Dün gece 10 da yazmış hiç cevap vermedim ama arkadaşlarımla falan konuşurken çevrimiçi oldumanladımm, artık mavi tiki açsan bile ona mavi tik olmaz. son görülmeni açabilirsin aslında ama pek gerek yok.
ne zaman yazdı?
e illa ki bi merak edip bakmıştır sohbet sayfasına, mavi tik oldu mu olmadı mı diye.Dün gece 10 da yazmış hiç cevap vermedim ama arkadaşlarımla falan konuşurken çevrimiçi oldum
Merhaba da kimsiniz yazınMerhaba hanımlar
Dün gece hiç beklemediğim birinden beklenmedik bi mesaj aldım. 1 buçuk sene önce beni terkedip, eski sevgilisi ile evlenen, ve hala evli olan eski erkek arkadaşım dün gece bana "merhaba dadaloğlu" şeklinde bir mesaj attı.
evlendiğini sosyal medyada gördüğümde ben hala barışacağımızı düşünüyordum, şok olmuş ve çok acı çekmiştim. Kendimi yarabandı olarak kullanılmış gibi hissetmiştim, ama o günden sonra bir daha hiçbir şekilde kendisini ne stalkladım, ne birine ondan bahsettim, ne düşündüm. Tamamen o dosyayı kapatıp hayatıma baktım. Nerede yaşıyo, ne yapıyo hiçbir bilgim yok, umrumda da değil
Şimdi bu evli adam, evlilik yıl dönümüne 1 hafta kala neden bana mesaj attı , kendisine cevap vermek istemiyorum ama merak da etmiyo değilim derdi neymiş
Ya peki ben kendisine olur olmadık bi zamanda cevap yazsam, karım görür diye hiç mi endişe etmiyo, ya da karısı kendinden gizli onun adına yazdıysa, yakalanırım diye hiç mi korkmuyo, bu nasıl iş nasıl bi cesaret, şok içindeyimDirekt engellerdim ben olsam. Belli ki evlilikten biraz uzaklasip heyecan aramaya cikmis. En yakinda ve en ulasilabilir sizi gormus.
Ben olsam ne istediğini sorar, alır o mesajları karısına atarım sonra da, gözü açılsın kadının.Zampara.
Seni sevdiği için msj atmıyor şu an sana. Egosunu tatmin derdinde.. msjları eşine at. Üzülme sırası ona gelsin...Etme bulma dünyası..Böyle bi şerefsizliğe çok şaşırırım., ben beni, o kızı sevdiği için terkedip, onunla evlendi diye düşünmüştüm hep.
Pastaya doydum ,bir dilim kek versene Dadaloğlu diyor.
Sizin yorumlarınıza bayılıyorum ya, hem esprili hem isabetli
Seni sevdiği için msj atmıyor şu an sana. Egosunu tatmin derdinde.. msjları eşine at. Üzülme sırası ona gelsin...Etme bulma dünyası..
Merak için,nasıl için,sevişmek için yazmış.EVLİ adam sizi artık hiç bağlamaz siz bekar bir kadın olarak yeni aşklara yelken açın silin mesajı gitsin engelleyin hala niye açıksa o sizde o da tuhaf
bence ? işareti gönder nasılsın iyi misin derse ne istiyorsun de bırak dökülsün git eşine at mesajları da, böyle böyle bunları ifşa ederek kurtulacağız inş :)
e illa ki bi merak edip bakmıştır sohbet sayfasına, mavi tik oldu mu olmadı mı diye.
en iyisi hiçbir şey yapmamak.
ben olsam hiç engellemem, biraz kıvransın. birkaç gün sonra engelleyebilirdim aslında ama birkaç gün sonra tabii. o umursanmama hissini ona yaşatmak isterdim.Arkadaşlar beni telefon numaramdan aradı, açmadım. Kendimi kötü hissediyorum galiba engelliycem hiçbir şey sormadan
Bende kayıtlıdeğil başta numarayı tanımadım sonra profil fotoğrafını gördüm de tanıdım. O beni engellemişti ben de onu silmiştim. Engelini kaldırmış yani, bende numarası hiçbir yerde yoktuHala iki taraflı telefonların rehberde kayıtlı olması bile tuhaf geldi bana
Yaşanmış ve ölmüş bir aşkın (ya da öyle sanılan) izlerini bırakmak ne bileyim.
Hiçbir şey yazmadan engelleyin hatta silin telefonu gereksiz üzüntü, gereksiz gerilim.
Kendimi saldırıya uğramış gibi kötü hissediyorum nedense şu an, kabus gibiben olsam hiç engellemem, biraz kıvransın. birkaç gün sonra engelleyebilirdim aslında ama birkaç gün sonra tabii. o umursanmama hissini ona yaşatmak isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?