Boşverin artık olan olmuş. Sizi çekmeye çalıştığı çıkmaza bulaşmayın.Helallik isteyecek kadar vicdanlı biri, böyle kötülükler yapar mıydı ki, ayrıldıktan sonra beni suçlayıp hakaretvari konuşurken, evine başka kızları 'arkadaşça' çağırırken, bağırarak bana sen akıl hastası mısın derken, helalliği hiç umrunda değildi. Eski sevgilisiyle benim doğum günümde evlendi
Hiç böyle düşünmemiştimHiç ilginç değil bence. Eski sevgilisine ne anlattığına bu kadar takılması, ikinizi beraber idare ettiği ve muhtemelen onunla evliliği o zamanlarda bile planladığı için.
Ay yok yok ismimi yazdı ahahahahaGerçekten Dadaloğlu yazmadı değil mi, kendi isminizi söyledi size :)
Of temizlik yaparken aşırı kimyasala maruz kaldım sanırım
Çok fenasınBen olsam ne istediğini sorar, alır o mesajları karısına atarım sonra da, gözü açılsın kadının.Zampara.
Aksi olsa sizin ona ne dediğinize ne anlattığınıza değil, onun size ne dediğine ne anlattığına takılırdıHiç böyle düşünmemiştim
Madem öyle muradına ermiş aşağılık, niye bana mesaj atıyor hadsiz yaa , bir hafta sonra evlilik yıl dönümü , terbiyesizzz
Peki mesajı gördükten sonra evlendiler mi eski sevgiliniz ve nişanlısıBana da nişanlanan ex msj atmıştı cvp vermemiştim ikinci msj da gelince hayırdır yazmıştım ve yazdığı şeyleri alıp nişanlısına atmıştım
Bence sende bekle bir daha yazarsa onu yemle "derdin ne" gibisinden bi msjla ve sonra da al eşine at
Şahsen benim eşim bunu yapsa ben öğrenmek isterdim
Kız benim attığım msjlardan sonra şok oldu bi süre sonra msj atıp biz birbirimize çok yakışıyoruz yazdı sdfghjkPeki mesajı gördükten sonra evlendiler mi eski sevgiliniz ve nişanlısı
Ay evet bu da olabilir, ama kendisi benimleyken hep telefonunu şifreli tutardı, çok dikkat ederdi. Evlendiği gün beni engellemişti. Bu durumda da en iyisi hiç yazmamak sanırım. Beni kendi iğrenç ilişkilerine bulaştıramayacaklarKarısının göndermediğinden emin misin? İlişkiniz devam ediyor mu diye anlamak için o da göndermiş olabilir.Diğer türlü adam yollamışsa da sözcükleri tam olarak bu olmasa da söylemek istediği "gel bi kere sevişelim " dir.
Ben bu adamı zamanında sevdim, hayatıma aldım, daha ne kadar şerefsizleşebiliri görmek beni şoka sokuyo. Madem beni terkettin, eski sevgilini unutadın da , bari ona sadık ol haysiyetsiz yaOnu unutup unutmadığınızı merak ediyordur.Zira onun aklı hala sizde.Cevap vermeyin bence.
WhatsApp dan yazdı, benim mavi tık ve son görülmem kapalı ama sürekli çevrimiçi olduğumu görür eğer bakarsahiç engelleme. sadece görüldü at, cevap verme. ama o görüldüyü bi at. instagramdan yazdı diye tahmin ediyorum. o kabak gibi görüldü yazısı çıksın. belki içi durmaz biraz daha yazıp ısrar eder görüldü'nün üzerine... ısrarla yazmaya devam ederse kesinlikle cevap vermeden ekran resimleri alıp eşine yolla.
anladımm, artık mavi tiki açsan bile ona mavi tik olmaz. son görülmeni açabilirsin aslında ama pek gerek yok.WhatsApp dan yazdı, benim mavi tık ve son görülmem kapalı ama sürekli çevrimiçi olduğumu görür eğer bakarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?