Beklenmedik sevgililik durumu ve karmaşık hislerim..

hayallerimizdeki erkek dünyada var mı bilmiyorum da bizim anadolunun bozkırlarında çok zor bulanacağı bir gerçek :olamaz: hepsi binlerce yıllık genetik bir miras taşıyor ve bizim yemek yapmamızı falan istiyorlar yapacak bir şey yok, hepsi de kro. kro olmayanlar da gizli kro :KK70: her an içlerindeki kro fırlayabilir, feleğin şaşar ahaahaahaha.

Hahahah , aynen katılıyorum.. hepsinde var maalesef.. ama benimkinde biraz fazla, ya da fazla değil, sadece gizleme gereği duymuyor :KK70: aslında ailesi de baya modern ama bu arkadaşlarına mı benzedi nedir :KK70:

Hahahah , aynen katılıyorum.. hepsinde var maalesef.. ama benimkinde biraz fazla, ya da fazla değil, sadece gizleme gereği duymuyor :KK70: aslında ailesi de baya modern ama bu arkadaşlarına mı benzedi nedir :KK70:
ailesi modernse kendisi de çok geri kafalı olamaz. sosyal çevresinde tutunmak için böyle bir karakter geliştirmiştir. alfa erkektir belki önde gitmek istiyordur ki erkek ortamında ancak böyle adamlar önde gidebilir. sana kibar olacaksa sorun yok dediğim gibi.
bu arada buluşunca nasıl geçtiğini de yaz da okuyalım :)

Az daha bir görüşün bakalım , belki ileride bunları unutur erkekim diyip boynuna atlarsiniz ,o da size kadınım der :D bu ara çok yaygin bu kadınım, hatunum sözleri sosyal medya etkisidir belki benim kadınım vs.

ailesi modernse kendisi de çok geri kafalı olamaz. sosyal çevresinde tutunmak için böyle bir karakter geliştirmiştir. alfa erkektir belki önde gitmek istiyordur ki erkek ortamında ancak böyle adamlar önde gidebilir. sana kibar olacaksa sorun yok dediğim gibi.
bu arada buluşunca nasıl geçtiğini de yaz da okuyalım :)

Bana şimdilik kibar ama ilerisini bilemiyorum.. yazarım tabii kii, akşam görüşücez ama unutursun belki konuyu, o yüzden seni etiketleyebilirim istersen :D

Az daha bir görüşün bakalım , belki ileride bunları unutur erkekim diyip boynuna atlarsiniz ,o da size kadınım der :KK70: bu ara çok yaygin bu kadınım, hatunum sözleri sosyal medya etkisidir belki benim kadınım vs.

Heheh erkekim demeye başlıyormuşum ben de :D Evet maalesef çok kullanılıyor ve hiç sevmiyorum..

Buluşmadan sonra yaz diyen arkadaşlar vardı, şimdi geldim eve.. bugün güzel geçti, gitgide alışıyorum galiba, korkutucu :D sen ataerkil misin biraz dedim, kadın çocuk yapar temizlik yapar yemek yapar, böyle mi düşünüyosun.. yoo dedi ben yardımcı olurum eşim çalışıyorsa, ama yemek yapamıyorum sofrayı kuruym ben filan dedi :D salata yapıyorum ama yaparken yarısını yiyorum babam kızıyor dedi :D (ailesiyle yaşayan tek çocuk) senin ailen modern bi aile sen niye böyle oldun dedim :D liseyi okuduğu yerdenmiş :D senin bu huylarını törpülücez diyorum gülüyor öyle alınıym bozuluym kızıym da yok :D Her şey çok hızlı oldu benim için dedim, seni tanımaya çalışıyorum daha dedim.. öyle dinliyor tepki yok.. bakalım neler olacak :) findiklihayat findiklihayat

Bir cogunun sirf sosyal medyada gostermek icin konsere gittigi zamanda konsere gitmiyor diye bir adami elemek bence haksizlik. Yemek konusunu acikliga kavusturmussunuz zaten.
Ailesi modernse merak etmeyin. Benim esim ilk bakista baya kaba saba. Ilk baslarda arkadastik itici bulurdum. Tanidikca cok farkli yonunu gordum. Kahvaltilari esim hazirlar. Yemekleri ortak yapariz. Evde asiri basit isler haric biseye elimi surmeme kizar. Oglumuza evdeyse hep kendisi bakar. Giydirir yikar altini acar mamasini yapar yedirir... aksamlari caya kahve hazirlar getirir.
Kisiligi gercekten cok naif degil ama ailesinde hep bunu gordugu icin ister istemez icine islemis. Cok ince dusunmez ama aile onemli faktor

Merhaba kızlar.. 1.5 sene önce işim gereği birisiyle tanışmıştım.. kısa bi tanışma, kısa bi sohbet ve kısa bi etkilenme oldu o kadar.. ve 1.5 yıldan sonra ilk kez geçen hafta salı günü o kişiyle tekrar karşılaştım.. bu sefer numaralar alındı.. ve beni kahve içmeye davet etti.. perşembe de kahve içtik.. 3 saat sohbet etmişiz, zaman çok hızlı geçti o gün.. ikimiz de birbirimizden etkilendik.. o gün eve geldiğimde aslında onun gibi birisiyle olmak istediğimi düşündüm.. özgüvenli, cesur, sahiplenen birisi, kendimi güvende hissettim.. egosuz, olduğu gibi.. kendimi rahat hissettim.. ve yakışıklı da.. eğitimlerimiz de denk.. ailelerimiz de birbirine uyuyor bence, memleket, kültür, siyasi görüş vs olarak.. neyse, dün tekrar görüşmek istedi, görüştük.. ve dün bana açıldı.. ve maalesef ki ben ona "bu ne hız" diyemedim.. böyle durumlarda tutulup kalıyorum.. "aslında ben bi ilişki düşünmüyordum bu ara" dedim, "ben de öyle" dedi.. konuştu, konuştu, konuştu ve elimi tuttu.. elimi çekemedim ve buna izin verdikten sonra hiçbir şey diyemedim artık.. oynamadığını, hislerinde ciddi olduğunu düşünüyorum.. iyi niyetli olduğunu hissediyorum.. ben de etkilenmiştim aslında ondan ama o kadar şiddetli değil.. tanımaya değer bulmuştum sadece.. ama adamla sadece iki günde sevgili olduk.. hazırlıksız yakalandım.. ve biraz etkilendiğim için onu kaybetmeyi de göze alamadım o an.. aslında kafam da çalışmadı, o an ne yapacağımı düşünemedim bile.. neyse, olan oldu.. ve biraz önce bi telefon konuşması yaptık.. ve onunla yapamayacağımı anladım.. yarın görüşücez ve konuşucam sanırım.. neden.. nedenler aslında ikinci buluşmada ama daha çok bugünkü telefon konuşmasında ortaya çıktı.. benden sadece 5 yaş büyük olmasına rağmen 15 yaş büyük gibi.. içi geçmiş diyebilirim.. konser muhabbeti oldu kafam götürmüyor dedi.. ve maço biri.. "benim kadınım şöyle olmalı" gibi şeyler söylüyor, hiç hoşlanmam böyle konuşmalardan.. yemek yapabiliyor musun diye sordu bi de, bu da beni iten bi soru oldu.. neden soruyorusun ki bunu yani, yemek mi yaptıracaksın.. öylesine, laf olsun diye soruyor gibi gelmedi.. ve ben kitap okumayı çok severim, o hiç sevmezmiş.. "bana baskı yapmazsın dimi kitap oku" diye diyor.. "yapmam" dedim.. ne bileyim ya.. hayalimdeki erkeğin bi kaç özelliği onda olsa da hayalimdeki erkek o değil.. ama erkeklerin kızları genelde heves olarak gördüğü, kendisini olduğundan farklı göstermeye çalışanların ego savaşlarının çok yoğun olduğu günümüzde onun gibi bi erkekle de ben neredeyse hiç karşılaşmıyorum.. karşılaştıklarım da çoktan kapılmış oluyor.. bilemiyorum ne yapacağımı yani.. her şeyi geçtim, onu da üzeceğim yarın ayrılırsam.. bana zaman ver mi desem.. ne desem.. zaman isteyip ne yapıcam ki.. hem ya olumsuz karar verirsem.. akıl verin kızlar..
Ani kararlar veriyorsunuz. Bence biraz daha tanimaya calisin. Sevgili modunda olmayin ama. Daha cok karakterini anlamaya yonelik sorular sorun.

Bir cogunun sirf sosyal medyada gostermek icin konsere gittigi zamanda konsere gitmiyor diye bir adami elemek bence haksizlik. Yemek konusunu acikliga kavusturmussunuz zaten.
Ailesi modernse merak etmeyin. Benim esim ilk bakista baya kaba saba. Ilk baslarda arkadastik itici bulurdum. Tanidikca cok farkli yonunu gordum. Kahvaltilari esim hazirlar. Yemekleri ortak yapariz. Evde asiri basit isler haric biseye elimi surmeme kizar. Oglumuza evdeyse hep kendisi bakar. Giydirir yikar altini acar mamasini yapar yedirir... aksamlari caya kahve hazirlar getirir.
Kisiligi gercekten cok naif degil ama ailesinde hep bunu gordugu icin ister istemez icine islemis. Cok ince dusunmez ama aile onemli faktor

Dimi.. aileden ne gördüyse odur aslında evinde de.. ailesini yüzyüze tanımasam da onun anlattıklarından, sosyal medyadaki araştırmalarımdan beğendim şimdilik.. yorumunuz için çok teşekkür ederim, evlenirken bi erkekte dikkat edilmesi gereken şeylere çok güzel değinmişsiniz:) aslında ev işi yapmak bana batmaz, ama hep benden beklenmesi, benim görevimmiş gibi görülmesi beni rahatsız eder sadece:)

Ani kararlar veriyorsunuz. Bence biraz daha tanimaya calisin. Sevgili modunda olmayin ama. Daha cok karakterini anlamaya yonelik sorular sorun.

Evet sevgililikte bugün küçük bi geri adım attık gibi oldu neyse ki :D hmm aklıma geldikçe baya soruyorum bi şeyler ama sizin önerebileceğiniz sorular varsa onları da sorayım.. ya aslında bi yandan da bana işbaşvurusu yapmış gibi davranıyorum adama, neyse ki şimdilik bi şikayeti olmadı :D

Buluşmadan sonra yaz diyen arkadaşlar vardı, şimdi geldim eve.. bugün güzel geçti, gitgide alışıyorum galiba, korkutucu :KK70: sen ataerkil misin biraz dedim, kadın çocuk yapar temizlik yapar yemek yapar, böyle mi düşünüyosun.. yoo dedi ben yardımcı olurum eşim çalışıyorsa, ama yemek yapamıyorum sofrayı kuruym ben filan dedi :KK70: salata yapıyorum ama yaparken yarısını yiyorum babam kızıyor dedi :KK70: (ailesiyle yaşayan tek çocuk) senin ailen modern bi aile sen niye böyle oldun dedim :KK70: liseyi okuduğu yerdenmiş :KK70: senin bu huylarını törpülücez diyorum gülüyor öyle alınıym bozuluym kızıym da yok :KK70: Her şey çok hızlı oldu benim için dedim, seni tanımaya çalışıyorum daha dedim.. öyle dinliyor tepki yok.. bakalım neler olacak :) findiklihayat findiklihayat
Güzel :) Güzel zamanlar bunlar, okuyunca gözümde canlandınız çok şirin gözüküyorsunuz bence.

Bence çok erken karar veriyorsun. Dur bir bismillah. Her kitap okumayan cahil olmuyor, sana okuyorsun diye laf etmediği sürece. Herkesin kendine göre hobileri var. Kitap okumak bir zorunluluk değil. Fazla beklentili görünürsen zaten o bırakır. Bana kalıplara göre davranıyorsun gibi geldi. Benimki de bana yemek yapar mısın demişti ama adam inanılmaz yoğun çalışıyor. Ben yapmazsam o yapmazsa kim yapacak? Kaldı ki gayet makul bir soru. Sonuçta her sevgili eş adayıdır. Sen hiçbir şey yapamayan ve bilmeyen biriyle evlenmek ister misin? Bak senin bile ne beklentilerin var. Kitap okusun, entellektüel davransın falan. Akışına bırakın. Kimseden bir beklentin olmasın o kadar. çok kitap okuyup düşünceleri leş insanlar tanıdım bu memlekette ben.

Öyle ufak tefek şeylere takılmayın.İlk buluşmamızda eşim darmadağınık bir sakal ve sıradan bir kıyafetle gelmişti.Çok şaşırmış ve bozulmuştum.Fakat daha sonra "Ben buyum olduğum gibi geldim.Şimdi olduğumdan farklı görünüp ileride seni hayal kırıklığına uğratmak istemedim."demişti.Gerçekten düşününce ona hak verdim.Burada neler neler okuyoruz.İlk başta farklı görünüp ilerleyen yıllarda özüne dönen erkeklerin sebep olduğu sorunları.Kitap okumaması onun sorunu.Ben de çok severim okumayı ama eşim okumaz hiç.Bu anlaşmamıza engel değil.Kaldı ki sen de onun hoşlandığı bazı şeyleri sevmeyebilirsin.Önemli olan birbirinizin tercihlerine saygı duymanız.

bence yemek yapmasını bilmeyen bir bayanda olmamalı
adam yanlıs bir soru sormamıs.bazı seyler sohbette karsı tarafın dan eder bu sizi gıcık etmıs belli acele etmeyin
tanıyın ama benim kadınım söyle böyle demesi biraz itici tabii
simdi senin sevkini kırmayalım

Back
X