Beklenmedik sevgililik durumu ve karmaşık hislerim..

Elisya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
3.545
3.064
333
Merhaba kızlar.. 1.5 sene önce işim gereği birisiyle tanışmıştım.. kısa bi tanışma, kısa bi sohbet ve kısa bi etkilenme oldu o kadar.. ve 1.5 yıldan sonra ilk kez geçen hafta salı günü o kişiyle tekrar karşılaştım.. bu sefer numaralar alındı.. ve beni kahve içmeye davet etti.. perşembe de kahve içtik.. 3 saat sohbet etmişiz, zaman çok hızlı geçti o gün.. ikimiz de birbirimizden etkilendik.. o gün eve geldiğimde aslında onun gibi birisiyle olmak istediğimi düşündüm.. özgüvenli, cesur, sahiplenen birisi, kendimi güvende hissettim.. egosuz, olduğu gibi.. kendimi rahat hissettim.. ve yakışıklı da.. eğitimlerimiz de denk.. ailelerimiz de birbirine uyuyor bence, memleket, kültür, siyasi görüş vs olarak.. neyse, dün tekrar görüşmek istedi, görüştük.. ve dün bana açıldı.. ve maalesef ki ben ona "bu ne hız" diyemedim.. böyle durumlarda tutulup kalıyorum.. "aslında ben bi ilişki düşünmüyordum bu ara" dedim, "ben de öyle" dedi.. konuştu, konuştu, konuştu ve elimi tuttu.. elimi çekemedim ve buna izin verdikten sonra hiçbir şey diyemedim artık.. oynamadığını, hislerinde ciddi olduğunu düşünüyorum.. iyi niyetli olduğunu hissediyorum.. ben de etkilenmiştim aslında ondan ama o kadar şiddetli değil.. tanımaya değer bulmuştum sadece.. ama adamla sadece iki günde sevgili olduk.. hazırlıksız yakalandım.. ve biraz etkilendiğim için onu kaybetmeyi de göze alamadım o an.. aslında kafam da çalışmadı, o an ne yapacağımı düşünemedim bile.. neyse, olan oldu.. ve biraz önce bi telefon konuşması yaptık.. ve onunla yapamayacağımı anladım.. yarın görüşücez ve konuşucam sanırım.. neden.. nedenler aslında ikinci buluşmada ama daha çok bugünkü telefon konuşmasında ortaya çıktı.. benden sadece 5 yaş büyük olmasına rağmen 15 yaş büyük gibi.. içi geçmiş diyebilirim.. konser muhabbeti oldu kafam götürmüyor dedi.. ve maço biri.. "benim kadınım şöyle olmalı" gibi şeyler söylüyor, hiç hoşlanmam böyle konuşmalardan.. yemek yapabiliyor musun diye sordu bi de, bu da beni iten bi soru oldu.. neden soruyorusun ki bunu yani, yemek mi yaptıracaksın.. öylesine, laf olsun diye soruyor gibi gelmedi.. ve ben kitap okumayı çok severim, o hiç sevmezmiş.. "bana baskı yapmazsın dimi kitap oku" diye diyor.. "yapmam" dedim.. ne bileyim ya.. hayalimdeki erkeğin bi kaç özelliği onda olsa da hayalimdeki erkek o değil.. ama erkeklerin kızları genelde heves olarak gördüğü, kendisini olduğundan farklı göstermeye çalışanların ego savaşlarının çok yoğun olduğu günümüzde onun gibi bi erkekle de ben neredeyse hiç karşılaşmıyorum.. karşılaştıklarım da çoktan kapılmış oluyor.. bilemiyorum ne yapacağımı yani.. her şeyi geçtim, onu da üzeceğim yarın ayrılırsam.. bana zaman ver mi desem.. ne desem.. zaman isteyip ne yapıcam ki.. hem ya olumsuz karar verirsem.. akıl verin kızlar..

Bence biraz bekle birseyler hissettin sonucta ilerde baktın olmuyor biter şimdi biterse keşke biraz bekleseydim diyebilirsin tabi sen bilirsin kitap konusu aklıma takıldı benim .

Açılır açılmaz elini tutması çok garip. Ne cüret yani. Ben olsam buz gibi sogurdum o adamdan.

Etkilenmissin ve sans verip tanirsan büyük bir ihtimalle aşık olacaksın baglanacaksin bu kişiye. Ve eger olmaz dediğin seyler senin için ciddi meselelerse ilerde canın yanabilir.

Ben yine derim ki, acele etme. Yaşını bilmiyorum fakat tam anlamıyla içinin isindigi biri olsun hayatında.

Ben ask hikayesi beklerken. Uygun degilmisiz aslinda yazmissin. Ne derler; ben shock ben iptal...

Senin durumunu yasadim ben. Bazi seylerin baslarda adinin konmamasi gerekiyor . Ne kadar yavas o kadar iyi. Kagni gibi olmasin ama.

Hayalinizdeki erkek degilse kararda vermisseniz buraya yazma geregi nedir anlamadim...

Bence hiçbir şey başlamamışken bitir. Zaten çok hızlı olmuştu hislerimden emin değilim demen yeterli olur.

Karşındaki kişiden onu tanımadan etkilenme olmuş tanımaya başladıkça yanlış karar verdiğini farketmişsin. İlerde duygular daha yoğun olduğun da bırakması zor olur.

Aynen bu.. tanımadan etkilenme, tanıdıkça soğur gibi olma karar verememe hali:)

Hayalinizdeki erkek degilse kararda vermisseniz buraya yazma geregi nedir anlamadim...

Karar vermedim aksine kararsızlığımı anlattım, karar vermiş bile olsam iç dökme amaçlı konu da açılabiliyor diye biliyorum aslında:)

Ben ask hikayesi beklerken. Uygun degilmisiz aslinda yazmissin. Ne derler; ben shock ben iptal...

Senin durumunu yasadim ben. Bazi seylerin baslarda adinin konmamasi gerekiyor . Ne kadar yavas o kadar iyi. Kagni gibi olmasin ama.

Doğru, çok muhabbet tez ayrılık demişler hem :D

Bence biraz bekle birseyler hissettin sonucta ilerde baktın olmuyor biter şimdi biterse keşke biraz bekleseydim diyebilirsin tabi sen bilirsin kitap konusu aklıma takıldı benim .

Ben de öyle düşünüyorum aslında.. pişman olmaktan korkuyorum.. biraz daha bekleyebilirim yani ama karşımdaki insanı boş yere umutlandırmak oyalamak istemiyorum işte..

Açılır açılmaz elini tutması çok garip. Ne cüret yani. Ben olsam buz gibi sogurdum o adamdan.

Etkilenmissin ve sans verip tanirsan büyük bir ihtimalle aşık olacaksın baglanacaksin bu kişiye. Ve eger olmaz dediğin seyler senin için ciddi meselelerse ilerde canın yanabilir.

Ben yine derim ki, acele etme. Yaşını bilmiyorum fakat tam anlamıyla içinin isindigi biri olsun hayatında.

Yani çok ciddi meseleler değil ama uyumlu olmak daha güzel olurdu.. şans vermesem pişman mı olurum, şans versem aşık mı olurum acaip kafam karışık şu an:( yaşla ilgili bi problemim yok 26yım, acelem yok aslında

Bence hemen karar verme, bir süre daha tanı.
Erkekler düz mantık, merak ettiği için sormuştur
yemek yapmayı biliyo musun diye ya da
muhabbet açmak içinde demiş olabilir..
Biz misal kitap okumayı çok severdik eşimle,
5. yılımızdayız bir sene de okuduğumuz kitap
sayısı en az 5 ..
önceden ayda bir kitap okurduk ..

Demem o ki ona takılma,
hani bir şiir var ya..
kitap okumayı sevdiğin için
ekliyorum ;

"Aşkım da değişebilir gerçeklerim de
Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı
Yan gelmişim diz boyu sulara
Hepinize iyi niyetle gülümsüyorum
Hiçbirinizle döğüşemem
Siz ne derseniz deyiniz
Benim bir gizli bildiğim var
Sizin alınız al inandım
Morunuz mor inandım
Ben tam kendime göre
Ben tam dünyaya göre
Ama sizin adınız ne
Benim dengemi bozmayınız"

_Verda_ _Verda_ çok sevdiğim bi şiirdir.. yorumun için de şiir için de çok teşekkür ederim, acele karar vermek beni hemen endişelendirdi zaten:)

_Verda_ _Verda_ çok sevdiğim bi şiirdir.. yorumun için de şiir için de çok teşekkür ederim, acele karar vermek beni hemen endişelendirdi zaten:)

Benim de çok sevdiğim bir şiir.
Rica ederim ne demek..
Hayırlısı olsun hakkınızda..=)

Back
X