• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklemekten sıkıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlendiğinizde onu nelerin beklediğinden falan bahset belki cesaret eder :)

Siz neden bu kadar hırslandınız onu çözemedim ben. Teşekkürler yorumlarınız için, anladım görüşünüzü.
ben hirskanmdim ben evliyim sorun yok sana soyliyeyim mi iliskinin civigu cikar ve ilk tanistigi kisiyle evlenir bunlari cok gördum ben etrafimda. 5 yil uzun bir süre en azindan bir nisan olsun....

böyle uzatip uzatip sonundada evlenelin artik diyen arkdasimi yuz üstü birakti erkek arkdasi... ben inan bunu cok gördüm . nisan yapacaksiniz sonucta baska birsey degil. oda kiz tarafin mastrafi onun degil?! insan sevdigi kisiyle nasil yuzuk takmak istemez? aileler tanisin istemez. sonunda seni birakirsa ne olacak ? en azindan bor söz yapilabilir.

böyle uzatip uzatip sonundada evlenelin artik diyen arkdasimi yuz üstü birakti erkek arkdasi... ben inan bunu cok gördüm . nisan yapacaksiniz sonucta baska birsey degil. oda kiz tarafin mastrafi onun degil?! insan sevdigi kisiyle nasil yuzuk takmak istemez? aileler tanisin istemez. sonunda seni birakirsa ne olacak ? en azindan bor söz yapilabilir.
Anladım demek istediğinizi ama benim aman beni bırakmasın gibi bir paniğim yok. Ayrılırsak da beni yüz üstü bırakmış olmaz, hayırlısı böyleymiş derim. Bu arada bizim ailelerimiz tanışıyor zaten. Yani çok geleneksel bir ilişkimiz yok.

Anladım demek istediğinizi ama benim aman beni bırakmasın gibi bir paniğim yok. Ayrılırsak da beni yüz üstü bırakmış olmaz, hayırlısı böyleymiş derim. Bu arada bizim ailelerimiz tanışıyor zaten. Yani çok geleneksel bir ilişkimiz yok.
kendin bilirsn ne diyeyim ama yeterince tanismisin yani beklentin olmasa konu acmazdin ztn. en yakin zamanda nisanlanirsin insallah

Back
X