Beklemelimiyim ? tekrardan emeklerimin karailigini alamamaktan korkuyorum ?

ea136

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
6
1
1
27
ben 22 yasinda daha once 4 yil iliskisi olup nisanlanip ayrilmis bi kizim . Eski nisanlimla ayrilali 9 ay oldu cesitli sebeplerden ayrildik ama ayrildiktan sonra baska birini sevdigini soyleyip kizin fotograflarini fln atti Çok canımı yakti cok zor gunler gecirdim cok sevdik birbirimizi ama bitti pskolojik tedavi gordum aylarca onun ailesi yoktu aile oldum ellerimle yikadim bile hastayken cok fedakarlik yaptim .
1 bucuk ay once eskiden arkadasim olan bi cocukla konusmaya basladim 1 haftadir sevgiliyiz o istanbul ben ankarada ama normalde oda ankarada yasiyo ailesi filan . Deniz subayi ogrencisi ve suan 1 ayligina sefere gitti 2 3 gun konusamayip mola verdiklerinde 2 gun fln konusuyoruz ama hakkini yemeyim cok ilgileniyo arkadaslariyla gezmiyo beni ariyo 1 ay sonrada okulda olcak ayda bir belki goruscez yuz yuze . Bidaha kimse icin fedakarlik yapmam derken bu adami niye bekliyorum diyorum biseyler hissetmeye basladim surekli hayal kuruyo gelince sunu yapcaz bunu yapcaz diye sizce ne yapmaliyim kizlar 2 sene de okul okuycak daha ? Bu arada ben hemsireyim ozel sektorde calisiyorum o ogrenci ?

Beklemeye değeceğine inanıyorsan bekle derim biraz zaman ver ona kendini kanıtlasın. Belki kalbin kırılacak sonunda ama risk almadan bunu bilemezsin. Geçmişinde kötü bi deneyimin oldu diye de hıncını geleceğinden çıkarmamalısın :)

Evlenmek icin mi acele ediyorsun ogrenci olsun ne fark eder? Bazi seyleri zamana birakip mutlulugun icin yasa.
Cok aceleci gordum seni. 20 yasinda nisanlanmissin, 4 yillik iliskiydi diyorsun. 16-17 yasinda baslayan arkadaslik 4 yillik iliski olmuyor yani cocukmussunuz daha.

Neden illa uzak ilişki? Çevrenizde seveceğiniz insan yok mu? Bence bu iş de olmaz.

yani bide su var 1 haftalik bi iliski ve 3 gun yazmayan bi adam daha arada guven olusmamisken bu biraz zor geldi hata mi yapiyorum acaba diyorum ?

E onun okul falan bitene kadar sende evlenme çağına gelmiş olursun.bunun neyini sordun ki:) beklemek,fedakarlık vs herkes bi şekilde emek veriyor ilişkiye kimse de bütün verdiklerinin karşılığını almış değil yasaya yaşaya :)

Fazla fedakarlık vefasızlığa yol açar.
Bunu bilir söylerim.
Bu yenisi de zaten mezun olur olmaz işi hazır.
Oyüzden çok fedakarlık yapmış olmuyosun.
Azıcık bekle içine sinerse bas nikahı.

yani bide su var 1 haftalik bi iliski ve 3 gun yazmayan bi adam daha arada guven olusmamisken bu biraz zor geldi hata mi yapiyorum acaba diyorum ?
O 3 gün isteyerek mi yazmıyor yoksa telefon çekmiyor falan mi?

gemide denizde oldugu icin telefon cekmiyo sehir sehir geziyolar . Arkadaslariyla vakit gecirmek yerine oturup benimle konusuyo üstume cok düsüyo . Uzun bi sure birlite olup boyle bi sorun olussa kabul ederim ama suan acaba bu fedakarlik gereksizi diyorum zamaninda soz verdim kendime cunku ?
Fazla fedakarlık vefasızlığa yol açar.
Bunu bilir söylerim.
Bu yenisi de zaten mezun olur olmaz işi hazır.
Oyüzden çok fedakarlık yapmış olmuyosun.
Azıcık bekle içine sinerse bas nikahı.

O 3 gün isteyerek mi yazmıyor yoksa telefon çekmiyor falan mi?

Ay bu kısmını yeni gördüm.
Ozaman siz sadece 4 gün mü görüştünüz.
Ve 3 gündür yazmıyo.
Ne ara sıkılmış.
Eşim sevgililiğimizin ilk haftası yazdığına 1 saat cevap yazmassam yarım saat sorguya çekerdi.
Tuhaf geldi oyüzden.

Elinde imkan varken yazmıyor aramıyor olsa tamam dicem de çocuğun elinde değil ki.telefon çekmiyor. Böyle baştan da kestirip atman olmaz belki de herşey güzel gidecek.. hakkında hayırlısıni diliyorum

1 bucuk aydir konusuyoruz daha once ankaraya geldi ve gorustuk bi cok kez . simdi staj icin denizde gemiyle sefere gidiyo deniz subayi olcak o yuzden zorunlu olarak yazmiyo . yoksa boyle bisey yokken her dakika arayan soran bi insan

Hmm mazereti varmış kız çocuğun.
Bence bukadar hesap yapmayın
Spontane takılın.
İş fedakarlık boyutuna ulaşmamış henüz.
O kısma gelince dizginlersiniz kendinizi

++++++

Ilk haftadan bu kadar daraltan bir adamla nasi yapabildin ben katlanamazdim heralde
Yanlis anlama allah bir yastikta kocatsin tabi ki

Ne emegi yahu? Su lafa da gicik oluyorum. Karsilikli olarak sevgilisiniz,herkes halinden memnun,evlilik olmayinca ay emeklerimin karsiligi.

Müsait olunca sürekli arayip soruyormus iste ne guzel sukret.Evlenmek için bu kadar acele etme hayatin ne getireceği belli olmaz.
Önce bi taniyin birbirinizi uzaktan iliski yurutulurmus mu diyenlere de kulak asma benim en seviyeli ve en uzun iliskilerim su an ki dahil uzaktan iliskilerim oldu.Uzak diye bisey kalmadi artik teknoloji sayesinde uzaklar yakin oldu Turkcell reklami gibi konuştum.

Olur olur. Benim eşim de denizci. Çok seyre çıktı sevgiliyken 1-2 aylık. Telefonla bile görüşemediğimiz oldu. Müsait olunca uydu telefonuyla arardı 3-5 günde bir. Haftalarca telefon kapalı olurdu. 1 buçuk yıl sevgililik dönemimiz oldu. Döndü geldi evlendik. Söylenenin aksine denizciler geride bıraktıklarına bağlı olurlar. Tabii benim yaşım sizin kadar küçük değil onu da söyleyeyim.
Kocişkom beni okuyorsa sevgiler kocişkocum diyeyim ona. Nöbetçi de bugün.

Sen ona, ''beni uydu telefonuyla ara'' de:) uzun bir sıra oluyor ailesini, eşini dostunu aramak isteyenlerden. Ama elbet sıra ona gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…