E onun okul falan bitene kadar sende evlenme çağına gelmiş olursun.bunun neyini sordun ki:) beklemek,fedakarlık vs herkes bi şekilde emek veriyor ilişkiye kimse de bütün verdiklerinin karşılığını almış değil yasaya yaşaya :)ben 22 yasinda daha once 4 yil iliskisi olup nisanlanip ayrilmis bi kizim . Eski nisanlimla ayrilali 9 ay oldu cesitli sebeplerden ayrildik ama ayrildiktan sonra baska birini sevdigini soyleyip kizin fotograflarini fln atti Çok canımı yakti cok zor gunler gecirdim cok sevdik birbirimizi ama bitti pskolojik tedavi gordum aylarca onun ailesi yoktu aile oldum ellerimle yikadim bile hastayken cok fedakarlik yaptim .
1 bucuk ay once eskiden arkadasim olan bi cocukla konusmaya basladim 1 haftadir sevgiliyiz o istanbul ben ankarada ama normalde oda ankarada yasiyo ailesi filan . Deniz subayi ogrencisi ve suan 1 ayligina sefere gitti 2 3 gun konusamayip mola verdiklerinde 2 gun fln konusuyoruz ama hakkini yemeyim cok ilgileniyo arkadaslariyla gezmiyo beni ariyo 1 ay sonrada okulda olcak ayda bir belki goruscez yuz yuze . Bidaha kimse icin fedakarlik yapmam derken bu adami niye bekliyorum diyorum biseyler hissetmeye basladim surekli hayal kuruyo gelince sunu yapcaz bunu yapcaz diye sizce ne yapmaliyim kizlar 2 sene de okul okuycak daha ? Bu arada ben hemsireyim ozel sektorde calisiyorum o ogrenci ?
O 3 gün isteyerek mi yazmıyor yoksa telefon çekmiyor falan mi?yani bide su var 1 haftalik bi iliski ve 3 gun yazmayan bi adam daha arada guven olusmamisken bu biraz zor geldi hata mi yapiyorum acaba diyorum ?
Fazla fedakarlık vefasızlığa yol açar.
Bunu bilir söylerim.
Bu yenisi de zaten mezun olur olmaz işi hazır.
Oyüzden çok fedakarlık yapmış olmuyosun.
Azıcık bekle içine sinerse bas nikahı.
O 3 gün isteyerek mi yazmıyor yoksa telefon çekmiyor falan mi?
yani bide su var 1 haftalik bi iliski ve 3 gun yazmayan bi adam daha arada guven olusmamisken bu biraz zor geldi hata mi yapiyorum acaba diyorum ?
Elinde imkan varken yazmıyor aramıyor olsa tamam dicem de çocuğun elinde değil ki.telefon çekmiyor. Böyle baştan da kestirip atman olmaz belki de herşey güzel gidecek.. hakkında hayırlısıni diliyorumgemide denizde oldugu icin telefon cekmiyo sehir sehir geziyolar . Arkadaslariyla vakit gecirmek yerine oturup benimle konusuyo üstume cok düsüyo . Uzun bi sure birlite olup boyle bi sorun olussa kabul ederim ama suan acaba bu fedakarlik gereksizi diyorum zamaninda soz verdim kendime cunku ?
1 bucuk aydir konusuyoruz daha once ankaraya geldi ve gorustuk bi cok kez . simdi staj icin denizde gemiyle sefere gidiyo deniz subayi olcak o yuzden zorunlu olarak yazmiyo . yoksa boyle bisey yokken her dakika arayan soran bi insanAy bu kısmını yeni gördüm.
Ozaman siz sadece 4 gün mü görüştünüz.
Ve 3 gündür yazmıyo.
Ne ara sıkılmış.
Eşim sevgililiğimizin ilk haftası yazdığına 1 saat cevap yazmassam yarım saat sorguya çekerdi.
Tuhaf geldi oyüzden.
gemide denizde oldugu icin telefon cekmiyo sehir sehir geziyolar . Arkadaslariyla vakit gecirmek yerine oturup benimle konusuyo üstume cok düsüyo . Uzun bi sure birlite olup boyle bi sorun olussa kabul ederim ama suan acaba bu fedakarlik gereksizi diyorum zamaninda soz verdim kendime cunku ?
Evlenmek icin mi acele ediyorsun ogrenci olsun ne fark eder? Bazi seyleri zamana birakip mutlulugun icin yasa.
Cok aceleci gordum seni. 20 yasinda nisanlanmissin, 4 yillik iliskiydi diyorsun. 16-17 yasinda baslayan arkadaslik 4 yillik iliski olmuyor yani cocukmussunuz daha.
Ilk haftadan bu kadar daraltan bir adamla nasi yapabildin ben katlanamazdim heraldeAy bu kısmını yeni gördüm.
Ozaman siz sadece 4 gün mü görüştünüz.
Ve 3 gündür yazmıyo.
Ne ara sıkılmış.
Eşim sevgililiğimizin ilk haftası yazdığına 1 saat cevap yazmassam yarım saat sorguya çekerdi.
Tuhaf geldi oyüzden.
Ayşenazcım herkescikler Sinancigin kadar mikemmel degil.Ilk haftadan bu kadar daraltan bir adamla nasi yapabildin ben katlanamazdim heralde
Yanlis anlama allah bir yastikta kocatsin tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?