evet çok benziyor gerçekten canım yaa mafoldumben aslında öyle durumları kafama kakmaz yani kendinin de üzüleceği konularda konuşmaktan kaçınır yokmuş gibi davranır sıkıştırmaz.. olayların iyi yönünü kötü yönünü yazıyorum ve onu gerçekten sevdiğimi anlıyorum oturup ağlıyorum :gitme: 20 gün sonra gelecek işte o zaman beni ararsa ve eğer halledebilirsek sorunları o zaman rahat edicem ama sanırım ben beni aramamasından korkuyorum ve kendim arayarak da daha fazla ona ısrarcı olmamak istiyorum.. artık herşeyin hayırlısı diiyorum.. teşekkür ederim yanımda olduğunz için a.s.

salla gitsin.sen onun oyuncağımısın ki seni kandırıyor.15 ay aramayacak.olmaz.bence o olgunlaşamamış zaten.restini çek derim.bu ne yahu bunun adı aşk mı.ayrıca asker bir erkeğin duygusal olarak sevgiliyeolan ihtiyacı oldukça yüksek dönemidir..manevi destek, özel birisi tarafından beklendiğini bilmek ister insan..15 ay sana ihtiyacı yoksa zaten hiç yok.bence sana o çoktan yol vermiş..

aklım aynen böyle diyor.. ama çevremde ne kadar kiişi varsa seni çok seviyor seni orada iken gelmeme korkusu ile bırakıyor diyor.. mafoldumben 15 ay çok uzun bi zaman ne düşüneceğimi bilmiyorum o yuzden vivetcim

15 ay dile kolay. O sana güvenini yitirmiş belli ki ve asker psikolojisini ben çok iyi bilirim çok kötü oluyolar hayattan soğuyolar 15 ay kopuyolar ve hiç aklına gelmeyecek şeyleri kafaya takıyorlar. Ama seni hala seviyorsa inan seni arayacaktır. Ben de asker bekliyorum 1 ay olu gideli ve allaha çok şükür arıyabiliyor. Ggündüz ne kadar yoğun olursa olsun gece 3 de arayabilyor . Birliğinin biliyorsan sen ara. Senin sevgini gereçkten hissederse seni arayacaktır zaten. Ama o pskolojide herşeyi düşünebilir. Diyebilir bkalım beni bekleyecekmi bednen habersiz ! Buda olabilir. Herşey olabilir. Allahtn hayırlsı olsun cnm.

Bence- seni deniyor canım. Duygularından emin olmaya çalışıyor. Kendince şöyle düşünmüş olabilir : "Beni sevdiğini söylüyor, ee ben de onu seviyorum ama ona olan güvenimi yıktı. Askere gidicem istetiyim dedim onada yok dedi. Ben askerdeyken acaba bekler mi beni? Madem duygularından emin olduğunu, beni sevdiğini söylüyor seven insan beklemez mi hiç canım? Dur bakalım ben gelene kadar beni bekle diyince ne diyecek bana, hareketleri nasıl olacak? " Ben böyle düşündüm açıkcası canım. Bence sen sevginin arkasında dur. Ben snamıyorum ki seni 15 ay boyunca aramasın. Oraya adım attığı ilk anda senin adını syaıklamaya başlıcaktır o ! Ama bir süre aramaz.

Uzun ilişkilerin kaderi sanırım bu... Aşk alışkanlığa dönüşünce,insan anlık boşluklarda başka birine kayabiliyor hemen.

Ev arkadaşımın 6 yıllık bir ilişkisi vardı. Seviyodu ama heyecan kalmamıştı ilişkilerinde. Sürekli başkalarına kayıyodu aklı ve sonunda bir gün geldi aldattı. Ayrıldılar...

Her neyse özellikle biribirinden uzak olunca insan böyle şeyler yaşayabiliyor. Bu 15 aylık askerlik süresince seni aramazsa ve döndüğünde tekrar devam etmeye karar verirseniz; senin duyguların aynı olcak mı ?? bence soğursun ondan. Yine aklını başka birileri karıştırabilir. Yani böyle 15 ay hiç iletişim içinde olmadan olmaz ki.... nesiniz şimdi siz ? arkadaş mı ? sevgili mi ? sen ne için bekleyeceksin ki ? belki aramayacak. belki sana acı çektirmek istiyo hayatına biri girdi diye... 15 ay bekleme bi şekilde ulaş bi sonuca vardır derim...

15 ay dile kolay. O sana güvenini yitirmiş belli ki ve asker psikolojisini ben çok iyi bilirim çok kötü oluyolar hayattan soğuyolar 15 ay kopuyolar ve hiç aklına gelmeyecek şeyleri kafaya takıyorlar. Ama seni hala seviyorsa inan seni arayacaktır. Ben de asker bekliyorum 1 ay olu gideli ve allaha çok şükür arıyabiliyor. Ggündüz ne kadar yoğun olursa olsun gece 3 de arayabilyor . Birliğinin biliyorsan sen ara. Senin sevgini gereçkten hissederse seni arayacaktır zaten. Ama o pskolojide herşeyi düşünebilir. Diyebilir bkalım beni bekleyecekmi bednen habersiz ! Buda olabilir. Herşey olabilir. Allahtn hayırlsı olsun cnm.
o gideli de bir ay oldu işte acemisi bitince gelecek ya o zaman arasam mı diyorum sürekli.. tşk ederim canım Allahım sizi de kavuştursun inşallah..
Bence- seni deniyor canım. Duygularından emin olmaya çalışıyor. Kendince şöyle düşünmüş olabilir : "Beni sevdiğini söylüyor, ee ben de onu seviyorum ama ona olan güvenimi yıktı. Askere gidicem istetiyim dedim onada yok dedi. Ben askerdeyken acaba bekler mi beni? Madem duygularından emin olduğunu, beni sevdiğini söylüyor seven insan beklemez mi hiç canım? Dur bakalım ben gelene kadar beni bekle diyince ne diyecek bana, hareketleri nasıl olacak? " Ben böyle düşündüm açıkcası canım. Bence sen sevginin arkasında dur. Ben snamıyorum ki seni 15 ay boyunca aramasın. Oraya adım attığı ilk anda senin adını syaıklamaya başlıcaktır o ! Ama bir süre aramaz.
ben sevgimin arkasındayım ama bana bekle demiyor beklemesine beklerim ama ya boşuna hayallere kapılırsam mafoldumben beklemek elden gelen tek şey beklemek :çok üzgünüm: kafamda artık atmam gerek sürekli düşünüyorum ve bu bana iyi gelmiyor :çok üzgünüm:
Uzun ilişkilerin kaderi sanırım bu... Aşk alışkanlığa dönüşünce,insan anlık boşluklarda başka birine kayabiliyor hemen.

Ev arkadaşımın 6 yıllık bir ilişkisi vardı. Seviyodu ama heyecan kalmamıştı ilişkilerinde. Sürekli başkalarına kayıyodu aklı ve sonunda bir gün geldi aldattı. Ayrıldılar...

Her neyse özellikle biribirinden uzak olunca insan böyle şeyler yaşayabiliyor. Bu 15 aylık askerlik süresince seni aramazsa ve döndüğünde tekrar devam etmeye karar verirseniz; senin duyguların aynı olcak mı ?? bence soğursun ondan. Yine aklını başka birileri karıştırabilir. Yani böyle 15 ay hiç iletişim içinde olmadan olmaz ki.... nesiniz şimdi siz ? arkadaş mı ? sevgili mi ? sen ne için bekleyeceksin ki ? belki aramayacak. belki sana acı çektirmek istiyo hayatına biri girdi diye... 15 ay bekleme bi şekilde ulaş bi sonuca vardır derim...

işte evet aklım aynen bunu diyor ben kimi beklicem sevgilimi mi arkadaşımı mı yoksa ben ne bekliyorum :çok üzgünüm: 15 ay bu şekilde habersiz beklemek ruh sağlığımı bozar.. :a015:

oof cok zor bir durum izne geldiğinde tekrar cık karşısına ve çözün sorunları
sevıyorsun hala...o da sevıyorsa düzelirrr

oof cok zor bir durum izne geldiğinde tekrar cık karşısına ve çözün sorunları
sevıyorsun hala...o da sevıyorsa düzelirrr

karşısına çıkıp ne dicemi bilmiyorum daha doğrusu o kadar çok söylemek istiyorum ki hangisi doğru hangisi yanlış bilemiyorum..

Cnm izine geldiği zmn herşey netleşir bence.O seni aramazsa geldiğinde sen onu ara ve konuşun.15ay beklemek olmaz hiç iletişim olmadan ve sonunun ne olduğunu bilmeden.Bence o da dayanamaz uzun bir süreç çünkü.Hayırlısı olsun hakkınızda inş

15 ay bekledikden snra ne gbi hayallere kapılıp hüsrana uğramaktan korktuğunu anlamadım?
Zaten sana askere gitmeden söz,nişan yapalım demiş sen reddetmişsin..
Bunların hayal kırıklığımı bahsettiğin?
Evlilik,birliktelik mi?
Eğer öyleyse madem bunların hayalini kuruyosun veya kurucağndan şüphelisin neden reddettin? :umursamaz:
İzinden gelmesini falan bekleme bence..
Nerde askerlik yaptığını biliyosan birliğini ara konuşma imkanınız varsa konuşabilrsinz zaten..
Eğer ulaşamazsan öyle mecbur izne gelmesini bekliceksin başka çare yok..
Karşı tarafın söylediğide mantıksız.. Sen beni arama ben askerden döndükden snra seni ararım..
Neden böyle bişey söyleme gereği duydu?
Beklemezse bende onun yokluğuna orda kendimi alıştırıyımda tamamen benim için yıkım olmasın düşüncesylemi acaba?
Yada kimseye beni bekle dememeliyim böyle bi hakkım yok düşüncesiylemi?
Bunu bilemiyoruz tabikide.. Onlarn cevabını sorarak öğrenceksin ancak.. :delphin:

cocuk seni seviyor canim ya bak sen baskasiyla gorusmene ragmen, askere gitmeden once nisan yapalim demis...sen de olmaz deyince senden iyice suphelendi demek ki...belki bu kiz simdi tamam seni beklicem seviyorum diyo ama ben yokken beni aldatacak diye dusunmustur...baksana zaten biz gorusururken bile baska birinde etkilendi, ben askerdeyken neler olmaz diyordur...hem de onun nisan teklifini kabul etmeyince iyice suphelenmistir...en azindan arada nisan olsa oyle kolay kolay baskalariyla gorusemez, aldatamaz is ciddiye binecek, cevremiz iliskimizi ogrenecek ben yokken icim rahat olacak diye dusundu sanirim ve senden de karsilik alamayinca gurur yapti seni aramicam artik dedi...

Back
X