beklenen sonuc nihayet cikti...

Tesis konulmasi en onemlisi. Tesis konulmus artik saglikli bebeğin olur ALLAHIN izni ile.
Sorunu biliyorlar ona gorede onlemini alirlar.
Hayirlisi olsun hakkindan.

Tesis konulmasi en onemlisi. Tesis konulmus artik saglikli bebeğin olur ALLAHIN izni ile.
Sorunu biliyorlar ona gorede onlemini alirlar.
Hayirlisi olsun hakkindan.
amin canim insalh tedavi olunca iyi guzel olir hersey tavsiyem buraki arkadaslara eger ilk.gebelik.duskle sonuclansa bile bu teslerden yaptirma imkaniz varsa yaptirin insalh yastmaz tabi rabbim kimseye ama erken.teshis hem.ruhen.hem bedenen onlemler.alinmasi icin en faydalis

Canım Allah tez zamanda sıfanıda evladınıda vdrsın ya benımde ıkı yıkdır olmyor bu pıhtılasma testı nasıl yapılıyor

İnsAllah yeniden hamile kalirsin saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin..Benim bi sorum var 3 dusugum var hatta birini suan yasiyorum bende yarin doktora gidicem. Sen devlette mi yaptirdin tahlilerini?? Eger devlette yaptirdiysan ne kadar zamanda sonucunu aldin??

Canım ben de test yaptıracağım,protein c, protein s, faktör 5 leiden, mthfr ve bir tane daha vardı. Protein testleri üniversite hastanesinde veya devlette oluyor ama diğerleri düzen labaratuvarlarinda 800 lira. Devlet veya üniversite yapmıyor.

Canım Allah tez zamanda sıfanıda evladınıda vdrsın ya benımde ıkı yıkdır olmyor bu pıhtılasma testı nasıl yapılıyor
canim bn gebeykn muaynelerimi devlet hastanlerinn birinde yaptiriyodum orda ogrendim bebegimin öldugunu doktor burda allaim.istersn.dedi bnde 2.dusugum.dedim arastirlmasini istiyorum.dedim doktorda burda arastirmadan.direk alirlar dedi bni samsundaki fakulte.hast yonlerdirdi orda dogum yaptim normal sonra zatengenetik inceleme istedigimi belirtim ona gore kan.filan.aldilar bizden sende fakulte hastlerinden birine basvur once gerekli tesleri yaparlar sonra genetik bir sorun varsa arastirlar insalh rabbim sanada evlat verir insalh cnim bnm hep dua et rabbime olmayini oldurandir o unidini kesme bnde kesmiyorum hic

Bnde arastirma hast. Gitcem bilmiyorum ne diyicekler. Ama ben zamanin uzamasindan cekiniyorum. Cok gece zMan veriyolar diye biliyorummm

devlet hastaleinde direk aliyolar amauniversite hastanelrinde.aratiriyolar ayrinti hem ucretsiz oluyo.sigortan varsa ozleller bile arastirmiyo bn burda yaptiramamistim

Peki sn devlettemi yaptirdin testini??
devlet hastaleinde direk aliyolar amauniversite hastanelrinde.aratiriyolar ayrinti hem ucretsiz oluyo.sigortan varsa ozleller bile arastirmiyo bn burda yaptiramamistim

Canim bende de kanda pihtilasma vardi. 3.gebeligimde igne coraspirin kullandim. Ama o da dustu. Sua 4. Gebeligim. Insaallah Rabbim bagislar da saglikla kucagima alirim. Her gun igne kullaniyorum. Sunu diyecem benim bu gebeligimde yine kanamalarim vardi ki hala devam ediyor riskim. Kadin dogumcum yaptirmadi ama aile hekimim israr edince bazi tahliller yaptirdik tifo dahil 6 tane hastaliga baktirdi kanda pihtilasmayi bunlar yapar dedi. Ben de yaptirdim testi tifo cikti. 14 gun ieseff igne kullandim. Ha tabi bi de ziyarete gittim ummu subyan icin. Bunlarin hepsini 4. Gebelikte yaptim. Sebepler dairesinde Rabbim neyi sebep kildi bilmiyorum ama ilk defa 14.haftayi gordum gebelikte. Hep 7.haftada dusuruyordum. Bilgin olsun istedim. Insaallah sen de en kisa zamanda bebegine kavusursun. Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli salih evlatlar nasip eylesin. Benim de bebegimi bana bagislasin.amin. senin kac dusuk var canim? Cok uzun bi yazi oldu galiba:)

Bnde arastirma hast. Gitcem bilmiyorum ne diyicekler. Ama ben zamanin uzamasindan cekiniyorum. Cok gece zMan veriyolar diye biliyorummm
aynn biraz gun atarlar belki ama.sen git bi konus belki alirlar hemen napcan.canim iste aldirmaktan baska.care yok rabbim.sabir.kolaylik versin.sana bebegin on haftaliktan buyukse eger normal.dogum yap.derim rahmin.zara gormesin hem o zaman potolojiye gider beke incelenir benim.incelenemdi bebegim karnimda bi kac gun öliu kaldigi icin kan vermek durumunda kaldim.korkma.hic olirmu rabbime dua.et kolaygini verir insalah

Aminn cnmm. İnsAllah sende bebegine saglikli bi sekilde kavusursun. Benim 7 haftalik ve 9 haftalik dusuklerim oldu 2 hafta geriden geliyordu gebelik. Gecen saglik ocagindaki doktor rahim yapinda bozukluk olabilir ya da pihtilasman vardir dedi baska sorunlarda olabilir belki dedi. Suan kimyasal gebelik yasiyorum .bu benim ikinci evliligim. İkinci evlilgimde cocuk istemedigim icin doktora gittim spiral taktirmak icin rahmin cok dar. Dogum yap dedi. Bende simdi eyfam yaptim acaba rahmimde mi sorun var diye

olsun canim.dertlerimi tecrubelrimiz.paylascaz burda benim 2 dsugum oldu ilki 9 haftalikti kalbini.duydum iki.sonra ölmus.karnimda ilincisi 15 hafatlikti:-(ense.kalinligibdediler.sonra.bebegimin butun vucudu ödem oldu bi kac hafyatada öldü karnimda bana hidrop fetalis demisti doktor

Cnm suan kimyasla gebelik yasiyorum. Tedavi gormek istiyorum ama o arada hamile kalirsam o da duser diye korkuya hemen olsun bitsin tedavim istiyorum insAllah hersey istedigim gibi olur hizli ilerler hastanedeki islerm

Geçmil olsun demiyorum gözünüz aydın .başka bı sorun çıkmamiş.siz hamile kalırsanız sadece iğneler var oda deger evlat için.arkadaşlarımdan biliyorum .hattta arada karınları buyudugunde iki arkadaşa iğnelerini yapmışlığım var.hiç korkulcak birşey değil.saglıkla kucagına bebeginizi alırsınız inşallh.

Rabbim birdaha yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…