Beklenmedik mesaj

dadaloglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
491
1.175
33
Merhaba hanımlar

Dün gece hiç beklemediğim birinden beklenmedik bi mesaj aldım. 1 buçuk sene önce beni terkedip, eski sevgilisi ile evlenen, ve hala evli olan eski erkek arkadaşım dün gece bana "merhaba dadaloğlu" şeklinde bir mesaj attı.

evlendiğini sosyal medyada gördüğümde ben hala barışacağımızı düşünüyordum, şok olmuş ve çok acı çekmiştim. Kendimi yarabandı olarak kullanılmış gibi hissetmiştim, ama o günden sonra bir daha hiçbir şekilde kendisini ne stalkladım, ne birine ondan bahsettim, ne düşündüm. Tamamen o dosyayı kapatıp hayatıma baktım. Nerede yaşıyo, ne yapıyo hiçbir bilgim yok, umrumda da değil

Şimdi bu evli adam, evlilik yıl dönümüne 1 hafta kala neden bana mesaj attı , kendisine cevap vermek istemiyorum ama merak da etmiyo değilim derdi neymiş

güncel -- o gün aradıktan sonra telefondan engellemiştim, bugün whatsappdan tekrar "müsaitsen seni aramak istiyorum" yazmış Konuşmak istemiyorum bu ısrar niye ya??

Son düzenleme:
Benim ailemle de tanışmıştı evlilik amacıyla, sadece ben değil, ailem de çok üzüldü, çok üzülüyordum ta ki evlendiğini sosyal medyadan görene kadar. O gün bıçak gibi üzüntüm kesildi

Ben olsam ne istediğini sorar, alır o mesajları karısına atarım sonra da, gözü açılsın kadının.Zampara.
O kızın babası ölmüştü 2 sene önce. bana, eski sevgilisinden bi arkadaşım diye bahsetmişti oradan biliyorum. O kız eski sevgilime maddi manevi olarak muhtaç ve kimsesiz hisseden bi kız (bence)

Helallik mi isteyecek sizden bir yıl sonra, ki istese kaç yazar, acınızı siz biliyorsunuz. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz. Görmezden gelin sıfatsızı.

O benden ayrılmıştı ama cidden doğru bir kararmış, o zaman depresyona girmiş olsam da

Helallik mi isteyecek sizden bir yıl sonra, ki istese kaç yazar, acınızı siz biliyorsunuz. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz. Görmezden gelin sıfatsızı.
Helallik isteyecek kadar vicdanlı biri, böyle kötülükler yapar mıydı ki, ayrıldıktan sonra beni suçlayıp hakaretvari konuşurken, evine başka kızları 'arkadaşça' çağırırken, bağırarak bana sen akıl hastası mısın derken, helalliği hiç umrunda değildi. Eski sevgilisiyle benim doğum günümde evlendi

Bana da nişanlanan ex msj atmıştı cvp vermemiştim ikinci msj da gelince hayırdır yazmıştım ve yazdığı şeyleri alıp nişanlısına atmıştım
Bence sende bekle bir daha yazarsa onu yemle "derdin ne" gibisinden bi msjla ve sonra da al eşine at
Şahsen benim eşim bunu yapsa ben öğrenmek isterdim

Biz ayrılırken ben buna sen hiç mutlu olamazsın, eski ilişkilerin de böyle bitmiş diye yem atmıştım. Sen benim eski sevgilimle mi konuştun, ne dedin, ne anlattın diye ortalığı ayağa kaldırmıştı. Şimdi o, konuşmamdan çok endişe ettiği kızla evli, çok ilginç cidden

Cevap verseniz aklınızın onda olduğunu düşünüp bı tarafları kalkacaktir muhtemelen, macera arıyor aklı sıra. Hiç yanitlamayin.
Böyle bi şerefsizliğe çok şaşırırım., ben beni, o kızı sevdiği için terkedip, onunla evlendi diye düşünmüştüm hep.

Hiç ilginç değil bence. Eski sevgilisine ne anlattığına bu kadar takılması, ikinizi beraber idare ettiği ve muhtemelen onunla evliliği o zamanlarda bile planladığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…