Kocaman adamın yaptıgna bk valla ıyı sabretmısın . Bırılerine sordursanız derdi neymıs sizınınle diye?
arkadaşlarların dediği gibi diyorum bende.biraz rahatlayın bence.şimdi daha yeni çalışmaya başlamışsınız.o da öyle.önce kendini ortamdaki insanlara kabul ettirmek,ortama alışmak vs ile geçmiştir zaten.artı sizi tanımak içinde çaba göstermiştir.geç ve aynı zamanda zor olucak belki ama olursada sağlam olacak diye düşünüyorum.
art kendi duygularımdan tam emin olmasamda ve şu anda beklemede de olsam bende ilgilendiğim kişiyle bu tarz bir diyalog ortamı oluşturmak istiyordum.bir nevi arkadaş ortamı.gerçi aynı ortamda değiliz ve kuzenimin arkadaşı.hatta ayrı şehirlerdeyiz.bana samimi davranıyor.tabii arkadaşça.
haklısınız 7 ay uzun bir süre ama red edilme korkusu taşıyordur.7ay uzun bir süre gibi gözüksede yeni tanıdığın biri için kısa bir süre.hemen yada bir kaç ayda gelip söylese sıcak bakacak mıydınız.hem tersleşmişsinizde kaç kere.selamlaşmamışsınız .bir önerim var.bunu yaparsam anlar diyebilirsiniz.bende anlasın diyorum.bize soruyorsunuz ya forumda.aynen onada sorsanız böyle . arkadaşınızın başına gelmiş gibi anlatsanız bu durumu.ayy ben bile sinir oldum.bakıcağına gelip senle konuşsa ya dedim deseniz.:44:
sabrin sonu selamettir.. bekle ama bu konuyu fazla kafana takmadan, zamaninin cogunu bu konuya harcamadan, kendi hayatina konsantre ol ve yinede biraz sabirli ol... elbet birgün biryerden bir konu acilacaktir, ve onun niyetini anlayacaksindir..
ben 1,5 sene bekledim, aslinda bilerek beklemedim, benim erkek arkadasim benimle üniversitede ayni bölümü okuyor, arkadas ortaminda tanistik normal arkadas gibiydik her arkadas gibi, hareketleri herzaman hosuma gitmisti, agir basli olmasi, terbiyeli olmasi vs..
aklimdan herzaman "InsAllah ilerde kocam da böyle bunun gibi olur" diye gecmistir ve "InsAllah ona kendisi gibi temiz biri nasip olur " diye onun icin dua etmiisimdir.. ama ona yakinlasmak onun gözüne girmek icinde birsey yapmadim... oda benim icin ayni düsüncelere sahipmis, ama bunu ben 1,5 sene sonra ögrendim ve "güzel Allahim herkesin gönlüne göre verirmis demekki" dedim ve su an yaklasik 3 senedir birlikteyiz...
canim hep kendin gibi ol, isine konsantre ol... hayirlisiyla olacaktir insAllah
olayı öyle bir hale getirdi ki kendim gibi olmama izin vermiyor
hep mücadele halindeyiz, hep savaşıyoruz sabahtan akşama kadar. normal davranabilse ben de öyle davranacağım ama yapamıyor. çevremdeki insanların kikirkikir gülüşmelerine sebep oluyor. gözlerini dikip bakmalar, kekelemeler, başkalarından kıskanmalar, el sallamalar falan filan
ben de o'nun gibi davranayım dediğimde bu seferde havalanıyor bu şahıs, küstahlık etmeler, bıyık altı gülmeler, kıskandırmaya çalışmalar filan.
normal arkadaş olamıyoruz keşke olabilsek ama mümkün olmuyor
iş çıkışında gel gidelim beraber diyorum, "yok işim var"
mesaiyi uzattığımızda hadi bir yorgunluk çayı içelim diyorum "yok işim var"
canım sıkılıyor hadi 1 el tavla atalım diyorum "yok işim var"
bu dengesizlikten bıktım, bıktım, bıktım...
karar vermek için bir süreye ihtiyaç duyabilir eyvallah ama bana ve çevreme bu kadar yansıtması, sonra da kabuğuna çekilmesi beni deli ediyor
bunları yaptığınızda tıpış tıpış gelecek mi.sanmıyorum .artı bunuda yaptım diyeceğinizi düşünüyorum.galiba en net çözüm arkadaşım böyle düşünüyorum.hareketlerin bana bunu yansıtıyor.yanılıyorsam yanılıyorum de.yanılmıyorsamda bir adım at.çok sıkıldım.yanılıyorsamda bana bu şekilde hissettiren hareketlerini yapma.ayrıca kim olsa böyle düşünür.mutlu olmak istiyorum.bende bir düzen kurmak istiyorum deyin.kafamı karıştırıyorsun deyin.bana gerçekten net ol deyin.önüme bakmak istiyorum falan.(bu arada aklıma geldikçe yazdım.karışık oldu o yüzden.)bu işler gerçekten sancılı oluyor.arkadaşın dediği gibi sabrın sonu selamettir.[/QUOTE .!.:aynen bunları yaptım ve aldığım cevap
öyle bir şey yok olsa söylerim iyisi mi ben anneme söyleyeyimde kız bulsun bana
aynen bunları yaptım ve aldığım cevap
öyle bir şey yok olsa söylerim iyisi mi ben anneme söyleyeyimde kız bulsun bana
bu kadarınıda yapıp hala bir size karşı bir harekette bulunmaması boşuna beklediğiniz anlamına geliyor artık.ne kadar nabız yoklamama testleri vs her şeyi yapmışsınız.bu arkadaş tam anlamıyla küstah.anneme söyliyeğim kız baksın demiş birde.büyük ihtimal beyimiz iş güç sahibi olmuş artık.bu türler potansiyel damat adayıdır.ailesi falanda düzgünsede.bu da şımarmıltır haliyle.boşuna beklemişim diye düşünün artık.diğer iş arkadaşalrına da ricada bulun.bana onla ilgili takılmayın.rahatsız oluyorum diye.onlarda sonuçta sizinde ona karşı tavırlarınızı görmüştürler ve karşılıklı bir durum olduğunu düşünmüşlerdir ki zaten öyle.bu adam resmen size umut vermiş.forumdaki herkes adam size aşık dedi.bunlardan birde benim.ama daha ne yapılabilir ki.
direkt söylediğinizde artık uygun bir dile bin bir özürle kusura bakma böyle düşünmemiştim diyeceğine birde nasıl davranmış ve yapmaması gereken hareketlerine devam etmiş.boşuna beklemeyin artık.yolunuza bakın.bu bir durum yok ve kız bulsun demesi olmasa bekleyin diyebilirdim ama bu da çok sancılı olacaktı.çünkü bütün testleri yapmışsınızve size karşı aşırı ilgisini göstermiş.uzun süre bekleyebilirsiniz evet yalnız ne yazık ki artık üniversitede değiliz.25 yaşında değilizki o zamanda beklemek için geç.25 yaşında olsanız derdim ki 1-2 sene beklenilebilir o da size yansıtmadıysa ilgisini ama 30 yaşına kadar insanlar evleniyor genelde.yaşın geldi mantığı.
yaptıklarının sorumluluğunu bile almaktan aciz.
ama çok içim acıyor ilkbahar var mı bir tavsiyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?