Olur olur. Benim eşim de denizci. Çok seyre çıktı sevgiliyken 1-2 aylık. Telefonla bile görüşemediğimiz oldu. Müsait olunca uydu telefonuyla arardı 3-5 günde bir. Haftalarca telefon kapalı olurdu. 1 buçuk yıl sevgililik dönemimiz oldu. Döndü geldi evlendik. Söylenenin aksine denizciler geride bıraktıklarına bağlı olurlar. Tabii benim yaşım sizin kadar küçük değil onu da söyleyeyim.
Kocişkom beni okuyorsa sevgiler kocişkocum diyeyim ona. Nöbetçi de bugün.
ilişki emeksiz olmaz ama bu sadece sizin verdiğiniz bir emek değil ki
zaman geçiyorsa karşıdaki kişi için de geçiyor
fedakarlık ediliyorsa karşı tarafta da fedakarlık söz konusu
bu ilişkiyi değerlendirmek için acele etmeyin derim ve biraz sakin düşünün çünkü uzak mesafe ilişkisi zordur.
evliliğin de acelesi yok zaten.
Gayet iyi, bir sorun yok. Denizde değil, karada şu an. Zaten gemilerde görev yapanlar da sürekli seyirde olmuyor. Bazen yurtdışı seyri olursa 1-2 ay öyle. Atandığı feribota göre değişir. 1 yıl boyunca hiçbir yere gitmeye de bilir. Ama yeni göreve atanacağı için, sanırım 4-5 yıl hareketli olur bayağı. Ama denizciler bekar değil ki. Çoğu evli, ailesi, çoluğu çocuğu var.
Kafanızın üstünde Demokles'in kılıcı gibi evlilik fikri olmadan sevgililik yaşasanız... bu iş ciddiye biner mi beklenir mi filan demeden. İnsanlar süreç içinde tanınıyor güvenilip güvenilmeyeceğini şu an ne siz ne de biz bilemeyiz. Biraz ana bırakın kendinizi mutlu olmaya bakın. O kişiyle mutluysanız sürüp gidiyorsa evlenirsiniz olmadı ayrılırsınız bu kadar ölümcül sonuçları olan bi şey gibi bakmayın ilişkilere.
ben 22 yasinda daha once 4 yil iliskisi olup nisanlanip ayrilmis bi kizim . Eski nisanlimla ayrilali 9 ay oldu cesitli sebeplerden ayrildik ama ayrildiktan sonra baska birini sevdigini soyleyip kizin fotograflarini fln atti Çok canımı yakti cok zor gunler gecirdim cok sevdik birbirimizi ama bitti pskolojik tedavi gordum aylarca onun ailesi yoktu aile oldum ellerimle yikadim bile hastayken cok fedakarlik yaptim .
1 bucuk ay once eskiden arkadasim olan bi cocukla konusmaya basladim 1 haftadir sevgiliyiz o istanbul ben ankarada ama normalde oda ankarada yasiyo ailesi filan . Deniz subayi ogrencisi ve suan 1 ayligina sefere gitti 2 3 gun konusamayip mola verdiklerinde 2 gun fln konusuyoruz ama hakkini yemeyim cok ilgileniyo arkadaslariyla gezmiyo beni ariyo 1 ay sonrada okulda olcak ayda bir belki goruscez yuz yuze . Bidaha kimse icin fedakarlik yapmam derken bu adami niye bekliyorum diyorum biseyler hissetmeye basladim surekli hayal kuruyo gelince sunu yapcaz bunu yapcaz diye sizce ne yapmaliyim kizlar 2 sene de okul okuycak daha ? Bu arada ben hemsireyim ozel sektorde calisiyorum o ogrenci ?