Beklenmedik mesaj

Boşverin artık olan olmuş. Sizi çekmeye çalıştığı çıkmaza bulaşmayın.

Hiç ilginç değil bence. Eski sevgilisine ne anlattığına bu kadar takılması, ikinizi beraber idare ettiği ve muhtemelen onunla evliliği o zamanlarda bile planladığı için.
Hiç böyle düşünmemiştim
Madem öyle muradına ermiş aşağılık, niye bana mesaj atıyor hadsiz yaa , bir hafta sonra evlilik yıl dönümü , terbiyesizzz

Hiç böyle düşünmemiştim
Madem öyle muradına ermiş aşağılık, niye bana mesaj atıyor hadsiz yaa , bir hafta sonra evlilik yıl dönümü , terbiyesizzz
Aksi olsa sizin ona ne dediğinize ne anlattığınıza değil, onun size ne dediğine ne anlattığına takılırdı Denklem çok basit bence. Neyse.. ben yerinizde olsa muhatap olmam, ama çok merak ediyorsanız da sorun yani ne diyim.

Peki mesajı gördükten sonra evlendiler mi eski sevgiliniz ve nişanlısı

Peki mesajı gördükten sonra evlendiler mi eski sevgiliniz ve nişanlısı
Kız benim attığım msjlardan sonra şok oldu bi süre sonra msj atıp biz birbirimize çok yakışıyoruz yazdı sdfghjk
Bir iki ay sonra da ayrıldılar ex yine bana yazdı cvp vermedim
Ortak arklardan duyduğum kadarıyla ex başkasıyla evlenmiş kız hala bekarmış

Hiç mesaj atmayın yüzsüz oluyor bu tipler, bu tür bir mesaja yıllar önce merakımdan cevap verdim sen arasaydın Bla bla yapsaydın böyle olmazdı diye dayayıp döşemişti. Evlenmesinin suçlusu ben olmuştum sevgili bile değildik biz ama olsaymışım böyle olmazmış. Süne zararlıları evlendikleri insanlara üzülüyorum.

Onu unutup unutmadığınızı merak ediyordur.Zira onun aklı hala sizde.Cevap vermeyin bence.

cevap verirsen gururunu ayaklar altına almış olursun. sakın o topa girme. arada sende kaynarsın. adam zaten evli yakalandıgı an yalanlayıp suçu sana atar adın kalır durduk yere. boşver elalemin kocasından derdinden. midesiz işler yaa. karısına saygı duymayan adam sana yazsa ne yazmasa ne. sinirlendim durduk yere hof

Ay evet bu da olabilir, ama kendisi benimleyken hep telefonunu şifreli tutardı, çok dikkat ederdi. Evlendiği gün beni engellemişti. Bu durumda da en iyisi hiç yazmamak sanırım. Beni kendi iğrenç ilişkilerine bulaştıramayacaklar

hiç engelleme. sadece görüldü at, cevap verme. ama o görüldüyü bi at. instagramdan yazdı diye tahmin ediyorum. o kabak gibi görüldü yazısı çıksın. belki içi durmaz biraz daha yazıp ısrar eder görüldü'nün üzerine... ısrarla yazmaya devam ederse kesinlikle cevap vermeden ekran resimleri alıp eşine yolla.

Onu unutup unutmadığınızı merak ediyordur.Zira onun aklı hala sizde.Cevap vermeyin bence.
Ben bu adamı zamanında sevdim, hayatıma aldım, daha ne kadar şerefsizleşebiliri görmek beni şoka sokuyo. Madem beni terkettin, eski sevgilini unutadın da , bari ona sadık ol haysiyetsiz ya

WhatsApp dan yazdı, benim mavi tık ve son görülmem kapalı ama sürekli çevrimiçi olduğumu görür eğer bakarsa

İnstagramdan da garip fake sayfalar rakip isteği atıp sürekli yenileyip duruyodu son bi aydır acaba o mu diye düşündüm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…