Beklenmedik mesaj

anladımm, artık mavi tiki açsan bile ona mavi tik olmaz. son görülmeni açabilirsin aslında ama pek gerek yok.
ne zaman yazdı?
Dün gece 10 da yazmış hiç cevap vermedim ama arkadaşlarımla falan konuşurken çevrimiçi oldum

bence ? işareti gönder nasılsın iyi misin derse ne istiyorsun de bırak dökülsün git eşine at mesajları da, böyle böyle bunları ifşa ederek kurtulacağız inş :)

Merhaba da kimsiniz yazın

Direkt engellerdim ben olsam. Belli ki evlilikten biraz uzaklasip heyecan aramaya cikmis. En yakinda ve en ulasilabilir sizi gormus.
Ya peki ben kendisine olur olmadık bi zamanda cevap yazsam, karım görür diye hiç mi endişe etmiyo, ya da karısı kendinden gizli onun adına yazdıysa, yakalanırım diye hiç mi korkmuyo, bu nasıl iş nasıl bi cesaret, şok içindeyim

Merak için,nasıl için,sevişmek için yazmış.EVLİ adam sizi artık hiç bağlamaz siz bekar bir kadın olarak yeni aşklara yelken açın silin mesajı gitsin engelleyin hala niye açıksa o sizde o da tuhaf

Arkadaşlar beni telefon numaramdan aradı, açmadım. Kendimi kötü hissediyorum galiba engelliycem hiçbir şey sormadan
Sizin yorumlarınıza bayılıyorum ya, hem esprili hem isabetli
Seni sevdiği için msj atmıyor şu an sana. Egosunu tatmin derdinde.. msjları eşine at. Üzülme sırası ona gelsin...Etme bulma dünyası..
Merak için,nasıl için,sevişmek için yazmış.EVLİ adam sizi artık hiç bağlamaz siz bekar bir kadın olarak yeni aşklara yelken açın silin mesajı gitsin engelleyin hala niye açıksa o sizde o da tuhaf

bence ? işareti gönder nasılsın iyi misin derse ne istiyorsun de bırak dökülsün git eşine at mesajları da, böyle böyle bunları ifşa ederek kurtulacağız inş :)
e illa ki bi merak edip bakmıştır sohbet sayfasına, mavi tik oldu mu olmadı mı diye.
en iyisi hiçbir şey yapmamak.

Prosedür olarak bu mesajlara hakkını helal et ile bi yoklama çekilir önce sonra alınan tepki seviyesine göre senden sonra hiç mutlu olmadım biliyor musun ühühühhü ile devam edilir sonra tam evde göbeğini kaşıyıp buradan bana iş çıkar mı acaba diye düşünürken karısına basılır büyük ihtimal. Kapanış..

Hala iki taraflı telefonların rehberde kayıtlı olması bile tuhaf geldi bana

Yaşanmış ve ölmüş bir aşkın (ya da öyle sanılan) izlerini bırakmak ne bileyim.

Hiçbir şey yazmadan engelleyin hatta silin telefonu gereksiz üzüntü, gereksiz gerilim.

Bende kayıtlıdeğil başta numarayı tanımadım sonra profil fotoğrafını gördüm de tanıdım. O beni engellemişti ben de onu silmiştim. Engelini kaldırmış yani, bende numarası hiçbir yerde yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…