alah razi olsun canim uzuntumdede yanimda oldunuz sizleri tanimiyorum.ama inaniki dualrimin icindesiniz ne guzel insanlarsinizki mutlulugu derdi paylasiyosunuzHayırlısı ile inşallah bebeğin olur canım. Umudunu yitirme tedavini olduktan sonra Rabbim nasip eder inşallah
amin kardesim amin tek kendim icin.degil butun isteyen anne adaylari icin bile dua ediyorum rabbim.evladiyal.sinamasin hicbirimizi yasayanlara rabbimn rahmeti merhamet uzeelerinde olsun insalahAllah hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah size tum isteyenlere
kizlar iyi gecelr onceki konularimda dusuk gebeliklerimden dolayi test sonucu bekledigimi paylasmistim.sizlerle sonucunlm yeni cikti kan pihtilasmasi varmis heterozigot bakalim gebe kalana.kadar aspirin ve folik.asit kulan dedi doktpr gebe kalincada igne tefavisi olcakmis kizlar hamile.kalirim insalh cok heyecanliyim.simdiden insalah tedavi olunca saglikli hayirli bi evladin olur rabbim istern herkese evlat versin opuyorum hepinizi...
aynn canim.doktorda igneden bahsetti vala bebegim olsunda hergun vurunurum yeterki.ise yarasin rabbimde.kolaylgini verir insalah herseyin insalah bebegime.isim.ararken boyle sohber edriz alah hepnizden razi olsunCanim kalırsın hamile merak etme hamileliğe engel değil sadece hamile kalınca yanılmıyorsam ilaç iğne tarz birsey kullanıyorsun
amin canim benim evlt askiyla yanan herskesn gonlune.gore versinAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
ay canim insalh bnde sizin gibi sansliymdir ne guzel.dimi beegini hissetmek bn.kipartilarini bile.duyamadim yarim.kaldi hersey ama rabbim.boyle istedi.dedim.teselli ettim kendimi.ama simdi yeni umut yeni heyecan senin.adina cok.sevindim.kendim olmuscasina rabbim.saglicakla kucagina almayi.nasip.ederBende kan pihtilasmasi oldugu halde kizimi kucagima aldim.gunde iki kere vurularak hem de.simdi kizim iki aylik.sanki o igneleri ben vurulmamis gibiyim.hepsi unutuldu gitti.ins sebde sagsalim bebegini kucagina alirsin.
benimde bebegim 15 haftalikti 12 hatadan sonra belirti verdi 3 hafta ne.ler yasadim rabbim hep.dua ediyorum alahim.ne olir ne olir yasamim.tekrata evlat acisi.hicbisey benzemiyo ole aglarken inann uatume.kaynar su.dokseniz yuregimdeki.acinin yaninda hicbisy kalir rabbim.yasatmasin insalah o.zor gunler :-(Benim arkadastada vardi sizdeki durum.erken gebelik testi yaptirip bebek 2 haftalikken karnindan igne olmaya basliyordu.2cocugu var simdi.ilk bebekten önce 3 düşük yaptı.sonra teshis edildi.Rabbim tez zamanda saglikla nasip etsin.
isebyarasinda canim bnde hic korkmuyorum canim yansada dayancam bebegim.icin yeterki o iyi.olsun herseye katlanirim bnBen hergün göbekten o pıhtılaşma iğnesini seve seve oluyorum.hiç korkulcak bişey değil ztn.Allah tez zamanda nasip etsin inşAllah isteyen herkese
ne mutlu sana canim.az kalmis.sukurler olsun yavruna kavusmayaHayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.. Benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı 4 ay coraspin ve folik asit kullandım şuan hamileyim 34 haftalık olduk rabbime şükürler olsun.
amin guzelim insalah hayirlisni guzlni versin butun annelereRabbim en kısa sürede size hayırlı bir evlat versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?