• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenmedik mesaj

Hiç muhatap olmayın ,silin engelleyin.Esiyle sorunu vardır ,yara bandı olarak kullanacak.Her aradığında cevap veren,bekleyen kişi olmayın o algıyı yaratmayın.Benim için bu hakarettir,terk etmesinden bile daha ağır hakaret. Bıraktığı yerde durduğumu,ne olursa olsun iyi kötü cevap vereceğimi düşünmesi istemezdim asla.....

Öyleyse sakın ama sakın kendinizi yara bandı olarak kullandırtmayın
Hiç muhatap olmayın ,silin engelleyin.Esiyle sorunu vardır ,yara bandı olarak kullanacak.Her aradığında cevap veren,bekleyen kişi olmayın o algıyı yaratmayın.Benim için bu hakarettir,terk etmesinden bile daha ağır hakaret. Bıraktığı yerde durduğumu,ne olursa olsun iyi kötü cevap vereceğimi düşünmesi istemezdim asla.....
Zaten biz birlikteyken beni yarabandı olarak kullanmış olması beni çok üzmüştü. Bir daha düşmem bu tuzağa. Egosunu benimle tatmin edemez. 1 buçuk senedir sıfır iletişim ne cüretle beni arayıp mesaj atabiliyor, kendini ne sanıyor ben de anlayamadım ve çok sinirlendim

Merhaba hanımlar

Dün gece hiç beklemediğim birinden beklenmedik bi mesaj aldım. 1 buçuk sene önce beni terkedip, eski sevgilisi ile evlenen, ve hala evli olan eski erkek arkadaşım dün gece bana "merhaba dadaloğlu" şeklinde bir mesaj attı.

evlendiğini sosyal medyada gördüğümde ben hala barışacağımızı düşünüyordum, şok olmuş ve çok acı çekmiştim. Kendimi yarabandı olarak kullanılmış gibi hissetmiştim, ama o günden sonra bir daha hiçbir şekilde kendisini ne stalkladım, ne birine ondan bahsettim, ne düşündüm. Tamamen o dosyayı kapatıp hayatıma baktım. Nerede yaşıyo, ne yapıyo hiçbir bilgim yok, umrumda da değil

Şimdi bu evli adam, evlilik yıl dönümüne 1 hafta kala neden bana mesaj attı , kendisine cevap vermek istemiyorum ama merak da etmiyo değilim derdi neymiş 🙄👎🏻👎🏻
Beni sevdigini bildigim biri vardi. Ama karakterini sevmedigim için şans vermemişdim. Kisa bir sure tanimaya çalişmişdim o kadar. Sonra olmayacagini soyleyip devam ettirmemişdim. O da evlendi ben de. Bir keresinde karisi 8 aylik hamileyken mesencerden yazdi mesajini açmadan engelledim. Bir sene geçti instagramdan yazdi. Hesabim gizli olduğu için yine istegini bile kabul etmeden engelledim. Watsapdan yazdi ordan da mesajina girmeden numarasini engelledim. Merak etmeyi bile kendime yakiştirmadim. Ilk once eşime karşi saygisizlik olurdu, sonra onun eşine karşi. Eğer Bekar olsaydim bile kendime yakiştirmazdim. O insana azacik saygim kalmişdisa bile evli olarak bana yazmasi benim gozumde insan olarak bile degerini yitirmesine sebeb oldu. Yani bu gibi eşine ihanet eden, arkasindan iş çeviren insanlardan lutfen uzak durun. Bu insanlardan iğrenmeniz ve nefret etmeniz gerekli. Nesini merak ediyorsun? Kendi kadinlik gururuna yakiştiriyormusun evli adamla oylesine bile olsa mesajlaşmayi? Bu gibi durumlarda merakina yenilip yazan sonra da lutfen beni yargilamayin hislerime hakim olamiyorum, evli birine aşiğim diye konu açan çok kadin var. Bu kadar zayif olmayin. Gururlu olun, siz de kadinsiniz. Onun eşine ihanetine ortak olmayin. Engelleyinki gozunuz telefonda kalmasin. Karşilik verecekseniz sadece bilin ki ahlaki degerlerinizde zayiflik var. Ve ihanet yapmak içi altyapiniz mevcut.

Eski sevgilim beni aldattığı kadınla evlenmiş , tam 1 yıl sonra da bana telefon etmişti nasılsın diye. Şok olmuş uzun süre niye aradı beni diye düşünmüştüm çünkü o havadan sudan konuştu ben de soramadım bile neden arıyorsun diye. Yıllar geçti boşanmış duydum şak diye bana mesaj attı nasılsın diye. Anlayacağın yoklama çekiyorlar bir anlamı yok. Hiç düşünme bile.

Eski sevgilim beni aldattığı kadınla evlenmiş , tam 1 yıl sonra da bana telefon etmişti nasılsın diye. Şok olmuş uzun süre niye aradı beni diye düşünmüştüm çünkü o havadan sudan konuştu ben de soramadım bile neden arıyorsun diye. Yıllar geçti boşanmış duydum şak diye bana mesaj attı nasılsın diye. Anlayacağın yoklama çekiyorlar bir anlamı yok. Hiç düşünme bile.
Terbiyesiz adam. Ben ayrılmak istemiyorken bana ruh hastası mısın beni arama diye bağırmıştı. Şimdi ne yüzle arıyor mesaj atıyor pislik
Tam bir narsist.allah korumuş sizi.asla cevap verme engelle her yerden.

Arkadaşlar, bi arkadaşıma anlattım, instagram profiline girip baktı, sanırım karısıyla olan fotoğrafları kaldırmış profilinden
Eşiyle sorun yaşadı aklına siz geldiniz nasıl olsa kabul eder dedi aradı.
Üstelik bu yüzü kendinde bulması da ayrı iğrençlik.

Kalbinin kırıklığı burada bile hissediliyor 😔
Evet kalbim çok kırılmıştı bi süre, hatasını anlar da barışırız diye bekledim üzüntü içinde. Ta ki evlendiğini sürpriz bi şekilde sosyal medyadan öğrenene kadar. O günden sonra her şeyi bıçak gibi kestim çünkü böyle bir adam için üzülemem dedim, kurtulmuşum dedim. Kendi hayatıma odaklandım. Gidip hemen birini de hayatıma alıp onun gibi yarabandı olarak kullanmadım, tek başıma atlattım çok şükr

Terbiyesiz adam. Ben ayrılmak istemiyorken bana ruh hastası mısın beni arama diye bağırmıştı. Şimdi ne yüzle arıyor mesaj atıyor pislik
Pisliğinden boğulur inşallah canım.sen onun fotoğraf silmesine bakma halen evlidir.benm de aynı böyle sosyal medya da gormustm evlendiğini ilk evlendigindeki bütün fotoğrafları gecen yıl silmis ama halen evliler bunlar hep birbirine benzer.

Pisliğinden boğulur inşallah canım.sen onun fotoğraf silmesine bakma halen evlidir.benm de aynı böyle sosyal medya da gormustm evlendiğini ilk evlendigindeki bütün fotoğrafları gecen yıl silmis ama halen evliler bunlar hep birbirine benzer.
Zaten bir yıl dolmadan anlaşmalı boşanamaz, bence de evlidir hala

Merhaba hanımlar

Dün gece hiç beklemediğim birinden beklenmedik bi mesaj aldım. 1 buçuk sene önce beni terkedip, eski sevgilisi ile evlenen, ve hala evli olan eski erkek arkadaşım dün gece bana "merhaba dadaloğlu" şeklinde bir mesaj attı.

evlendiğini sosyal medyada gördüğümde ben hala barışacağımızı düşünüyordum, şok olmuş ve çok acı çekmiştim. Kendimi yarabandı olarak kullanılmış gibi hissetmiştim, ama o günden sonra bir daha hiçbir şekilde kendisini ne stalkladım, ne birine ondan bahsettim, ne düşündüm. Tamamen o dosyayı kapatıp hayatıma baktım. Nerede yaşıyo, ne yapıyo hiçbir bilgim yok, umrumda da değil

Şimdi bu evli adam, evlilik yıl dönümüne 1 hafta kala neden bana mesaj attı , kendisine cevap vermek istemiyorum ama merak da etmiyo değilim derdi neymiş 🙄👎🏻👎🏻
Bu erkeklerden nefret etmeye başladım, kafanı karıştırmasına lütfen lütfen izin verme çünkü tercih ettiği kişiyle belliki yolunda gitmiyor bir seyler yada sıkıldı biraz heyecan arıyor seni unutamadigini düşünmeni sağlayarak sadece kafanı karıştıracak, kendisi hayatına devam ederken senin yeni sayfalar açmana engel olup sadece mutsuz edecek..

Çok sinir oldum ya insanın kendi yolunda gitmesine izin vermiyorlar . Bu düşüncesizliğe ayar oluyorum. Durduk yere sizi üzdü aklınıza onca hayalkırıklığını getirdi. Umarım mutsuzdur şu an. Siz de engelleyip yolunuza bakın hayırlı olsaydı sizin için o kişi şu an hayatınızda olurdu zaten.

Hadisenin 4 ay içinde boşanması bana da tuhaf geldi.Basından okudum,diğer avukatlar beykoz adliyesinin ünlülere ayrıcalık yaptığını söylemiş.
Yoksa 1 yıldan önce anlaşmalı boşanabilen ben de duymadım şimdiye dek

Back
X