Ettiğim beddualardan ardı yanmış mı diye merak ettim sadeceSana hiç bi getirisi yok evli adamın nesini merak edebilirsin ki engelle gitsin
Evlenmiş yansa ne olur yanmasa ne ,cevap verdiğinizde mevzu uzayacak ister istemez, ben böyle bi konuşmanın içinde olmak istemezdim sonu başından belli olan gereksiz bi iletişimEttiğim beddualardan ardı yanmış mı diye merak ettim sadece
Benim ailemle de tanışmıştı evlilik amacıyla, sadece ben değil, ailem de çok üzüldü, çok üzülüyordum ta ki evlendiğini sosyal medyadan görene kadar. O gün bıçak gibi üzüntüm kesildiDerdin ne evli barklı adam bana yazıyosun derdim sanırım ben. Belki de hiçbir şey yazmamak en iyisi. Tahmin ediyorum ki evliliğinin heyecanı bitti yeni heyecan peşinde. İyi ki ayrılmışsınız bu adamdan. Allah esirgemiş.
O kızın babası ölmüştü 2 sene önce. bana, eski sevgilisinden bi arkadaşım diye bahsetmişti oradan biliyorum. O kız eski sevgilime maddi manevi olarak muhtaç ve kimsesiz hisseden bi kız (bence)Ben olsam ne istediğini sorar, alır o mesajları karısına atarım sonra da, gözü açılsın kadının.Zampara.
O benden ayrılmıştı ama cidden doğru bir kararmış, o zaman depresyona girmiş olsam daDerdin ne evli barklı adam bana yazıyosun derdim sanırım ben. Belki de hiçbir şey yazmamak en iyisi. Tahmin ediyorum ki evliliğinin heyecanı bitti yeni heyecan peşinde. İyi ki ayrılmışsınız bu adamdan. Allah esirgemiş.
Ben olsam ne istediğini sorar, alır o mesajları karısına atarım sonra da, gözü açılsın kadının.Zampara.
Helallik isteyecek kadar vicdanlı biri, böyle kötülükler yapar mıydı ki, ayrıldıktan sonra beni suçlayıp hakaretvari konuşurken, evine başka kızları 'arkadaşça' çağırırken, bağırarak bana sen akıl hastası mısın derken, helalliği hiç umrunda değildi. Eski sevgilisiyle benim doğum günümde evlendiHelallik mi isteyecek sizden bir yıl sonra, ki istese kaç yazar, acınızı siz biliyorsunuz. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz. Görmezden gelin sıfatsızı.
Biz ayrılırken ben buna sen hiç mutlu olamazsın, eski ilişkilerin de böyle bitmiş diye yem atmıştım. Sen benim eski sevgilimle mi konuştun, ne dedin, ne anlattın diye ortalığı ayağa kaldırmıştı. Şimdi o, konuşmamdan çok endişe ettiği kızla evli, çok ilginç ciddenBana da nişanlanan ex msj atmıştı cvp vermemiştim ikinci msj da gelince hayırdır yazmıştım ve yazdığı şeyleri alıp nişanlısına atmıştım
Bence sende bekle bir daha yazarsa onu yemle "derdin ne" gibisinden bi msjla ve sonra da al eşine at
Şahsen benim eşim bunu yapsa ben öğrenmek isterdim
Böyle bi şerefsizliğe çok şaşırırım., ben beni, o kızı sevdiği için terkedip, onunla evlendi diye düşünmüştüm hep.Cevap verseniz aklınızın onda olduğunu düşünüp bı tarafları kalkacaktir muhtemelen, macera arıyor aklı sıra. Hiç yanitlamayin.
Hiç ilginç değil bence. Eski sevgilisine ne anlattığına bu kadar takılması, ikinizi beraber idare ettiği ve muhtemelen onunla evliliği o zamanlarda bile planladığı için.Biz ayrılırken ben buna sen hiç mutlu olamazsın, eski ilişkilerin de böyle bitmiş diye yem atmıştım. Sen benim eski sevgilimle mi konuştun, ne dedin, ne anlattın diye ortalığı ayağa kaldırmıştı. Şimdi o, konuşmamdan çok endişe ettiği kızla evli, çok ilginç cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?