• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklemek

Clarissaclarissa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
18
4
86
Selam Kızlar,
Sizce birseyi beklemek zaman kaybı mıdır ? Ben bir şeyi beklerken nereyese başka şeylere odaklanamıyorum ve hiç keyif alamıyorum :KK43: Neden böyle oluyor bilmiyorum :KK17:

Aslında çok da hoş bir şey değil. Haftaya canımı sıkan bir insanla görüşücem, geçen görüşmemde içimde kalan ama söyleyemediğim şeyler vardı ve bu sefer ona haddini bildirmeye planlıyorum.:sinirli: Ama bu görüşmeyi beklerken, neredeyse başka hiç birseyi dusunemiyorum. Halbuki görüşmeye daha günler var. Resmen hayatımdan aldığım zevk uçtu gitti :silah:

Aslında çok da hoş bir şey değil. Haftaya canımı sıkan bir insanla görüşücem, geçen görüşmemde içimde kalan ama söyleyemediğim şeyler vardı ve bu sefer ona haddini bildirmeye planlıyorum.:sinirli: Ama bu görüşmeyi beklerken, neredeyse başka hiç birseyi dusunemiyorum. Halbuki görüşmeye daha günler var. Resmen hayatımdan aldığım zevk uçtu gitti :silah:
korona var görüşmeyin

Ah keşkee :KK51: işle ilgili haftalık bir görüşme olacak ve internetten, ne yazık ki görüşmeme gibi bir şansım yok. kendimi bir şekilde sakinleştirmeye çalışıyor bu süreçte, ama neden birkaç gün sonra olacak birşeye bu kadar taktım ve günü yaşayamıyorum bir türlü anlayamıyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum:KK43:

Back
X