Geçmil olsun demiyorum gözünüz aydın .başka bı sorun çıkmamiş.siz hamile kalırsanız sadece iğneler var oda deger evlat için.arkadaşlarımdan biliyorum .hattta arada karınları buyudugunde iki arkadaşa iğnelerini yapmışlığım var.hiç korkulcak birşey değil.saglıkla kucagına bebeginizi alırsınız inşallh.
rabbimn belki imtahindir.bizlere canim belko rabbim.icin.hayirlis.budur bizm.icin ole.kendmizi.avutcaz yoksa.dayanilmasi.zor bisy senin daha yeni oldugu.icin normal.kurtaj olursun uniye.git bakalim.alirlarsa orda aldir ve inceletir kesin eger cok gun atarlarsa.özelde.filan aldieisin orda tam anastesi yapiyolar hic bi aci.duymuyosunCnm suan kimyasla gebelik yasiyorum. Tedavi gormek istiyorum ama o arada hamile kalirsam o da duser diye korkuya hemen olsun bitsin tedavim istiyorum insAllah hersey istedigim gibi olur hizli ilerler hastanedeki islerm
alah razi olsun canim bi umut iluyo teshis konulmasi bile.insalah iyi.sekilde.sorunsuz.gider.herseyde guzel rahat.gebelik yasarim insalahEvet en azindan hamile kalabiliyorum hamdolsunn
rabbimn belki imtahindir.bizlere canim belko rabbim.icin.hayirlis.budur bizm.icin ole.kendmizi.avutcaz yoksa.dayanilmasi.zor bisy senin daha yeni oldugu.icin normal.kurtaj olursun uniye.git bakalim.alirlarsa orda aldir ve inceletir kesin eger cok gun atarlarsa.özelde.filan aldieisin orda tam anastesi yapiyolar hic bi aci.duymuyosun
alah razi olsun canim bi umut iluyo teshis konulmasi bile.insalah iyi.sekilde.sorunsuz.gider.herseyde guzel rahat.gebelik yasarim insalah
esimde.kan verdi onda bisy cikmadi bmde.pihtilasma ciktinesinde kan bersin nelki ondan kaynaklidirPeki size bakilirken eslerinizede bakildi mii?
esimde.kan verdi onda bisy cikmadi bmde.pihtilasma ciktinesinde kan bersin nelki ondan kaynaklidir
normal.kurtaj devlet hastanesinde oluyo tabi ozlede bn bi sene once 500 tl ya aldirmistim tam.anestesi yaptirmistim ama.devlete nasil.yapiyolar bilmiyorum ordada hemen hemen aynidirOzele gidemem canim. Ev esya borclarini oduyor esim bende calismiyorum. O kadar gucumuz yok.tepecik Arastirma hast iyi diyolar bakalim gorcez yarinn...
normal.kurtaj devlet hastanesinde oluyo tabi ozlede bn bi sene once 500 tl ya aldirmistim tam.anestesi yaptirmistim ama.devlete nasil.yapiyolar bilmiyorum ordada hemen hemen aynidir
him anladim canim bilmiyodum ogle olduginuCanim ben kurtaj olmucam kimyasla gebelik oldugu icin gebeligin kendiliginden sonlanmasi i bekliyorum. Ben sadece 3 dusugum icin tedavi gormek istiyorumm.. Onun icinde zaten yarin doktora gidicemm
canim bn gebeykn muaynelerimi devlet hastanlerinn birinde yaptiriyodum orda ogrendim bebegimin öldugunu doktor burda allaim.istersn.dedi bnde 2.dusugum.dedim arastirlmasini istiyorum.dedim doktorda burda arastirmadan.direk alirlar dedi bni samsundaki fakulte.hast yonlerdirdi orda dogum yaptim normal sonra zatengenetik inceleme istedigimi belirtim ona gore kan.filan.aldilar bizden sende fakulte hastlerinden birine basvur once gerekli tesleri yaparlar sonra genetik bir sorun varsa arastirlar insalh rabbim sanada evlat verir insalh cnim bnm hep dua et rabbime olmayini oldurandir o unidini kesme bnde kesmiyorum hic
Olur olur bal gibi olur isimde bulur dua da ederiz senin gibi bir arkadaşım 5 yıldan sonra çocuk sahibi oldu hergün iğne vuruldu hiç şikayet ettiğini duymadım hatta 2 yıl sonra ikinci ye hamileaynn canim.doktorda igneden bahsetti vala bebegim olsunda hergun vurunurum yeterki.ise yarasin rabbimde.kolaylgini verir insalah herseyin insalah bebegime.isim.ararken boyle sohber edriz alah hepnizden razi olsun
ne guzel.canim boyle ornekler gordukce daha cok umutlaniyorum insalah baska sorunlarim cikmaz saglikli muu bi gebelik gecirim.cok ihtiyacim var cunku moreleMerhaba cnm bende ayni sorunla bir dusuk gecirdim. Ama doktorum hemen arkasindan testleri yapti. Hamile kalincada direk igneye basladik doguma 15 gun kalaya kadar kullandim sabah aksam. 15 gunde bir parmaktan tahlil yapldi pihtilasma seviyesine gire dizlar tekrar ayarlandi falan. Biraz sıkıntîli bir surecti ama tabikiii herseye degiyor. Simdi kizim iki yasinda. Cok sukur ki teshis konulmus gerisi kolay cozumu var. Allahım sanada saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder .insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?